Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. daaviid70

daaviid70 Zelenáč fóra

Taky bych rád věděl kolik našich se drží v TOPce.Škoda,že neexistuje žádná tabulka,ale pomohli by v orientaci i ty vlaječky.To je takový problém pro RT tam ty vlaječky umístit?Už se o tom psalo i o Dožínkové TOPce žeby to bylo dobré a tím pádem přehledné,kdo je odkud.;)

2. farmík84

farmík84 Pilný autor

Ahojky, zdravím všechny farmáře a farmářky. Hlásím, že v TOPce jsem na 493 místě ještě něco nakrmím, tak se asi udržím. No ale bez peněz bych to teda nedala, ale když už jsem začla, tak jsem se chtěla udržet. A taky jsem tady študovala taktiku, takže úspěch patří všem co tady pomáhají a radí. Jo a zlatý banán jsem měla 5x:) ,možná je to tím, že jsem platila ale já měla štěstí i minule.

Twinulka- souhlasím ve všem s tebou no a nakrmit naráz 2000 koček to je docela fuška.

Naposledy upraveno: 9/8/15
  3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak včera jsem to na prvních místech sledovala, bylo to střídání dvou lidí a přihazování jedné kočky a dneska.... 2000 koček, které jsou pro mě nepochopitelné už jen tím, že se na všechny muselo kliknout xD Prostě tuhle hru hrají normální lidi, nadšenci, blázni i fanatici :p
    Sousedíci, držte se! ;)

4. Folonica

Folonica Rádoby autor

Tak, hlásím hotovo, 100 číčul nakrmeno, řádek v nebi už řádkuje - začala jsem totiž "už" v pátek po návratu z týdenní dovči ve 23 hod. zbabělým nákupem velkého košíku (což obvykle nedělám) a vysypala ze zásob trošku SK a v noci jsem teda fakt nevstávala ;) Na to, že původně před odjezdem jsem akci v myšlenkách vzdala s tím, že holt milované kočičky oželím, tak jsem nakonec spočítala, že stihnout se to dá :-D ...a dalo. Mňau!

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak uz nic nenapestuju ani nesemelu, dal jsem posledni kousky, akora co s 500 kockama? Vim teda kde je nejblizsi spotrebitel, ale bohuzel se s tim neda hnout...
    Zaverecna je tedy :

Vypadavat ma 100 klubek/den, v tuto chvili ma byt 586 ([4.ukol]+226 ) nebo chybet 14, mam 1665 (chybi 0 ), mam 277% hotovo.
    Stav prutu : idealne 10740 kusu (1834/den, [4.ukol]+4140 kusu ), mam 21247 z 11000 (193% ).
    Zatim uplynulo 97% casu, zbyva 3 hodin.
    Nezapomenout na Vabnicky i z Baha mlyna, chce jich 100 po 10 minutach! (celkem 17 hodin), mam 193 hotovo.

Bedýnek193
    SK6
    Valentýnský květináč9
    bedna s nářadím XXL2
    pomocníci - kupón na 1 hod.4
    pomocníci - kupón na 3 hod.4
    pomocníci - kupón na 12 hod.4
    pomocníci - kupón na 48 hod.3
    podivuhodný strom "Rýn"2
    podivuhodný výběh “Drak”8
    zlatý banán 2*0

Zadne Banany, z TS uvidime az je hodim na plochu...

