Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

to EliM77: ...Při rozjezdu vypadlo 374 klubek...

Tak jsem se domníval, že 170 klubek je opravdu hodně...
    Blahopřeji k "úrodě". Jak jsi to dokázal(a)?

Hrnkajda, pajaable a mirae tohle ocenili.
  2. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj tak já mám jen 96 ... Nevim, jak mám dát víc...

Hrnkajda, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  3. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

116 klubek, nějak to mírně přiškrtili :) tak fajn akci všem :*

-Kuteno-, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  4. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ahoj, jak jsem tady již několikrát psala, mojí strategií jsou Johni Citroni, při akcích OaD se zaměřuji pouze a jenom na ně. Přes rok makám, stavím růžové chlívky a pak měním za Johny Citrony. V tuto chvíli jich mám nasyslených 38kousků. Dále mám vrány, sovy, dráčka, noční můru, veverku a v neposlední řadě vždy sním velikonoční marmeládu, jarní věnec a mrkvový chleba, to je tak vše, zasazenou jsem měla špaldu a maliny :)

Košíky nekupuji!

EDIT: zapomněla jsem na legendu na stromě 30/30 a odklikané řádky v nebi

5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Kočičí vábničky můžou mít jen Ti co koupili košík,akční plodinu ještě nemohl nikdo rozmnožit.

6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Já bych to chtěla vysvětlit od moderátora... jak je to možné , že už se někdo půl hodiny po začátku akce může účastnit Topky ???

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj,

jde o testovací účty a mělo by to být již v řešení

8. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Mám 105 klubek. Na hlavní jsem měla bavlnu, na divoké a na mýtině špaldu a na Bahamě kávu. To by mohlo být dobrý, ne? :)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Na ploše výrobny a chlívky, vše v růžovém, želvy, ptakopysci, vlci, kivi atd., stromů plno a
    výsledek jen 96 klubíček. Uvidíme, jak to půjde dál. Kočky loudí , ale koš kupovat nebudu.
    Ať se daří !!!

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já měla všude karafiáty a na Baha stromy a vypadlo mě 150 klubíček,uvidíme,jak to bude padat dál.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přestože jsem ráno normálně sklidila, napadalo přezs 80 klubek :) takže to padat bude a jsem spokojená.

12. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

já hlásím 112 klubíček :) na 100 koček to napadá :) času dost..

13. Hagerr

Hagerr Expert fóra

129 klubíček na první sklizeň ;)

14. Majočka

Majočka Zelenáč fóra

Je pekné že hra začala,ale nedá sa sadiť.Na prázdnom poli môžem šťukať do tabuľky aj tak mi vŕbové prúty na sadenie neponúkne.

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Rozpěstováno, prdnul jsem to na pohopole a jedu se podívat na štěně. Ve čtvrtek ho přemístím k sobě, takže do tý doby musím mít kočičí akci hotovou, protože pak je s kočkama ámen. I s těmi skutečnými, protože ty až psa uvidí, tak je odvezou .... xD

Aktuálně 233 klubek.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Majočka - zkus restartovat hru a nebo odhlásit a znovu přihlásit ;)

Pajaable - Evi - kafrat do něčeho mi jde, to jó xD Kdyby mi i ty klubka tak šly, tak jsem v topce první :music:

Naposledy upraveno: 3/8/15
  17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Majočka .... aktualizovala jsi ve 14.hod.?...popř. se odhlaš a přihlaš.

skalara.v - byla jsi rychlejší...xDxDxD

aby se tedy neřeklo , prozatimní výsledky před první sklizní :p..pěkná bída

Vrbové proutí: Mám 0. Ideální stav 88. Plním na 0% Hotovo 0%
    Klubko vlny: Mám 98. Ideální stav 5. Plním na 1960% Hotovo 16,3%
    Kočičí vábničky: Mám 0. Ideální stav 1. Plním na 0% Hotovo 0%

a jdu s prádlem ...;)

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

vydržela jsem a ráno nesklidila a přesto mám jen 68 klubek,tak uvidíme jak to bude padat;) do akce jdu ikdyž na víkend pojedu pryč,tak snad budu hotová do té doby..

19. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Jak je možné, že jsme tentokrát dostali je 5 akčních plodin, ty snad dávali jen, když byly ve hře akční 2 plodiny. Za chvíli asi dostanem na rozpěstování jen jednu. To je fakt smutné

20. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

hrabenka1951:
    buď ráda že dostaneš aspoň něco, vzhledem k současným vývinu online freeplay her se časem může stát, že budeš msuet za akční plodinu platit xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.