Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Dva dny jsem se nedostala k fóru a to se vymstilo . O akci ani tušení, ráno jsem rychle sklidila a popravila dobytek a honem do roboty. Teď koukám jak tele na nový vrata. No nic hurá na to, rozpěstuji na čtyři plochy pidipolí, stromy tam nechám na noc konečně vyšlechtěné karafiáty a půjde to jak po másle [​IMG]

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

342 kompasů z XXL stromů považuji za úspěch. Kdybych nebyl včera líný a dal tam 20ti hodinový stromy, tak by jich bylo přes 500. Ale stejně to napadá.

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Rozpěstovávám...kompasů aktuálně 189 ks, což není špatný. Kaštanový řádek mám zamknutý ještě asi 2 dny, takže jedu jen s vánočkou + bílá nevinnost. Mám zatím jednu otočku na velkých polích. Teď tam je další a pak přejdu na pole 2*1 a na závěr jedna otočka na 1*1. Na noc něco delšího, ať pořádně padají kompasy ;).​

4. blondmary

blondmary Magnát fóra

126 kompasov. Keďže denne má vypadávať 117, už som "Nadpriemer". Ale teraz utekám do záhrady odložiť náradie a letničky, lebo sa blíži búrka ako hrom. o_O

5. annalenka196

annalenka196 Pisálek fóra

A co ty létající vzducholodě??Střílí se na ně a co to jako má dělat?

6. Plevelnice

Plevelnice Pisálek fóra

Tavos7 - moc děkuji za MJS, je to od tebe moc milá pomoc.
    Slovním vyjádřením číslovky jsem neměla v úmyslu nikoho pohoršit, ale zdůraznit jistý údiv ;)...přece jen jsem čekala, že přinejmenším ze stromů toho napadá trošku více - už mám těch kompasů 13 o_O. Pohodička, čas herního běsnění s akcemi mě ještě čeká.

Naposledy upraveno: 1/4/16
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co by jsi tak chtěla aby to ještě dělalo ? Nestačí,že se rozdvojí a zmenší. Na Apríla až dost. :p

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak po rozpěstování, a připěstovávání abych neplýtval prázdnými políčky, můžu z klidem pěstovat i salát, protože ze 3 ploch Kukuřice (mínus 10 polí akční kytky) vypadlo 22 kompasů.
    Na Baha sázím co potřebuju do úkolů a asi tam ani akční dávat nebudu.
    Z MJS to zvládnu i na 3 plochách.

Takže předpokládám že budu tentokráte finišovat velmi brzy.

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

á první přebytky jsou na světě aktuálně jedu už na pidipole

papyrus: Mám 397. Ideální stav 319. Plním na 124,5% Hotovo 2,4%
    kompas: Mám 185. Ideální stav 13. Plním na 1423,1% Hotovo 26,4%
    zásoby: Mám 42. Ideální stav 1. Plním na 4200% Hotovo 100%
    mapa: Mám 0. Ideální stav 3. Plním na 0% Hotovo 0%

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne. Domů jsem se dostala po 16.hodině, dala rozpěstovat před malou
    chvílí. Padátek 147 . Skluz sice mám, ale jsem pilná stařena..to dám.

11. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Co třeba do ofiko screenu hodit link na vypadávátka a jak na to podle levlů? Kd.yž to tady každý řeší u každé akce...

Co třeba něco tématické, když už jsou tu stížnosti, jak jsou akce na jedno brdo...to ty komentáře v diskuzi taky...

Takže už máte zaplacenou dovolenou? Já to nechám na last minute, snad něco zbude na výměnu

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

205 kompasů + 2 dárky je na začátek víc než slušné. O napěstování se nebojím, proto jsem těch prvních 90 dala na velká pole už bez SH. Na noc dám akční, vypadá to, že s kompasy by neměl být problém, tak ať je napěstováno co nejdříve. V pralese jsem stromy nechala, pokropila UH, po ranní sklizni půjdou pryč.
    Nejvíc bylo v pralese ze směsi stromů "co dům dal" - 38, nejméně na Baha z pand. Šlechtěné růže na hlavní na pohopolích poprvé 30, podruhé 37.
    Akce vypadá pohodově, v so a ne má být luxusní počasí, tak si to všichni užijte dle svých představ a možností.

13. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji všem krásný páteční den, tak já taky rozpěstovávám - MJS + bílá nevinnost + vánočka. 2 pole - vyšlechtěné karafiáty, 2 pole BAHA - zelený čaj + lesní mýtina plná dílen, chlívků a stromů - výsledek prozatím 142 kompasů. Bez JC, kaštanového řádku a s Legendou 28/30. Vždycky jsem měl slabší rozjezd..... o to mocnější bude finiš až nasadím vyšlechtěné růže. ;)

14. farmík84

farmík84 Pilný autor

Já hlásím zatím 175 kompasů, myslím si že je to dost dobrý :). Zásoby namlety a první úkol splněn, no a myslím si že karafiáty nebudou potřeba, určitě to dopadá času je habakukxD. Tak ať se všem daří a kompasy hodně padají:)

15. HeellMustafa

HeellMustafa Rádoby autor

Jdu plnit úkoly a normálně jsem se vyděsila.
    Tohle je jen zlomek toho co mě čekalo [​IMG] při výstřelu se množej,no fuj velebnosti:p

16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

během rozpěstovávání jedu mrkev - na našem trhu je za 50 kr - slušný výdělek :p

17. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Tak zase nová šance získat labuť a další stromy, které nemám. Tak snad se konečně zadaří.:music:

18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Ano, Flyfirepanther, naděje umírá poslední. Ale přeji Ti, aby Ti to vyšlo...... stejně jako bych já si přál jezevce, dřín a clausenu. A budu věřit, že se naplní ono tradiční:"Přej a bude Ti přáno." No a kdyby nee, tak bude ještě spousta akcí a to by čert na koze rajtoval, aby to jednoho krásného dne nevyšlo. ;)8)

19. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Ahoj,taky hlásím zahájení akce na mé farmě ... sice se zpožděním,až po návratu z práce,ale zatím spokojenost - karafiáty a zázvor "pustily" celkem 155 vypadávátek (bez JC a kaštánků).
    Rozpěstovávám a jsem zvědavá,jak to bude lítat z akční :)

20. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý večer, tak u mne rozpěstováno, zasety poho pole, takže další sklizeň zítra odpoledne až dorazím z práce. Jinak mám v tuto chvíli 204 kompasů (4 jsou dárky). Myslím, že v tuto chvíli to padá velmi dobře (bez JC a modrásků-ty nevlastním). Jsem optimista, když to padá u mne, tak to bude i u vás-to dáme :). Tak ať se daří všem, hezký zbytek večera

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.