Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Dílky mám všechny, dekorek sice mám 11, ale z toho je jedna 2x.

2. jaji

jaji Vévoda fóra

Kocourek asi spinká.... ještě žádný dílek a to myslím že jsem prolezla všchno ,od včera toho zase tolik nebylo, tak to šlo celkem rychle, tak si na 23 budeme muset chvíli počkat...

3. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Začal jsem sice později, ale nakonec se mi povedlo najít zpětně všechny dílky, jen doufám, že jsem to pochopil správně a ten poslední bude vložen nejpozději v sobotu, vážně by se mi nechtělo celou neděli dokola procházet všechny nové příspěvky na fóru, jestli už to tu náhodou není, abych měl šanci vyhrát.

4. hrosice

hrosice Pisálek fóra

Tak já od čtvrtka prohlídla snad všechno a 20 dílek nenašla ... tak to je pro mě asi konec snažení :(

5. honzi

honzi Komisař fóra

Našel už někdo 23.? Nebo snad dnes bude volný den?

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dílek 23 nenalezen, kocour má asi něco jiného na práci. Buď chrupe nebo prohání někde nějaké kočky ;)

7. Hagerr

Hagerr Expert fóra

hrosice
    také se mi nedaří najít 20. dílek :sleepy:

8. honzi

honzi Komisař fóra

Kdy už konečně všichni pochopíte, že ty dílky sem nedává Kocour? protože kdyby je sem dával, tak by je asi, logicky, nehledal! A máme ještě nějaké ty dny volna, ve kterých nemá být přidán žádný dílek... A pak, taky, je teprve 18:18, takže pořád 5 a tři čtvrtě hodiny do půlnoci!

9. jaji

jaji Vévoda fóra

honzi - a není to jedno :)

tak pokud nebyl vydán dílek během minulých 10 minut, tak jsem prohledala všechny vlákna a nic -23 zatím nejni :)

10. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Paráda 20 konečně nalezena :music:

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Honzi .. máš ještě týden ... mi něco uniklo, že kocour Jones taky hledá, nebo spíše maže stopy? ... on se nezdá ;) a dá nám ještě zabrat ... :p no se přiznám, že sním o druhém místě, ale mě to v práci určitě přejde xD

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já byla dneska aktivní a poskládala ty dílečky do mapy (ořezané). Tož to by šlo. Jen mi není zcela jasné, co s těma číslama, která budeme muset rozluštit jako klíč. Si zavařim totálně své "toto". Ale já ho budu ještě potřebovat :oops: Je nějaká možnost repase ?o_O

13. jaji

jaji Vévoda fóra

skalarko, zeptej se Kocoura.... treba Ti da sve toto :-D

14. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Dneska jsem se na forum nemohla vůbec dostat, ale koukám že jsem zatím o nic nepřišla, na štěstí;) jen nevim kde byla chyba, ale koukám že tady to žilo i přes den.

15. honzi

honzi Komisař fóra

Táááák, třiadvacítka je na světě :D To pozdí hledání se vyplatilo :D

16. jaji

jaji Vévoda fóra

to já už v době kdy se dílek vydal dělala hají, ale ráno jsem pilná včelka, která má kolem sebe další včelky, tedy sovy... :) a taky už mám :)

17. malyvanek

malyvanek Pisálek fóra

Tak dvě minuty a mám ji,23 je doma.

18. evik204

evik204 Pisálek fóra

Ahoj kocoure, mam takový dotaz k tomu mailu co nám má přijít, na který to budem posílat až to budeme mít rozluštěné a hotové.
    Jak zjistíš, že už to mame nebo sem budeme muset napsat, že už to máme?

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

evik204: sice nejsem kocour, ale snad nevadí že se tě zeptám kde je napsáno, že ti má přijít nějaký mail? Cituji z první strany: "V neděli 30.8. pak budou v tomto tématu zveřejněny dva klíče - modrý a zelený - které vám pomohou rozluštit číselné šifry z jednotlivých dílů mapy. Správným rozluštěním šifer získáte e-mailovou adresu, na kterou Kocourovi Jonesovi pošlete zkompletovanou mapu."

20. mamuko-nemuko

mamuko-nemuko Zelenáč fóra

Teda přiznám, že i mě zarazilo, že by mi měl přijít email, jak by mi ho kocour poslal. Byl sem zmaten, kde se takové info vyskytlo. Dík Casey27 za ujasnění, že nejsem slepý. :) ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.