Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sasanka78

sasanka78 Zelenáč fóra

Prosím, může mi někdo vysvětlit jak je to možný, že za hnůj na trhu si nemůžu dát lepší cenu než 95 krejcarů a něco, když se prodáva za 900 kus?

2. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

ahojky, soutěž mi docela jde, padá to.
    Omlouvám se a chápu, že jsem dostala od někoho varování. Aprýl jsem napsala úmyslně, protože je dneska 1,4, a čekala jsem, kdo si toho všimne. A brala jsem to jako apríl od Fuggera, protože soutěž začala ve 14 hod, což jsou 2 pm a u Fuggera je čas 1,07 pm., což je tedy nepravdivá informace nebo ne?

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký pozdní večer :) ... jsem měla při začátku 127 kompasů a na to, že se mi ráno sklidila lesní s obr stromečky, je to dobrý :D. Pomohla Baha se stromky a padá to vážně dobře :p. Párkrát jsem otočila 2+1 pole a za chvilku sklízím mini políčka :p
    a jestli bude o víkendu pěkně, mě vážně netrápí, budu v práci a pěstovat papyrus :D. Zítra už ty vzducholodě nebudou ... se mi to líbí a hned jak přišla z práce, ofotila :p. Dodělávám třetí úkol a dál pěstuji už jen s vodou, škoda SH ... tak ať se všem daří, jdu na kutě ;)

Naposledy upraveno: 1/4/16
  4. tavos7

tavos7 Expert fóra

To jsou nabídky z minulé akce kdy cena hnoje byla vysoko a zatím "nepropadly". Na hamounění za bobky si ještě počkej, teď se vyplatí spíš pěstovat mrkev a brambory :)
    Už vím kde je sever a při tom počtu kompasů na to ještě dlouho nezapomenu. Něco na namalování mapy rákosem by se taky našlo. Plně zásoben se jdu na let balónem prospat ;)

5. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Tak ja na dnes končím... s kompasmi som spokojná, do konca akcie určite napadajú bez pochybností... :) opäť, ako pri poslednej akcii, aj teraz sadím len na hlavnej lúke a časti Baha, inak je farma v klasickom stave :) krásny večer prajem ;)

6. fugger64

fugger64 Komisař fóra

anajavonuj: moje informace o počtu kompasů byla pravdivá... Nepravdivá je ta časová informace, asi jede farmerama na nějaký universální časxDxDxDxD

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Časová informace je správná, jen má anajavonuj v nastavení herního fóra špatně vybrané časové pásmo.

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po 1. dnu akce to vypadá dobře. Kompasy padají zatím skvěle a už jsem v polovině ;). S rostlinou skoro ve třetině. Na noc na 3 plochy růže, na 2 akční. Zítra ráno už něco přestavím a na pěstování papyrusu nechám volné 3 a 1/2 plochy, zbytek půjde do normálu :). Do mlýna jsem zadal zásoby, papyrus si zatím nechám, ať mám větší přehled :p.

papyrus: 5206 ks / 16 800 (chybí 11 594) + zaseto na 2 plochách
    kompas: 346 ks / 700 (chybí 354)​

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

A i já pro dnešek končím s tím, že ve stodole mám 2 975 akční květinky, na hlavní, mýtině a divošce zasety 2x růže a jednou na zkoušku vlčí mák. Na Bahamku i do pralesa jsem dala akční papyrus, aby ho také do rána trošku přibylo i s vědomím, že papyrus bude zahálet a že se tedy připravím o nějaké kompasy.

Ale ty padají dobře, takže si to můžu i dovolit. Na to, že jsem točila do začátku akce brambory a na Bahamce jsem měla kafe a zázvor, tak v tuto chvíli mám 354 kompasů bez použití rychlosklizně.

Dobrou noc [​IMG]

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak dobry, celkem pekne se urodilo a tech kompasu - myslim ze kazda vzducholod ma jeden, takze proto tak zmatene litaji :)

Vypadavat ma 117 kompasu/den, v tuto chvili ma byt 51 ([0.ukol]+51 ) nebo chybet 649, mam 329 (chybi 371 ), mam 47% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 1208 kusu (2800/den ), mam 2523 z 16800 (15% ).
    Zatim uplynulo 7% casu, zbyva 133 hodin.
    A vetrnik musi udelat 168 map z papyrusu, klidne prubezne, nic jinyho se s papirem delat neda, no a hned na zacatku 42 kusu zasob :)

11. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Ponocuji,ale také to už zabalím...Papyrusu málo,protože jedu brambory za 350 kr.tomu se nedá odolat:pa to neprodávám drazexDjsou tam vyšší nabídky,jen dost dobře nechápu,že i za tuto cenu jdou tak na dračku xDkompasu něco kolem 400ks,tentokrát také bez SH a rychlosklizně karafiátu.Dobrou noc a pěkný prý slunečný víkend;)

12. silviec

silviec Mistr fóra

dnes snad ani nebudu psat)))))))))))), vypadatka jiz neresim, akce bude splnena asi dnes, mi sousede urcite drive, bacha)),hotovo psat nekterym zveda tlak))))))))))) ja zas rada cetla vase vyzvy a tim se i tez vezu se v tom vlaku))) do dnes vzpominam na akci v mem mirne lvl pokrocilem , cena byl myval, diky Dannger ho mam, o fous,pak vysokou u lyzarky, tapala,poradila, , cist ,cist. ma kuřátka se cinni , a drzim jim palce,hlavne v real zivote, , takze sklidit , zasiit a pak......... to mame všichni bud v kapse nebo na haku))))))))))))), ps. pada to ok dame to všichni )))))

Naposledy upraveno: 2/4/16
  13. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Akce ráda hraji a je tam určeno co dodat a i když jsem ve vyším levlu, mám co dělat, jsem pracující človíček a v práci počítač nemám. To pak jsem napnuta co během hry stihnu a získám. O víkendu jsem doma a nejdu nikam, nebotˇ nachlazení mě dosti ničí a nebudu to prskat na ostatní a proto hurá na akční a atˇ to fičí krásný den.

14. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Akce pohodová, 6-ti hodinovky se dají stíhat i při práci a navíc s WiFinou v mobilu to sklidit a znova zasít jde samo i tam.

Přeji krásný víkend, ačkoliv teď ráno je to nějak namrzlé.

Naposledy upraveno: 3/4/16
  15. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

krásné ráno.
    akce rozjetá, rozpěstováno.
    co dám dám a neřeším

16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Jde to krásně, třetí úkol splněn.......venku nádherně, teď jdu vařit pro celou rodinu, ve 13h sklidím, zaseji a hurá ven, tam na mě čeká rákos a nebo možná Rákosníček;):)

17. abc23

abc23 Komisař fóra

Dobré ráno.. spí se tady vůbec :))
    Cenám na trhu za mrkev a brambory se nedalo odolat po ránu, mrkva přes 50kr a brambory hodně přes 200, no ale moje zásoby už tak velké nebyly, jsem prodala vše až na 26 ks brambor takže 100 musím koupit v semenářství zítra a rozpěstovat si -.-
    Teď jsem se vrhla jen na tu mrkev než odsednu od pc.. takže já budu asi finišovat předposlední den, až si napěstuji na "zásoby" s mrkví a bramborama.. 8) nebo pak dokoupím na trhu, snad ceny klesnou ke konci, jinak jsem nahraná:D

a kompas padá i z té mrkve.. zaručená je i bobří pila, z každé pily 1ks kompasu + 10ks hnojiva k tomu a to se vyplatí

blondmary tak to koukám, jak jsi plodná po ránu :)) to se povedlo :-D
    p.s. jsi mě připomněla, že bych si měla dát snídani, dnes mám v plánu maliny ;) kéž by byly čerstvé ze zahrádky přesně jako máš na obrázku :D

Naposledy upraveno: 2/4/16
  18. blondmary

blondmary Magnát fóra

Dobré ránko.

Sníval sa mi krásny sen,
    škoda že trval chvíľočku len.
    Snívalo sa mi o tom,
    že mám všetko hotovo.

Realita iná je,
    dnes vytiahnem bicykle.
    Slnko svieti nádherne,
    škoda sedieť u "PeCe."

Prajem všetkým krásny deň,
    večer zase mrknem sem.

Prvé tri úlohy z akcie splnené. Som spokojná.

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zatím to jde dobře, včera jsem hamižně otáčela brambory (při té tržní ceně se nedalo odolat) a k mému úžasu to padalo i z nich. Zkusila jsem i mrkev - taky to trochu padalo a asi by to při porovnání času a zisku vyšlo i lépe, ale nebavilo mě co 8 min sklízet :music:
    Farmsčot hlásí stále zelená čísla, melu mapy (zásoby hotové :)), zkrátka pohodička. Tak ať vám to všem taky tak odsejpá.

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po ranní sklizni chybí 10500 papyrus a 245 kompas ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.