Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

maja.rada tam kde jsou místo obrázků křížky ,určitě nejsou mapky
    Dneska nebylo moc času na hledání,ale teď už je klid a 11 už mám taky.:)

2. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

bludička49
    Teď už mě křížky vůbec netrápí - prostě se hledat nedalo :) jen jsem toho hledání měla víc ... už mi chybí jen jeden a dnešek :-D 12

3. BigClick

BigClick Expert fóra

Mam uz aj 11. obrazok :p:)

4. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

11 už taky mám ale dala mi zabrat, tu sekci jsem včera prohledávala a tak se mi ukazovala jako přečtená a já jí pořád přehlížela :music:

5. bropyk

bropyk Hrabě fóra

11 jsem našel až v posledním fóru co mi zbývalo prohledat. Včera dopoledne jsem si ještě říkal, že pokud bude dílek v úterý tak bude určitě tam. Jelikož však mám hosipa, tak jsem hledal a hledal, místo abych tam šel. Dále jsem rozluštil třetí dekorku. Další dvě vidím sice část, ale zatím jsem nenašel v přehledu dekorek na fóru co by tomu odpovídalo, přitom jedna je docela jasná. Asi kromě hosipa i blbě vidím :cry:

6. evik204

evik204 Pisálek fóra

Po dlouhém hledání jsem č. 11 našla, ale dalo to zabrat :p. A z dekorací jsem zatím uhodla 2 ;)

7. ovets3

ovets3 Rádoby autor

este najst 4 a 7, lebo som sa zabudol a hadam sa podari to skompletizovat

8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak jsem prošel FAQ na dekorace 3x dokola a myslím, že vím 4 dekorky, ta co je na dílku 10 (přitom je tak výrazná) zatím jsem nenašel, tak snad mi pomůže dílek co bude pod 10

9. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Právě jsem našla 7 - tak mám krom 12 vše :) a ta jedna dekorka mi taky nic neříká - nikde ji nevidím třeba byla v nějaké akci (kdysi)

10. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

maja.rada, pokud myslíš taky dekorku na 10. obrázku, tak to napíši takto: není to z akce, bohužel ji už není možné získat. Dál raději mlčím, ať tě neokradu o zážitek hledat název.

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ta dekorka z 10 mě taky dala trochu zabrat,ale nakonec jsem ji našla.Kdo na to nemůže přijít,tak není nic jednoduššího než si počkat na dílek mapy s drudým dílem obrázku a hned bude vědět. ;)

12. Twajky

Twajky Pisálek fóra

Lenushka70 - No jo, zase to hodili večer, a já už to zase vzdal půl hodiny před zveřejněním dílku xD

Každopádně nalezen dnes ráno :p Dekorky zatím v poho, času ještě dost :music:

13. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

tahnudopekel:) ta byla moóc jednoduchá ... tu s těmi kostmi :)

14. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Jo, kosti vedle Adély z 5. obrázku, to myslíš, hmm. Jo, to je z akce a možná ji máš i ve stonku. Ve F.A.Q. je ta dekorka.

15. jaji

jaji Vévoda fóra

tak jo... já hlavička kulatá, chytrá... našla i přesto že mi není vůbec dobře, 11 je doma. že bych už začala pomalu kompletovat? Dneska by to už s jedním dílkem šlo

16. Elis352

Elis352 Pisálek fóra

už je i 12 dílek? :eek:

17. zizala42

zizala42 Stálice fóra

nějak nemůžu najít 11 dílek :(

18. Wilfredi

Wilfredi Zelenáč fóra

A máme už 12. Hľadajte.

19. satelit

satelit Hvězda fóra

12 nalezena poměrně brzy.xD