Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

tak jsem to špatně spočítala a nevyjde mi to o 3 dárky, no tak se nedá nic dělat. Dovolená byla přednější a pak už jsem to nestíhala. Škoda, že u této akce nejde dokoupit splnění úkolu :-(.

2. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Á, překvápko, poslední kočička se došourala unavena vedrem, taky konečně nakrmená. Tedy nadplán nakrmeno 122 koček.:):)

3. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, tak melu poslední, ale taky z posledních ... sil :D
    Držím se na 872. místě s 407 kočičkami.
    Všem držím pěstičky, ať se v topce udrží.
    Děkuji za podporu a uvidíme po 14 hod., jak to dopadne. :)

4. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Týýýý vadóóóó´, jako nedělejte mi nervy, neeee :eek:o_O

5. babicka38

babicka38 Magnát fóra

tak k vůli týdenní dovče jsem se loučila s kočičkama .včera v poledne jsem se vráila ve 13.05 zasela první proutí prvně co hraju farmu pátým rokem jsem koupila ten největší koš a teď právě za necelých 24 hodin mám akci hotovou což jsem ani nedoufala. ale byl to fofr i v noci jsem vstávala.za pět minut nakrmím poslední 3 kočičky a hurá hotovo. děkuji všem sousedům za posílání dárků a zároveň se omlouvám že já ten týden nemohla posílat. díky

6. máťochov

máťochov Stará škola

Tak topka je aktuálně od 394 koček. Mám 386 a končím. Škoda pátku, kdy jsem se k pc nedostal, topka by asi byla v pohodě.

Twinulko, beru to sportovně, je to jen hra, jak píšeš. Teď pojedu s rodinou na pár dní k vodě, tam bude fajn.

Děkuji všem sousedům za dárečky v podobě klubíček:)

7. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, celkem nakrmeno 192 koček, banány žádný ( škoda), jinak s dárečky spokojenost, kupony se vždy hodí a spoustu bodů. Stáje jen 3 kousky, tak uvidíme co se vyklube. S akcí velká spokojenost :inlove:!!! Jen nechápu jak mohl někdo udělat přes 2000 koček, to je prostě nářez a blahopřeju :eek: !

8. valenta4

valenta4 Pisálek fóra

Tak nám pomalu akcička končí a já bych chtěl tímto popřát všem co se umístnili v top 1000,,všem fandím a držím palce,at se umístní. Ale na druhou stranu by mne zajímalo,asi jako hodně hráčů tady,,jak je možné mít 2548 krmiv,,což je 15 288 vypadávátek a 280 280 plodin napěstovaných,,což není možno stihnout napěstovat snad i s SH a vším možným,,nezpochybnuji jestli to je podvod,nebo není,od toho jsou tady admini,ale zajímalo by mne tedy kolik kdo ve skutečnosti zaplatil real peněz za balíčky,nebo floreny. Udělejme si malou anketku a písněte vaše utraty. Jinak všem hodně štěstí u dalších akciček. krásné nedělní odpoledne,ahojky.

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a 201 nakrmená kočička a 10000 bz;)

10. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Já řvu přes plot jako divá Bára ,ale motorkář asi někde jezdí . Ještě něco melu, kdybych to mohla hodit těm jeho kočkám , tak hodím. Ale makám do konce , to víš Rychlokvaška :D

11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ježišmarjáá melu poslední 415 klubko ...Víc ani ťuk !Zůstanu tam? Bůh ví ....

Naposledy upraveno: 9/8/15
  12. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Akcička hotová,nejvíc potěšili kupony na kombajn,z tajemných se vyklubali dva bobři ++,holub,krtek,červ.kachny,takže opět šup do lišty a ze stromů bez xxl,meruna xxl.Nejvíc padali body a krejcary,několik mrkvovek,květináčů,pinkie,krmiv a hnojiv.

13. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj.
    Huráááááááááááá, stihla jsem dát myšky všem kočičkám. Všechny dekorace mám v parku. Moc moc moc všem děkuju.

14. vlasaty-had

vlasaty-had Pisálek fóra

10 minút pred skončením akcie hotovo :) ale odmeny boli biedne prebiedne...

pajaable tohle ocenil(a).
  15. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

valenta4- anteka
    mám jen 192 kousků, vyplácala jsem si SH, které mám ze stromů, nic jsem nekupovala, pěstuji na malých políčkách a občas vstanu i v noci na sklizeň. Nebo naopak dám přes noc něco na dlouhou dobu kvůli vypadávátkům.

Slnieck0, pajaable a skalara.v tohle ocenili.
  16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jdeme do finále a držím pěsti, určitě se všichni umístíte, bo plno hráčů vypadne a bude se to posouvat nahoru ;)

Já s 226 kočkama bych neměla šanci, ale odměny potěšily, i když jsem nedostala ZB xD

180 tis. BZ, 260 tis. BBZ, 175 tis. KR, 7 pinki, 23 SK, 22 SH, 12 UH, 8 MJS, 4 zuzi, 3 xxl bedna, 6 květináč, 14 sazenka, 9 chlév, kombajn: 1hod. 5x, 3hod. 7x, 12hod. 6x a 48hod 2x - sečteno a podtrženo, možná jsem i na něco zapomněla, ale to neva :music:

SPECIÁLNÍ g r a t u l a c e Fofolamyšce, máš určitě velkou radost, moc ti to přeji

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling, pesfanny: klíííííd... si snad dopiju kávu a pak TOPkuju ,-)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Husarský kousek se povedl, dokončila jsem na všech farmách. A teď mám slzu v oku, kočičky mi nějak přirostly k srdci. To pěstování ani žluté stáje mě už tak nenadchly, ale budiž - vždycky se to dá někam nacpat.

19. -modroočko-

-modroočko- Pisálek fóra

Gratulace Fofolamyšce k dokončení akce :)
    Já pomalu domlel 426. kousek a tím končím, mělo by to snad stačit. Bohužel ani z 526 pokusů jsem nedosáhl na zlaté banány tak mi to snad vynahradí všechny získané tajemnice :)
    Všem kdo to dotáhli do konce gratuluji.

20. jaji

jaji Vévoda fóra

jupí, 10 minut pred koncem a 128 darecek.... a jsou tam, 2 krasne zlutoucke sladoucke banankyxD:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.