Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak mě to trvalo 3 minuty a je 6 doma.;)

2. smisekstepanka

smisekstepanka Zelenáč fóra

:inlove:ahojky,
    jak se snažíme tak se snažíme, ale žádný dílek jsme nenašli, takže tyto odměny jsou pro nás pasé, jako již kolikráte
    jiným hráčům mnoho úspěchů ve hře,doufám že tyto užitečné stromy daj do sazenic tajemných a ne stále ty stejné, které už mnoho znás má mnohokráte v inventáři a ještě k tomu za pěkný balík florenů :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

3. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Teda..to byl fofr..ani jsem se nestačila zpotit..a to je co říct v takovým vedru..:)

4. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Zdravim vsetkych hladacov.....
    Tak velmi som sa upriamila na krmenie maciek, ze som si vobec nevsimla tuto novu akciu. Az dnes....Po prvom precitani navodu sa mi zjezili vsetky chlpy a vlasy....xD, pokracovala som s Vasimi prispevkami, a to ma vystrasilo este viac:cry:. Ale, som clovek, ktory sa lahko nevzdava, a pustila som sa do toho.... Takze vsetkym pesimistom, skuste to! Samozrejme nikto nam nezaruci, ze budeme medzi prvymi tromi....ale trvalo mi to max 40 minut a nasla som vsetky doteraz uverejnene casti mapy. Mozno mala rada, netreba nad tym vela rozmyslat a hladat tie najtazsie riesenia...moja skusenost - s hanbou musim priznat, ze najdlhsie mi trvalo najst 1. cast mapy!!!!:oops::oops:xD Troska sa zamysliet, pouzit nas sedliacko - farmarsky rozum a ono to pojde. Ved cela tato hra je o zabave, tak velmi nerada citam niektore tie prilis silne slova, mnoho krat nie velmi privetive na moderatorov, RT, a vsetkych ktori tuto hru tvoria. Ved ju tvoria pre nas. Nemam predstavu kolko ludi tuto Farmu hra, ale predsa je nemozne, aby uspokojili s kazdou akciou kazdeho z nas. Drzim vsetkym prsty, a nech sa nam dari!!!!
    Mala prosba na zaver, nie je tu niekto viac pocitacovo zdatny, ktory by nam ostatnym poradil, ako co najlahsie tieto kusky mapy pospajat priamo v PC? Alebo to nie je dovolene? Dakujem. Krasny den vsetkym. ;)

5. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

duna.duna1 - rozhodně nejsem počítačově zdatná (ač mám ECDL), ale pokud bych se zúčastnila, každý dílek bych si uložila jako obrázek a pak je spojila v PowerPointu. Sice je to hodně kostrbaté řešení, no udělala bych to tak. Dílky nehledám, soutěže se neúčastním (floreňák mám kdysi z kola štěstí).

6. jaji

jaji Vévoda fóra

mnoo, vzhledem k tomuto... Je pouze na vás, zda budete při hledání částí mapy spolupracovat nebo se spolehnete pouze na své schopnosti. Je však striktně zakázáno jakýmkoliv způsobem přímo odkazovat na konkrétní příspěvky, které obsahují části mapy, a to jak odkazem v jiném příspěvku, v hráčském podpisu apod., tak zveřejněním části mapy v jiném, hráčem vytvořeném příspěvku. Současně je zakázáno, aby hráč, v jehož příspěvku se objeví část mapy, jakýmkoliv způsobem tento příspěvek editoval. Hráč, který poruší toto pravidlo, bude ze soutěže vyřazen a bude mu znemožněn přístup na herní fórum po dobu 30 dní....

si myslím, že spolupracovat je možné, ne však veřejně :)

7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak nalezeny dílky 5 a 6, zároveň mám první dvě dekorky

8. jaji

jaji Vévoda fóra

já jsem ale trdlo!!! Šla jsem zkontrolovat všecny moje uožené obrázky a zjistila jsem, že 4 mi chybí, ačkoli vím přesně,že jsem jí hledala a našla... trvalo mi to totiž nejdéle... :-( ještě že jsem na to přišla hned ze začátku, protože hledat ho na konci, to by mě asi trefilo.... :-(
    takhle jsem si pro něj šla se 100% jistoto a dala to na první dobrou... uf, ale zhrozila jsem se, ne že ne xD

9. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Dakujem Kkunesovak, skusim sa s tym pohrat....snad to nejako pojde...:p. Inak, aj ja som uz desifrovala 2 dekorky. Celkom zaujimava akcia, nemyslim si, ze budem medzi prvymi tromi, ale je to nieco uplne ine, aspon si teda za tie roky co farmu hram nepamatam na nieco podobne....

10. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Koukám...jaký že to dekorky..?!..to je to zběžné čtení... myslím..že vím vše..a vím polovinu..ale napraveno..a mám dešifrované zatím 4.....:inlove:;)..

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Se přiznám, že mám uhodnuté jen tři dekorace a ta jedna mi je tak povědomá :D a asi to nechám na jindy .. ještě jsem napůl v práci
    a v tom horku :p mi to nemyslí. I tak to dělám jen pro zábavu, protože víkend, kdy to končí jsem v práci až do večera :eek: a to už nemám šanci to někde vytisknout.

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

já nevím, jestli je to vedrem, ale tu 6 ne a ne najít...:(

13. Hagerr

Hagerr Expert fóra

To já pořád ne a ne nají 3-ku :sleepy:

14. mamba54

mamba54 Stará škola

čtyři dekorky? já vidím jen dvě:eek:

15. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Tak jsem včera dohledala všech 6 puzzlíků, nebylo to zrovna lehké, protože celé forum normálně nepročítám, ale od teď už to bude hračka :D teda doufám :music:

Mambo54 já vím taky zatím s určitostí jen 2, ale to nevadí až budem mít víc puzzlíků však to dáme dohromady ;) Víc se děsim toho zkládání :oops:

16. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Taky vidím jen 2 dekorace...

17. ZirafkaSK

ZirafkaSK Zelenáč fóra

Souhlasim s mnohymi, je nad me sily a volny cas prohledavat cele forum. Bohuzel, tady se nechytam, skoda. Stromecek na florenky by se hodil.
    nechz

18. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak ja nasla 1,2,3,4,6 ale 5 furt nic :(. chápu spravně že kdyz 5 pripada na stredu tak muze byt cely den v uterý a celý den ve středu. v jakemkoliv prispěvku co byl vlozen v utery nebo ve stredu. Nemuze to byt treba v prispevku co byl vlozen v pondeli a modifikovan v utery

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

.. jsem už zjistila tu čtvrtou dekorku :p a jsem ze sebou docela spokojená, protože už od brzkého rána zjišťuji co z obrázky a jestli mi počítač dá zákaz tím, že vypne :cry: se mu nebudu divit :D .. asi ho dám na chvilku do mrazáku :p

20. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

kopretina - přesně takto to chápu já a zatím mi to vychází, dílek hledám vždy v tom dnu a ve dnu předešlém :). Dekorace zatím neřeším, neb nic nevidím.... budu potřebovat asi více dílků nebo více času. Že to poté dám dohromady moc nesázím, spíš povolám vnučku a ta to za mne udělá. Zda vůbec odhalím klíč k emailu si nejsem jist, spoléhám na svou hlavu :). Že to pošlu pozdě jsem si jistý zcela a odejdu vztyčen a hrdý, že jsem to dal, leč s prázdnou kapsou :).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.