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dobré skoro poledne
    nakrmeno 160+36 dnešních
    kupon 12h,1sk,2sh,kupon 3h,pinky,květináč,mjs,kupon 1h,kupon 1h,kvetináč,květináč,ts drak(v želvičku už nedoufám),mjs,2 sh
    35000 bbz
    45000 kr
    45000 bz
    no co k tomu dodat do 200 chybí 4ks a bananos nikde no ještě 5-6 pokusů bude uvidíme;)

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak na sklizeň mám ještě za půl hodiny jednu plochu lískováků. Na mýtinu jsem už vrátila stromy a stejně tak na Bahamku a na divokou. Doufám, že to už dopadne dobře. Dozvím se to až večer, za chvíli odcházím [​IMG]

Všem, kteří ještě bojují o každé klubko držím palce a věřím, že všichni topkaři od nás i ze Slovenska se už udrží a naopak se ještě objeví i další, kteří ještě syslí vábničky ve stodole. Ono krmit najednou tolik koček chce trochu trpělivosti, mně už nebavilo si hrát s 10-ti najednou [​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 9/8/15
  8. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

Tak už taky hotovo, chválím. Výborná akce, jen víc takových.:):):)

9. vůdce2

vůdce2 Perspektivní autor

Akce splněna a mám asi celkem 50 navíc. Ty jsem nedělal kvůli topce, nemám tolik času ani peněz nazbyt, ale doufal jsem v nějaký ten banán jako odměnu. No jako vždy se banán nekonal ale mám aspoň 5 výběhů a asi 5 stromů. Beztak tam budou zase jenom bobři a nepotřebné stromy XL. Ale darovanému koni na zuby nekoukej.....

evainfo, Pitrýsek47 a pajaable tohle ocenili.
  10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Zlatý banán mi padl 2x až po 250 pokusech navíc....
    Asi se budu muset, až na některé, hluboce zamyslet nad sestavou sousedů...nejen , že nikdy nic nepošlou, ale když jim pogratuluju k postupu a pošlu něco na zub, ani nereagují...navíc dvěma klesá teploměr...

11. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak nalákáno celkem 243 koček, výsledek je super, ale bohužel zlaté bánány mně minuly.
    top 1000 je nad moje síly, ale to už jsem věděl na začátku ;)

a moje výsledky zde.

385000 BZ
    2410000 BZ
    435000 BBZ
    2010000 BBZ
    215000 kr.
    710000 kr.
    62x superhnojivo
    05x superhnojivo
    42x Zuzino superhnojivo
    101x Zuzino ultrahnojivo
    41x superkrmivo
    13x superkrmivo
    61x bedna s nářadím XXL
    111x pomocníci - kupón na 1 hod.
    31x pomocníci - kupón na 3 hod.
    41x pomocníci - kupón na 12 hod.
    11x pomocníci - kupón na 48 hod.
    111x mrkvovo-jablečná směs
    31x Pinkie Pie koláč
    111x valentýnský květináč
    81x podivuhodný strom "RÝN"
    71x podivuhodný výběh “Drak”
    02x zlatý banán

co bylo ze stájí a sazenicek dopíšu později

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky s akcí končím Mám 195 dárků.Kupodivu 2x banány.Z TS se povedla želva.Stromy jen ty co jsem měla.Akce pohodovka.

Sousedy mám dobrý.Posílají,takže co pošlu dárky,dostanu zpátky.Teď se jen rozmýšlím co s recyklomatem.Nějak mě zklamal.Ale párkrát si zahraju.Mám sto baterek,tak je využiju.

13. abc23

abc23 Komisař fóra

ahoj všem, s akcí jsem tak nějak skončila už v pátek, nakonec jsem ještě nějaké to proutí zasela i včera, protože klubek navíc bylo škoda, ale i tak jsem dala jen něco přes 50ks od stovky. Banány nikde, ale aspoň nějaký BZ padly a pomohlo mě to do lvlu 90 :D
    takže teď už jenom něco okolo 20mil BZ do levlu 91 -.- z tajmených stájí a stromů bída, ale jinak 280tis BZ, 205tis BBZ, 200tis krejcary, 106hodin kupony, MJS 6x, Pinkie Pie 6x, květináč valentýn 10x.., 11SK, 7 SH a 3 zuziny ultráky :)

Všem ještě držím pěsti aby buď dokončili stovku nebo se udrželi v topce.

