Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. besineček

besineček Pisálek fóra

jaji

No ono těch dílků do celého obrázku chybí ještě 11 .... ;)
    A myslím, že všechno pěkně pasuje. Puzzle je prostě moje dlouholeté hobby :p

2. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

besineček, myslím, že jaji děsí ten fakt, že chybí tak málo.
    Proč?
    No podle mého názoru a mého programu na obrázky, tak by měl mít celý obrázek rozlohu 6 (výška) x 5 (šířka), což je 30 dílků, pokud použijeme matematiku. xD Pokud někde dílky budou chybět, tak snad to budou akceptovat.

Šmarja, opět jsem se koukl a sekl jsem se, pardon.

Naposledy upraveno moderátorem: 16/8/15
  3. BigClick

BigClick Expert fóra

4. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Také mám 15. obrázek :)

5. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak 15. nalezena :):)

6. mamba54

mamba54 Stará škola

tak jsem si obrázky, pod odborným dohledem vnučky, ořezala, vložila do wordu a mořím se s uspořádáním. ale obrázky se chovají jak ve hře 15 - tzn. že se vyměňuje jeden za druhý a pořád se mi posouvají a nechtějí se usadit na místě, kam je chci dát, poradí mi někdo, prosím:oops: a 15 zatím nemám, jdu hledat;)

7. Lenushka70

Lenushka70 Rádoby autor

mamba54 - budeš muset nastavit ve Wordu jinou pozici obrázku, doporučovala bych pozici obdélník, ten zůstane tam, kde ho přesuneš. Nyní máš zřejmě pozici rovnoběžně s textem a to pak posouvá i s ostatními obrázky.

8. evik204

evik204 Pisálek fóra

tak všech 15 nalezeno a vloženo do wordu (obrázky se daji ve Wordu ořezat a pěkně na sebe navazují, nastaveno před textem) a zatim mam spojeno jen par obrázků a rozluštěno 7 dekorek

9. jaji

jaji Vévoda fóra

už jsem myslela, že nenajdu... zbývalo mi opravdu hodně málo k prohledání- já začala s opačného koncexD
    ale našli moji rádcové, našli ;)
    jen nevím jak to pospojovat, jdu se trápit...

10. mamba54

mamba54 Stará škola

lenuschka děkuji za radu, snad se s tím nějak poperu a když ne, tak vytisknu, slepím, ofotím a schovám :D:p

11. jaji

jaji Vévoda fóra

samozřejmě že v mém předchozím příspěvku mělo být z opačného... :-( to je tak, když se hlavou honí jedna myšlenka za druhou a nečte se po sobě :-( původně jsem chtěla napsat, že jsem začala s posledním tématem...
    ale abych nebyla OT, tak jsem šla na klasiku - tiskárna, paír, nůžky lepidlo a už se snažím - po pravdě nejde mi to a tak část mé farmy obětuji, dekorky jdou do lišty a budu mít jakous takous předlohu...

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem, i když jsem stále v práci, mám všechny obrázky :) a skládat obrázky v nějakém programu neumím. Tak jsem se to naučila přímo v malování, kde se mi to (už teď) dělá dobře a od začátku to skládám na skicu, kterou jsem si jako první věc vytvořila. No i tak bude pokračování těžké, protože poslední víkend pracuji :eek: a vím, že proti profíkům zde nemám šanci. A taky se netajím tím, že ten stromek moc chci :p :D.

13. jaji

jaji Vévoda fóra

protože ten stromek taky moc chci:p, tak se snažím... kde budu poslední den akce zatím nevím, ale budu dělat vše pro to, abych doma byla - do rachoty nemusím;)

14. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Tak v malování mi to nejde vůbec nevim jak hýbat s obrázky vždy si to ten program někam dá a já nevím jak to přemístit :(
    a s wordem problémy nemám, ale nemám ho na noťasu, dá se to tam ale uložit v nějakém tom požadovaném souboru. Mělo by to být .jpg, .png., bmp, .pdf :sleepy:

15. jaji

jaji Vévoda fóra

dobré ráno, tak hledači pokladů vstáváme, vstáváme a hledáme, hezká 16. je na světě ;)

16. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak tak,16 objevena celkem rychle.

17. BigClick

BigClick Expert fóra

Aj ja ju mam :).

18. jaji

jaji Vévoda fóra

Kocoure Jonesi - mám k Tobě jeden důležitý dotaz... prosím o odpověď, děkuji;)

na úvod píšeš, že dekorek bude 11, ale nepíšeš nic o tom, jestli se třeba můžou některé z nich i opakovat, čili že tam dekorka jednoho názvu bude víckrát... je to možné? Nebo bude čistě 11 různých dekorek?

19. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

mijinka73, když používáš Word, tak od vereze 2007 by mělo být možné exportovat do formátu PDF, i u starších to jde pomocí programu, ale od verze 2007 je to už v rámci programu, pokud si dobře pamatuji.
    Osobně používám GIMP.

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

mijinka73:Ahoj, je to tak jak píše tahnudopekel... přímo v nabídce ukládání máš možnost uložit ve formátu PDF. Jen ještě taková drobnost... pokud máš word a nemáš tuhle možnost, tak není nic jednoduššího, než mít otevřený w. dokument s hotovou mapou (už nebudeš dílky posouvat a máš je všechny) a udělat výstřižek nebo prt sc a ten uložit v požadovaném formátu ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.