Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Shanigan

Shanigan Pilný autor

no rozpestovávam, ale aj pestujem. mrkva a zemiaky mizivé množstvo v stodole. a keďže jedna akcia ďaľšiu, už som pomaly na mizine, no grajciariky nepribúdajú tak ako by mali. takže uvidím. osobne by som prijali väčšie voľno medzi akciami, aj keď viem, že mnohí hrajú len kvôli akcii.... áno chápem, nemusím robiť všetky akcie, ale zase ten stonok mi potom bude chýbať do počtu :D krásne s nimi postupujem v leveloch /teda v tých čo už mám / :) takže meliem a meliem :) uvidíme ako budú padať kompasy . :)

ups, akosi som to nenašla :) tie vzducholode , tie sa majú odstreľovať ? a ak áno čo z toho ?:D ale dobre mi padlo trošičku ich preriediť , myslím v meste :p

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No můžou a nemusí - není z nich žádný hmotný užitek, abych tak řekla :p Ale bavilo mě je zmenšovat na úplné mrňousy, soutěžila jsem sama se sebou, jak malou lodičku ještě trefím :)

Pro některé útlocitnější duše mezi námi - nikoho jsem nezabíjela, ale rozmnožovala (tzv. rozmnožování střelením :D)

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Shanigan,
    vzducholoď je jen aprílový žertík, tak si jí nemusíš všímat, nebo se na ni můžeš odreagovat a zastřílet si xD. Návrat vzducholodě (1.4.)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak nějak jedu bez nadšení,protože když vidím jak to z jednotlivých ploch padá, je mně na zvracení.:p
    [​IMG][​IMG][​IMG]:)

5. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Díky nezmarka,cz, tak ak sa naštvem , budem strieľať xD. ale fakt mi dobre padlo ,najmä keď som sa musela zamerať na tie malinké :p aspoň som si mušku precvičila :D

6. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři přeji hezký večer a jdu se svou troškou do mlýna,zatím mám rozpěstováno a osazeno 800 pidi polí,měla bych to dát asi zhruba za sedm otoček ,pak budu sázet dlouhodobky,pokud nepojedu ,dle počasí pracovat na reálnou zahradu ,ale i tak bych to měla dát,akce není moc náročná a odměny tomu odpovídající,spíše mi váznou kompasy zatím 16 ks.všem přeji hezký slunečný víkend.

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Kompas - zatím 138 kousků, jedu druhé kolo pěstování. Jsem začal později, pak vykouklo sluníčko, no to jsem nemohl zůstat doma, když tady dva dny bylo vysloveně hnusně. A navíc jsem ráno zapomněl sklidit borůvky a vyměnit je za vylepšenou cibuli... No, nasadím ji do rána a mezitím budu honit mrkev a brambory - nějak mi mizí na trh, dozvěděli se, že je po nich sháňka...;):D:DZatím jsem v zelených číslech a o to jde!

8. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, Tak já mám dnes , seju, peču, sklízím, peču, manžel slaví v neděli 60, tak je to opravdu docela frmol, akce slušná, co udělám to udělám, hlavu si s tím nelámu, přeji všem ať se daří.

9. aorere

aorere Perspektivní autor

Včera jsem psal, že do akce nejdu, ale trochu jsem to přehodnotil. Chci tajemné sazeničky na Baha, jelikož stále nemám mangostan. Farmu ani Baha jsem nepředělával, takže pěstuji jen na dvou plochách. O víkendu určitě na to peču a budu raději venku. Stonek ignoruji, dvanáctihodinovky nejsou tak lukrativní pro mě, jelikož je odkliknu jen jednou deně. To desetihodinovky a míň jsou daleko lepší, jelikož je odkliknu za den dvakrát.

10. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

• Zahlcování fóra, zbytečné příspěvky (Spam)
    Aprýl

hnojivo a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  11. papulice

papulice Veterán fóra

hm apríl se píše měkké a zatím u mne spokojenost

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Tak jsem to zpoždění myslím pomalu dohnala.
    Zaseto akční již na všech plochách, namlety všechny zásoby, splněný celý
    1.úkol , padátek 183.... jazyk na vestě , ale 2hodinový skluz se dohání.
    Já jsem tak šikovná stařenka...se musím pochválit.
    :pxDxDxD

13. fugger64

fugger64 Komisař fóra

papulice: no víš....ona to myslela jako apríl aprýl.... tak se moc nekasejxD. Její gramatiku náhodou znám dobře a myslím, že je lepší, než 60% místních pisálků.... Ale dostala za to chudák ban... no jo no... Je tedy fakt, že to ode mě apríl nebyl...protože já panstvo - já na karafiáty kašluxD. Teď mám těch kompasů 90... Ono to půjde....

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Fugger64: doporučuji ti přečíst si pravidla herního fóra, uvádění nepravdivých informací tu máme za 20 b. Pokud se nepletu, tak anajavonuj žádný BAN, jak se tu snažíš nepravdivě uvádět nedostala. A nepotřebuji k tomu ani práva Board Administrátora, bohatě mi k tomu stačí oči. Její nick totiž není škrtnutý a tudíž nemůže mít BAN.

15. fugger64

fugger64 Komisař fóra

pajda361: jeeeežiš tak dostala vykřičník, no.....není to fuk? spíš mě tam rozesmál ten spam jako zdůvodnění...zbytečný příspěvek prý...no to je tady každý druhý, ne???xD

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Fugger84: ne není to jedno a jestli to tak cítíš v pořádku můžeme to dělat tak, že budeš od teď místo varování dostávat rovnou Ban. Možná si pak ten rozdíl uvědomíš.

17. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Rostliny rozpěstovány, kompasů 260 celkem.

18. abc23

abc23 Komisař fóra

Jak je možný, že to dnes tak lítá? :) 260ks skoro "jen tak".. uvidíme zítra, druhý den bývá slabší bez přípravy a s akčníma, ale tímto prvním dnem jsou 2 dny zalepeny.. super.
    Takže děkujeme RT za uvolnění, ono těch nářků minule, že to nepadá, asi stačilo všem. Takže snad všichni dotáhneme do zdárného konce levou zadní.

19. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Hezký pozdní večer ,tak za hodinku sklidím a budu mít zasazeno na všech plochách ,kompasy padají docela slušně ,takže hra je pohodová.Myslím,že by to měl zvládnout i hráč nižšího levlu celkem bez problému ,který má alespoň tři plochy na osazení akčním kvítím,nebo alespoň podstatnou část akce.

20. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Ahojky. Akce vypadá docela skvěle. Na jednu sklizeň farmy 178 kompasů a při prima sousedech to nebude žádný problém:p.
    Tak farmáři jdeme do toho:D.
    Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove:.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.