Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak pokud jsem to pochopil tak skoro každý den vyjde jeden nový díl mapy, a bude někde ukryt na fóru.o_O ;)Soutěž moc hezká a taky moc pěkné ceny, ale mohlo být těch cen aspoň o něco více. :Dminimálně 5 pořadí. Normální smrtelník se nemá šanci v soutěži vůbec umístit. :eek:.Mrzí mě že to není soutěž pro všechny, ale jen pro závisláky, co sedí na fóru neustále i v noci. Pracující nemají čas na fóru něco hledat nebo čekat až tam někdo něco umístí a to skoro po dobu celého měsíce :pa pak to ještě co nejrychleji poskládat, správně vyluštit a nakonec co nejdříve poslat (jinak je v háji). :)Člověk je rád, že někdy vůbec poklidí farmu a na fórum se ani nedostane. Takže to prostě není soutěž pro mě a na florenovýž stromek nebo lovce ztraceného banánu můžu zapomenout:cry:

2. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ahoj Kocoure, moc se těším. :) Hra mi příjde jako super letní rozptýlení. Nedělám si iluze o první ceně, ale do hry určitě jdu a věřím, že se přinejmenším pobavím. Díky a přeju spoustu nadšených hráčů. ;)

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

První bych rozhodně nebyla, tak do toho nepůjdu xD jedině ten floreňák by mi stál za to, banány mám každý týden jeden a už jich mám docela přebytek, růžovky se dají sehnat i jinak. Škoda že ten floreňák není pro prvních 10 hráčů

4. Kocour.Jones

Kocour.Jones Pisálek fóra

Zdravím X-mole,
    díky, já zase doufám, že na konci tohoto měsíce brzo někdo rozluští číselné šifry a obdržím kompletní mapu, abychom mohli vyrazit na další dobrodružnou výpravu.

Ahoj Evoku,
    10 zlato plodících stromů? Krišnova noho, kde bych je vzal, nejsem milionář. A neříká se, že není důležité zvítězit, ale zúčastnit se? A kdo ví, třeba bys měla štěstí.

5. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý podvečer, co na to říci, snad jen díky za přípravu této akce. Nedělám si iluze, že budu v první trojce, ale je léto a to sluší zábavě. Zkusím to vše posbírat a vyluštit, čísla a šifry mne baví. Už teď se těším na další kusy skládačky. Jinak pevně doufám, že na konci měsíce p. kocour.Jones získá co žádá:D

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Přátelé kamarádi na to musíte jinak..... žádný brblání k počtu cen, ale takhle:
    Milý Kocoure Jonesi, to jsem si dovolil, jsem si dovolil na ukázku ze své ledničky pár tuňáčků ,-D

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  7. Kocour.Jones

Slezte z té ledničky, Hujere, vidím Vás! Ale nabídka nezačíná špatně, třeba se domluvíme nějak pod packou...

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Kocoure, nabídka pod packou Vám příjde z emila hujer.meteleskublesku@..... , ale Františka do toho tahat nebudeme, toho necháme sedět někde na kraji (stejně třeba se Vás... plachej).... to by nás bylo na ty ceny už moc ,-D

9. Kocour.Jones

Souhlasím, František je trouba, pořád mě cpal topinkama a teď mám kvůli němu už třetí zuby...

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kocure, abys přes tu pacičku nedostal, že tě prodám panu Pinajsovi.

11. Lolinka23

Lolinka23 Zelenáč fóra

nejak to nechapu a nevim kde hledat hodně uspěchu při hledani

12. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ešteže tu pani Sova dozerá, tie mačky sú fakt "duše predajné" xD (a kocúrikovia obzvlášť ;)). Dokonca si úplatok v podobe tuniaka zaisťuje aj v svojom podpise, takto myšky by nestačili? :)

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Koukám, tady už se začíná mírně uplácet, takže to abych buď přitáhla rovnou živého tuňáka, nejlépe cvičeného, co by si pak před kocourem do konzervy vlezl, protože jinak nemám šanci patřit mezi úspěšné hledače. Jediné, co bych zvládla je poslat ten mail + přidat k tomu moje hezké ID číslo. Ale to asi nebude stačit ani na cenu útěchy, kterou by mohla být jedna mandragora xD
    Ale kdo se do toho pustí, tak ať se mu daří. Florerovník je snad poslední věc, co je tak nějak vzácná, i když by mohl sypat těch florenů víc, když je na konci zrání tak obsypaný :p

14. Janula7971

Janula7971 Zelenáč fóra

No vyzerá to tak ,že to bude dobrá hra za skvelé ceny,ale kedže ma tiež práca nepustí:cry: tak prajem veľa úspechov iným s jej vylúštením:)

15. elizabeth9016

elizabeth9016 Pisálek fóra

Soutěž se mi velmi líbí, je sice pravda, že je náročná, ale ty odměny za to rozhodně stojí. Sice nejsem tak rychlá, abych byla mezi prvními, ale určitě do toho jdu. :) Teď jdu najít první obrázek, tak snad mi to nebude trvat věčnost. :D

16. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Jonesi,
    když vlezu na forum, tak tu mám na prohledávání všechna vlákna a všechny příspěvky ode dne spuštění tohoto fora.. a těch je určitě mnohokrát více, než Tebou uvedených 85.000 zpráv. A pokud můžou být obrázky i v příspěvcích z předchozího dne, tak už to je dvojnásobek, tedy 85.000 x 2 = 170.000, jestli dobře počítám.. Nehledě k tomu, že nevím, jak mám při tom spěchu a množství příspěvků poznat, kde mám s hledáním přestat (že už předchozí den skončil) a kde hledat dál (v kterém dalším vláknu), když špatně vidím, zapomínám a usínám u všeho.. Takže - ledaže bys mi pod packou taky něco podstrčil.. Konzervu s tuňákem u nás v obchodě, myslím, mají.. jestli chceš.. :)
    Jinak - stahování kalhot nepěstuju, nosím sukni.. :)

17. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Nevím, asi jsem hlou..., moc mi to šištička nebere...tak to asi nechám být. Ostatním přeji dobrý lov :inlove::D:D

18. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Na světě je další dílek mapičky ;)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda .. i kdybych obrázky objevila, což je nesmysl :D (začínám až teď-práce), tak budu mít asi problémy po technické stránce, protože jsem vážně antitalent xD

20. Kocour.Jones

Ahoj JMJH,
    já jsem nerad s někým ve při, ale v Tvé argumentaci je jedna celkem podstatná chyba - statistika na úvodní stránce neukazuje počet příspěvků za den, ale celkem. Takže skutečně jich tu je od doby vzniku fóra něco přes 85000 a ne mnohonásobně více. Každopádně ti držím palce, věřím, že nebude tak náročné prohledávat příspěvky max. za jeden den zpátky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.