Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ona je opravdu už 9 nebo se Ptule přepsala a našla 8, který překvapila i mne?

2. jaji

jaji Vévoda fóra

bropyk nevim...hledam, ale zatim jsem nic nenasla...

3. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Taky nemůžu 9 najít

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ano je 9. , Ptule se nepřepsala.... mám ji také ,-D

5. Roman_Wilhelm

Roman_Wilhelm Pisálek fóra

Ja už mám tiež č. 9

6. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Aj ja mám dielik č. 9, ale naozaj som to nečakala tam kde to bolo... :D

7. jaji

jaji Vévoda fóra

akorat se tady u toho vztekam... hledam na tabletu, kde nejde poradne ani listovat, vraci se mi hledani vzdy na zacatek.... obrazek hplt na me nekde pocka, az budu na pc...:sleepy:

8. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

take jsem 9 nasla. obrovske prekvapeni

9. jaji

jaji Vévoda fóra

to je teda masakr... odpoledne jsem tam byla, pekne se to cele cte a hezky na to kouka xD

10. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak jsem 9 také našla - to je ale masakr ;)

11. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Díky všem za nakopnutí, nemohla jsem ho najít, ale díky Vašim trefným poznámkám mám i 9. Teda já myslela, že když je nějakej příspěvek upraven, tak se mi daná sekce označí jako nepřečtená protože tam došlo ke změně, ale jak tak koukám tak tomu tak neni, nový poznatek ;)

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak 9 mě dala nejvíc práce ji najít,ale je to docela napínavé,jak člověk pořád čeká,kdy na něj vykoukne nový obrázek. :)

13. jaji

jaji Vévoda fóra

bludicka49 - a ja uz se bala ze jsme s poznamkami az moc okati... jsem rada ze tomu tak neni, ale je pravda ze tato 9. je hodne tezka...

14. Ptule

Ptule Zelenáč fóra

jj Kocour Jones si s náma pěkně hraje :D

15. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Hezky pečlivě jsem všechno projela..abych na konci koukala jako tele..o_O..co že to jako znamená...ale pak mě to naštěstí trklo..a 9 je doma..:)

16. mamba54

mamba54 Stará škola

tak hledám pořád kolem dokola a nic, nápovědy mě netrklyo_O tak asi zítra nebo vlastně už dnes :p

17. bropyk

bropyk Hrabě fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Tak mám 10 a pokračuji v pátrání po 9

Nejde mi upravit ani smazat předchozí příspěvek. Tak mám už i 9, díky nápovědám jsem našel hned na 2. pokus. Na první pokus jsem našel 10

Naposledy upraveno moderátorem: 10/8/15
  18. Togetic

Togetic Zelenáč fóra

Tak to mně dostalo! 10 byla opravdu snadná, a to jsem se už na to chtěl vykašlat. :D Prošel jsem snad všechno, ale že to bude zrovna na tom místě, to jsem teda nečekal!

19. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

10 neviem nájsť, ale už ma niečo napadá, idem sa popozerať ešte. :D

20. jaji

jaji Vévoda fóra

super! Ty kocicaku, ze Tobe se libi jak jsme do hledani zapaleni ;) jen tak dal...xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.