Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

zizala42: jj už je to správně, díky.

2. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Taky děkuji za upozornění. Asi se mi to stalo, když jsem měnila level na Baha. Hezkou hru.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak obrázky mám taky, i když mi šéfík seděl za zády a moc času nebylo :D

4. son00

son00 Pisálek fóra

možná se mýlim , ale někdy mi přijde , že když tu někdo napíše že něco našel tak to po něm náhodou všichni najdou , co to tak udělat konkurenci těžší a nepsat sem o nalezeném dílku? O to víc se pak všichni snažej a píšou o šestejch smys.ech a chozením "najisto"

5. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tak jsem tvůj příspěvek přečetla párkrát dokola..a promiň.. nedává mi žádný smysl..a to ani šestý ani sedmý..prostě žádný..Myslíš..že když sem nenapíši..že jsem dílek našla..tak už ho nikdo nenajde..?..a nebo naopak..když sem napíši..že u mě zafungoval 6 smysl..že ho najdou rychleji?..To si nemyslím.. jen je to takhle kapku zábavnější..;)

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

son00: .. jestli to asi není tím, že když někdo obrázek najde a dá zde vědět (že to nebylo těžké), tak si hned domyslím "běžné fora" a obrázek za chvilku najdu .. a to stejné naopak :p . Mě to docela trklo s tím "těžším" obrázkem ... a vlastně ti tady všichni, kdo píší o nalezeném obrázku a (hlavně svém dojmu o stupni obtížnosti ho najít) tímto pomáhají ;)

7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

son00: Kdo to chce mít těžší, tak sem do vlákna nemusí chodit číst. Já to třeba stejně hledám jinak, ale jsou i takoví, kteří ocení zdejší příspěvky. A konkurence? Vždyť jsou oceněná jen první tři místa...
    Já si jen hraju, že bych uvažovala o výhře - myslím že stejně jako drtivá většina lidí tady - to mně ani nenapadlo :)

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  8. Togetic

Togetic Zelenáč fóra

Dobré ráno všem, má už někdo 11? Já ještě marně hledám :)

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Taky jsem 11 ještě nenašla.
    tydýtková souhlasím s tebou ,na výhru ani nepomýšlím,protože neumím dávat obrázky k sobě,taky si jen tak hraju. :)

10. son00

son00 Pisálek fóra

Zato já do žita flintu neházím , jsem optimista a chci první místo! ;) :p

11. jaji

jaji Vévoda fóra

son00 o co Ti jde? nám se to takhle líbí a vzájemně si pomáháme. Konkurenci možná vidíš Ty, my si prostě jen hrajeme a vzájemně si pomáháme...

12. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak to já bych chtěla vyhrát! Od doby, co jsem zjistila, že existuje florenovník, tak se mi o něm každou noc zdá:D, ale mám smolíka, 30. budu na návštěvě:p , jedině že bych zapojila všechny do hledání a luštění a o výhru bychom se pak rozdělilixD

13. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Což o to florenovník by se hodil. Už 3/4 roku nedávám do hry ani korunu floreny přibývají ojediněle z kina. Celé to však nehrotím, myslím, že to bude o náhodě komu se jak podaří zachytit zprávu s klíčem pro mail. Obrázek sestavit nebude složité. Co se týče hledání tak se vůbec netěším na zítřek - prohledávat diskuzi k Nublonům bude pěkný opruz;)

14. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Mládeži, jde o to se v letních dnech zabavit, jo, jde mi o 1. místo, ale pochybuji o mém štěstí. Nebudu to skrývat, toužím po FL stromečku, je to prostě rarita, která dává FL, pro mne neplatiče jistě motivující. 11. obrázek jsem zatím nenašel, ale jak již bylo psáno, ne každý den se musí objevit nový obrázek. Jsem zvědav na ty klíče, jestli to nebude taky nějaká další hádanka. :)
    Můj stav:
    10. obrázků a 5 dekorek.
    Čest zábavě.

15. Lenushka70

Lenushka70 Rádoby autor

Také jsem 11tý obrázek zatím nenašla. Obrázků mám tedy zatím deset, rozklíčovaných dekorek jen 4. Tu ze včerejška nemohu identifikovat.:cry:

16. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Já si myslím že dneska bude pauza proto to moc nehrotim, 10dní dávali mapu vkuse tak když nebyla pauza o víkendu kdy jem jí čekala tak bude dnes ;)

17. Twajky

Twajky Pisálek fóra

Přesně tak, dneska prostě dali oddych, anebo to parádně zašantročili xD Tak uvidíme zítra, přej hezký zbytek večera.

18. Lenushka70

Lenushka70 Rádoby autor

Kdepak oddych, jen nás napínali. :) Dílek číslo 11 nalezen. Přeji dobrou noc všem badatelům a hráčům.

19. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

tak dnes mi to trvalo veeeelmi dlho, ale aj 11 je uz ulozena....krasny vecer, pripadne dobru noc vsetkym

20. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

11 nalezena,ale chybí mi tři mapky.Minulý týden jsem byla na dovče a byla tam mizerná wifi,buď vypadávala,nebo namísto obrázků byl křížek.No uvidím,zda něco najdu;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.