Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

Už mám další dílek:music: , ale kocoure, zajímalo by mě, kdy se budou dílky objevovat, jestli po ránu, v poledne nebo večer;)

2. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

poté co jsem dvakrát prošla fórum (protože jsem slepá a než něco najdu tak mi to chvíli trvá) jsem také konečně našla druhý dílek jupííííí :p:p:music:

3. Kocour.Jones

Kocour.Jones Pisálek fóra

Ahoj mambo,
    tak to opravdu nemám ponětí, jak už jsem tedy psal, pokud bych měl části mapy u sebe já, tak si ji sestavím a rozluštím sám ;) Ale bral bych to tak, že se mohou objevovat kdykoliv od 0:00 do 23:59 hod.
    Blahopřeji všem, kteří už našli druhý dílek.

4. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Tak po 3 hodinách hledání to vzdávám . Přeji hodně štěstí ostatním při hledání . Určitě ho budou mít větší , nežli jsem měl já .

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No já jsem asi taky úplně slepá:cry:

6. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

Skvelá súťaž, druhý dielik som našla veľmi rýchlo. :)

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Nejsem slepá, mám ho, jupííí:D

8. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Tak mi to nedalo , když se všem daří a začal jsem opět hledat . Po hodině nemám potuchy kde a co vlastně hledat . Každá rada dobrá . NIKDE NIC . Tak já fakt nevím . Ještě chvilku to zkusím a pak to opravdu přenechám šikovnějším . Hodně úspěchů .

9. son00

son00 Pisálek fóra

tak , jsem velice rád že taky nejsem slepej , obrázek nalezen :)

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak na to že se mě nikdy nedaří na fóru něco najít,tak druhý obrázek jsem našla skoro hned.

jaza78 a všichni ostatní,kteří chcete ,ale nevíte co hledat,tak si od začátku pozorně pročtěte toto vlákno. :)

11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Nazdar kocoure. Mám jeden dotaz - soutěž je pouze pro ČR a SR nebo pro všechny lokace?
    Druhý dílek mapy jsem našel po trochu hledání, ale našli mí rádcové našli

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak se mi to taky podařilo :p, ale dlouho se nemohu dostat na forum :sleepy: ani chat se mi po odkliknutí neukazuje, jen mi vyjely novinky :eek: .. sem šla na forum spodem xD

13. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Jonesi, děkuju, taky nejsem ráda ve při, ale když já se v tom vůbec nevyznám, co v těch statistikách (i mnohde jinde) píšou..
    Ještě jsem hledat nezačala. Kdysi před časem jsem v jiné hře BP zkoušela na foru hledat chybějící obrázky, taky to tam bylo na mnoha místech, ani to netrvalo měsíc, jako tady, nebylo to tak složité, jako tady, taky tam bylo, myslím, méně zpráv, než tady (i když nevím, nepočítala jsem je a na statistiku nekoukala - taky mi to ani nenapadlo), a pamatuju si, jak mi to dalo zabrat a jak mnoho času a sil jsem tím strávila (tedy počet hodin si nepamatuji, to jsem nesledovala, ale bylo toho hrozně moc a byla jsem vyčerpaná)..
    Takže vím, že toto pro mě není.
    Ale možná jsi šikovnější (kocouři bývají šikovní a rychlí), takže bys ty dílky mohl i sám najít na tom foru a poskládat, co Ty na to??

A tady Ti nesu Tuňáka.. :) Dobrou chuť.. :)

14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Druhý obrázek jsem našel asi po 5-ti minutách hledání ;)
    jen se chci zeptat v jakém programu v PC se dají tyto obrázky spojit?

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

S vypětím všech sil jsem našel obrázek číslo 1! Dokonce sem si jej poctivě uložil i do počítače pro pozdější zpracování!:) Tím pro mně akce končí protože obr. č. 2 je nad mé možnosti.xD Tímto hru přenechávám zběhlejším obyvatelům fóra a já se budu věnovat poctivé staré farmařině! Jen ten florenovník mně tedy bude chybět,mám málo dekorací 1x1 do stonku!:eek:

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kaolín, to dáš. Druhý dílek najdeš. Spatřil světlo světa včera, tudíš pohledej příspěvky z neděle a soboty :D

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Však právě! Ne opravdu tohle není pro mne! Soutěž je celej měsíc a nebudu tady nějakej ten den.

18. mamba54

mamba54 Stará škola

Už jste někdo našel třetí dílek? -.-

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ještě néé :D to zde "šacuji" už od rána, jak je trošku času :) .. i tak jsem přemýšlela a určitě se budu snažit, ale první tři (co to odešlou) budou výherci a hra končí o_O ... a já ani nevím, jak to dát na netu dohromady :sleepy: .. jsou zde jiní, co tyto věci mají v malíčku :)

20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No právě, jsem zjistila ,že 30.8. je neděle, skenovačka jen v práci , tak to přenechám jiným ...ani nevím , zda by to kocour chtěl v černobílé verzi...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.