Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaji

jaji Vévoda fóra

já jsem asi natvrdlá... :-( část dekorky vidím na 4, 5 a 6, na 1.vidím něco jako listy stromu a dál nic :-((( že já jsem asi našla špatné dílečkyxD
    ale VŮBEC nevím co by to mohlo být za dekorky... asi se půjdu podívat do nějakého seznamu jestli něco takového existuje... :-(

2. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Myslím si, že najít dílky a složit mapu by neměl být tak velký problém, protože času by mohlo být relativně dost. Volné dny, kdy nebude dílek vložen zřejmě nechají ke konci měsíce na zkompletování. Ovšem neděle 30.srpna bude asi výživná! Jen skalní budou u PC sedět od první minuty dne, protože klíče k luštění mohou být vloženy kdykoli ten den. Pak honem vyluštit mail a na něj to odeslat. Bohužel - vyhrávají první tři nejrychlejší (pochopitelně se správnými odpověďmi).
    Všem, kdo se účastníte, všem přeji hodně moc štěstí, bystré oko a rychlou ruku :)

3. Ptule

Ptule Zelenáč fóra

ve středu jsem hlednání vzdal dneska jen tak kouknu a 6-tý dílek hned našla ... tak po hodině a půl jsem přišla na správnou strategii hledání a za deset minut už je mám všechny :music::D

4. jaji

jaji Vévoda fóra

existuje seznam - paráda, našla jsem je všechny, ale seznam bude po celou dobu můj rádce ;)

5. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Ahoj kocoure ty dva klíče budou zveřejny hned v neděli po půl noci nebo někdy v průběhu dne a taky kde je najdu taky bud

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Mám 7 dílek mapky,už jsem si myslela,že dneska ani nebude. :)

7. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Také jsem právě našla sedmičku :)

8. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak 7 je na světě,to to trvalo.xD

9. Twajky

Twajky Pisálek fóra

Tak já už to včera vzdal, že tam sedmičku prostě nedaj, a hele, ona se ukázala až večer. Takže dnes ráno úspěšně odlovena :p

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

8 taky na světě.... tak šup hledat ,-D

11. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Tak mám 7 a 8. 7 som našla skoro ako poslednú, už som sa bála, že ju nenájdem, na 8 som natrafila úplnou náhodou. :D

12. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Též jsem našel 7 a 8, zatím mám všechny ;)

13. Kocour.Jones

Kocour.Jones Pisálek fóra

Zdravím přátelé,
    vidím, že hledání vám jde pěkně od ruky, to je dobrá zpráva, to vypadá, že svou mapu na konci měsíce opravdu dostanu.

Kamzíku,
    tohle opravdu nemohu vědět, ber to tak, že se mohou objevit kdykoliv v daný den. Vidím, že se ti nepodařilo dokončit myšlenku, "taky bud" mi nic neříká, tak jen k předchozí části tvé věty - kde je najdeš je přeci zcela jasně vysvětleno v prvním příspěvku tohoto tématu.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

JJJ .. kocourku :) sen o stromečku je vážně silný :p .. a asi jen sen :) ale i tak je to skvělé :D
    .. teď jsem četla o osmém obrázku a tak honem do jednoho rohu a vážně tam byl :music: .. dlouhé hledání jsem si odbyla už ráno :)

15. jaji

jaji Vévoda fóra

moooc pěkné ;)

udělá mi to takovou radost, vždy když najdu obrázek;) fakt jako malá holka:D

16. Jarmilka56

Jarmilka56 Pisálek fóra

Dneska jsem šla pro 8 obrázek téměř najisto;)

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak 7. i 8. obrázek nalezen. Hurá. Včera jsem se na to bodla. (Pro 8 jsem vlezla také celkem najisto :D)

18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Jj,taky mě 8 napadla hned a už jsem vyluštila 4 dekorace(i když na ty je ještě času dost);)

19. Bumbalinda

Bumbalinda Pisálek fóra

Já jsem teda asi slepá a natvrdlá a zrovna 8 nemůžu najít, a to jsem to projížděla už dvakrát. Tak ještě jednou :p

Naposledy upraveno moderátorem: 10/8/15
  20. Ptule

Ptule Zelenáč fóra

teda 9 mě pěkně překvapila a to jsem hledala 7 kterou teda pořád nemám :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.