Kocour Jones a obyvatelé ztracené archy (1.8. - 30.8.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

tak mám 9 i 10 uf, ty nám dávají zabrat:p, 10 je tam, kde by mě to asi nenapadlo ani hledat;)

2. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

10 byla velmi snadná našla jsem ji hned:inlove:, teď jěště najít 9 :oops::oops:

3. jaji

jaji Vévoda fóra

jo jo, bavi ho to si s nami hrat... je to ale hezky. Asi mi bude smutno az nam neukaze zadny dilek a da si pauzu...

4. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

už mám i 9 dílek jupíííí :D:D

5. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Teda 10 mi dala zabrat, prolezla jsem všechno možný a zase až díky zdejším popisům jsem se dovtípila kde to bude a zrovna když mě to trklo tak mi vypadnul internet >:( ale teď už to běží tak jsem si ho uložila ;)

6. Twajky

Twajky Pisálek fóra

Tak 10 na pohodu, ale ten 9. dílek dal trošku zabrat :music:

7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak dnešní 10 jsem našla hned.Šla jsem téměř na jisto.:)

8. Hagerr

Hagerr Expert fóra

10 jsem dnes našel hned, ale včerejší 9 byla pěkná podpásovka :p

9. honzi

honzi Komisař fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    Najisto? Jak můžete chodit najisto? Copak se to nějak opakuje? já mám 1., 2. a 5.... Myslím, že nemá cenu hledat něco jiného, protože jsou tu lidé, kteří z nepochopitelného důvodu chodí najisto...

Há mám 10. :D

Naposledy upraveno moderátorem: 10/8/15
  10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

honzi to je taková intuice,kde asi bude.Nikdo nejde úplně najisto,ale chce to i trošku přemýšlení a pak se to podaří,že jdeš do prvního vlákna,kde si myslíš,že obrázek je a on je tam opravdu.Nic jiného v tom nehledej.Opravdu nejde zjistit předem,kde obrázek bude. :)

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Ahoj... dívám se, že zde některé hráče napomínáš že mají 2 a více příspěvků pod sebou a doporučuješ upravit. Opravdu bych rád věděl, jak to udělat, když v tomhle vlákně není možnost editace, smazání ani ocenění příspěvku ,.) Díky.
    Jinak dílky mám zatím všechny.

12. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

Pajdo361 mi bychom rádi upravovali příspěvky nebo třeba i smazali ale nelze to, nevím z jakého důvodu, ale nemám možnost svůj příspěvek nějak upravit, mám tu leda možnost nahlásit a nebo odpovědět, ale upravit nebo smazat nemám k dispozici jako v jiných vláknech :(

Asi nám to kocour Jones nepovolil ;)

13. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak do této soutěže (akce) se ani nepouštím. Ale 3 dílky mapy jsem našla - a to pouhou náhodou.

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27 a mijinka73: děkuji za připomenutí, že zde nejde upravit příspěvek. V této sekci je to opravdu technicky nemožné, ale bohužel to nic neřeší o tom, že vkládání dvou příspěvků hned pod sebe je i zde považováno za porušení pravidel fóra.

15. son00

son00 Pisálek fóra

Tak 10 byla podpásovka , docela mi trvalo se do toho vlákna podívat , když si říkám že je jedno z nejsledovanějších a nejnavštěvovanějších :D holt 24 hodin zpět je někdy zákeřný :)

16. zizala42

zizala42 Stálice fóra

• Nepovolená velikost podpisu. Pajda361
    A našla jsem 10 :).

17. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

Tak 10-ku mám aj ja.... len tú 9-ku zatiaľ nie a nie nájsť :(

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj zizala42,

prosím odstraň prázdné řádky ve svém podpise, tak aby nedocházelo k porušení pravidel - Nevhodný podpis

19. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Ahoj Pajdo361 můžeš prosím kouknout, jestli je to už správně? Díky a omlouvám se.

20. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tak u 10..u mě zřejmě zafungoval 6 či 7 smysl..nebo který to vlastně je..takže to bylo docela rychlé.. .:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.