Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BigClick

BigClick Expert fóra

podla mna este nie je

2. mamba54

mamba54 Stará škola

zatím ne, kde jste celý den všichni byli?o_O

3. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

tak ja som bola v praci, a potom od 3. hodiny nasho casu som hasila dym, co sa mi valil z hlavy, co som tak velmi premyslala co tym chcel basnik povedat..... velke velke DAKUJEM mamba54 za tvoju snahu, ale zatial som na nic neprisla...:cry::cry: ale fakt si to velmi vazim. A 18 som zatial tiez nenasla.....

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

.. no asi jako i druzí, jsem byla v práci a večer stavěla neonovky a dneska už nic hledat nebudu :p...

5. mamba54

mamba54 Stará škola

duna jaký máš hráčský nick, chtěla jsem ti poslat poštu, ale nahlásilo mi to, že neexistuješ, nebo mi napiš, ju?!

6. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

jasne sefe....vykonano...xDxD

7. BigClick

BigClick Expert fóra

dalsi obrazok som nasla, aj dalsiu dekorku

8. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

aj ja mam 18.... a nastastie celkom jasnu dekorku....xDxDxDxD

9. satelit

satelit Hvězda fóra

18 objevena 8)

10. jaji

jaji Vévoda fóra

dobré ráno, jsem si to myslela, že tam bude... ale vydán byl pozdě večer a to už se mi nechtělo hledat... dnesk jsem ho v klídku našla a mám splněno, za chvíli vydá ten proradný kocour určitě nový a budeme moci jen na novo xD

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkné ráno :) tak jsem šla hledat včerejší obrázek a "zakopla" jsem o číslo 19 :p

12. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojte..hezký den..tak já před chvílí hledala 18-ku..a našla i 19-ku..a už jsou oba dílky vložené do obrázku..:)

13. farmík84

farmík84 Pilný autor

ahojky, hezké a sluníčkové ráno přeji. I já už mám všechny dílky :) a teď se jdu učit to skládat do obrázku. Děláte to ve wordu nebo přímo v malování?

14. Lenushka70

Lenushka70 Rádoby autor

Krásný den všem hledačům. Také se mi podařilo najít dílky 18 a 19. Farmík84 co se týká skládání celkového obrázku, ten skládám v programu PhotoFiltre.

15. mamba54

mamba54 Stará škola

Mapa se nám pěkně zaplňuje:), já ji skládám ve wordu, po počátečních potížích jsme si na sebe zvykli a dílky už sedí tam, kde mají a nesnaží se mi utíkat:D, jen se mi podařilo některé obrázky víc oříznout, tak tam mám někde bílé okraje, snad to kocourovi nebude vadit-.-

16. Lenushka70

Lenushka70 Rádoby autor

Jsem zvědavá na ty klíče od kocoura. Všichni poctivě hledáme, skládáme a pak si "vylámeme zuby" na tom, že se nám nepodaří rozklíčovat šifru mistra Jonese. :sleepy:

haník30 tohle ocenil(a).
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak 18 i 19 jsou doma :D. Asi to začnu pomalu skládat, a jsem zvědavá, jak to půjde, asi zkusím ten word nebo malování.

18. BigClick

BigClick Expert fóra

Aj u mna obrazky vsetky, robim to vo worde, su aj ine moznosti, ale vo worde (na sutazovy ucel) sa mi zda to najjednoduchsie, naco zbytocne prepracovat sa :p.

19. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak změna odměn je na ******. Každý at si doplní podle svého, Já nechci dostat trestný body. A to to byla soutěž která opravdu nadchla. Nové odměny nejsou sice špatné ale je to o třídu jinde. Zklamání sice velike, ale co me se tyka tak i snaha o stare a vymyslení nových odměn se cení. Takze ve hre pokracuju i nadale.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No to je jasný, přece někomu nedají jen tak florenovník, že jo o_O. Nu což, jedeme dál, třeba díky té změně v odměnách odpadnou nějací konkurenti xD:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.