Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blbejburak

blbejburak Zelenáč fóra

Tak pořád procházím celé forum,ztratila jsem s tím celé dopoledne a nic jsem nenašla,fakt jsem slepá

2. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak toto bylo opravdu zákeřné až po hodině mě napadlo se do toho tématu podívat, nevím jestli to budu zvládat každý den hledat :wuerg:xDxD

3. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

blbejburak To bude asi tím, že dopoledne tam nebyl ;)

4. Evča

Evča Pisálek fóra

Hledala jsem i teď a stejně nic. Tak si to užijte. Tolik času opravdu nemám. ;)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hledání zabere tak 5, max 10 minut ;)

6. daajen

daajen Aktivní autor

Já hledala dobře půl hoďky, samo, že to bylo skoro v tom posledním :p. Trpělivost přináší růže:)

7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Při hledání třetího obrázku jsem nejdříve našel čtvrtý a pak i ten třetí

8. jaji

jaji Vévoda fóra

díky Bropyk ;)
    nebylo to složité, ale "pakárna" ano, ještě že se nemusí ty příspěvky číst, ale stačí jen rolovat kolečkem až se najde mapa xDxDxDxDxD

9. mamba54

mamba54 Stará škola

jaji taky ho mám!, trošku mě zmátl Bropyk, ale trpělivost přináší růže, vlastně mapku;)xD a kolečko je mooc užitečná věc;)

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tentokrát mě to trvalo 5 minut,ale 4 je doma.:)

11. jaji

jaji Vévoda fóra

no, já chvilku přemýšlela, jestli to myslí bropyk vážně, že už je 4 dílek, nebo si dělá legraci a tak jsem šla hledat xD no a našla xDxDxD
    docela mě to začíná bavit, nestojí mě to tolik času jak jsem si původně myslela, ale faktem je, že ten díleček může být úplně kdekoli...;)

12. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Štvrtý dielik mám, celkom to ide nájsť, ja sa skôr bojím tých šifrovaných čísiel... :D

13. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím kocoure, zatím je to hračka;).

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

JJJ .. zatím supr, jen to končí v neděli a to jsem pozdě do večera v práci .. no uvidím :)

15. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

čtvrtý díl nalezen :D

16. Hagerr

Hagerr Expert fóra

1, 2 a 4 mám, ale 3 se mi pořád někde schovává :cry:

17. Elis352

Elis352 Pisálek fóra

tak zatím je to dobrý, zatím mám 4, nejhorší ale bude asi konec, jak dát mapku dokupy :D

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Milý kocoure Jonesi na Tvou soutěž Ti háži pytel guanových bobků:p, bohužel nemám čas tu každý den hledat půl hodiny nějakou mapku, o_Obohužel mám i jiné povinnosti a věřím že takových hráčů je mnoho, takže hra super , ale pouze pro úzký okruh hráčů. A už vůbec nechápu tvé rozhodnutí vkládat mapky i do den starých příspěvků . Kdyby byly alespoň nějaké nápovědy, aby člověk nemusel to tak dlouho hledat tak by to bylo super, Ale po 12 hodinové směně nebo někdy i delší se jsem rád že posbírám farmu a pošlu dárky přátelům a ještě hledat pul hodiny mapku na to opravdu nemám náladu.:oops:

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, určitě není povinnost se soutěže účastnit, to záleží už na každém, koho soutěž zaujala a koho ne. Bobky kocour nepotřebuje, tak si je schovej, se ti možná budou hodit do akce.

Příjemnou hru danda

20. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Zdravím stopaře..i kocourka..:)
    Tak také zkouším hledat..bez nějakých ambicí..ze začátku mi to nešlo..hledala jsem docela chaoticky..ale už jsem si v tom udělala pořádek..možná našla i nějaký systém..a mám zatím všechny dílky..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.