tazvenuse: stejně to mám i já, asi tak 3-4sousedi "vrátí" dárky při akci a to já se snažím pokaždé tak poctivě střídat každý den, zbytek mám klidně na výměnu, nějaké místo uvolním pokud máš zájem ;) jinak už radši zasílám těm, kteří o to požádají a vím, že akční dárky potřebují než těm, o kterých ani nevím, jestli vůbec v akci jedou.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Už to také pomalu balím,ještě jedna sklizeň na polích 2x1 za 33 minut a šmitec! Stejně klubek moc nepadá!
    Na celou akci jsem zatím spotřeboval skoro 7000 ks SH !:( Navíc vůbec zatím nevím, jestli jsem SH nevyplýtval zbytečně! :eek:Bude trvat hodně dlouho než zase obnovím zásoby! Naštěstí bylo zadarmo!:)
    Zlaté banány:
    1 kočka-nic
    2 kočky-nic
    3 kočky-nic
    .
    .
    .
    100 koček-nic
    .
    .
    .
    .
    200 koček-nic
    .
    .
    .
    300 koček-nic
    .
    .
    .
    .400 koček- stále nic
    .
    .
    .
    .486- volám Varunovi! xD

15. dannger11

dannger11 Expert fóra

Taky držím palečky všem,co ještě bojují v TOPce,hlavně Erča101 drž se,uvidíš dáš to.;)
    Četla jsem tady jak hodně z Vás píše,že TOP je jen o penězích.Není,je to i o píli a strategii hráče,a co vím,i ted v téhle TOP je nás hodně bez vrážení reálnych peněz.V životě jsem košík nekoupila a ani nekoupím,dle mě je to drahá zbytečnost.I ted TOP jedu bez reálnych peněz.Je pravda,že jsem měla nasysleno SH z obr stromů,tak ted jsem ho využila:)
    Takže Česi a Slováci,do toho,ukážeme všem,že umíme hrát i za skromných podmínek;)

16. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Farma v puvodním stavu,ještě domelu hodím to tam a jak se říká děj se vule....Ps.kaolín11 volané číslo je odpojenéxD

17. kaolín11

Dodatek: Po měsíci usilovného krmení koček...........[​IMG] :eek:xD
    Ale nezoufám, v recyklomatu se povede jistě lépe!:D

18. pajzelík

pajzelík Zelenáč fóra

Topka ... délka této kočičí akce je normální jako u
    jiných pěstovacích akcí. Klubíčka vypadávají možná o
    něco hůře než jindy, ale řekněme, že vypadávají stejně.
    Vzhledem k tomu, že při jiných pěstovacích akcích se je
    možné dočíst nářků, jak se nestíhá, jak to málo padá
    atd., zaráží mě, jak to najednou "topkařům" jde a údajně
    bez balíčků. Nesmysl... Ocenil bych, kdyby alespoň
    nemystifikovali. Vezměme v úvahu třeba jen 460 nakrmených
    koček. A samozřejmě základ akce před topkou - to je 560 koček =
    3 360 klubíček na umletí , 61 600 proutí . Ty součty hovoří
    jasně.Bez dost velké dotace do košíků a SH by takové
    umístění nebylo.
    Ne, že bych jim nepřál úspěch, přeji, jen tak nějak nechápu
    někdy ty řevy na foru o dotacích RT a pak kvůli naprosto
    směšné odměně vydat tolik peněz. A přesvědčování, že ten
    či onen balík nekupoval a chce to jen se snažit , to je
    až úsměvné.
    Abych ale objasnil, proč moje úvahy. U těch, kdož tak v topce
    jedou, mi vadí, že tady balamutí nováčky a tvrdí, že to chce
    jen strategii a snahu . Hloupost ....peníze to chce a kupovat,
    pak se můžu flákat na plovárně a tvrdit, jaký jsem stratég.

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Konec definitivní. Na Bahamce stromy, na normoš farmě kam se člověk podívá samé obr stromy. Nejvíc na SH, je ho třeba doplnit. Spotřeba byla veliká, ale nekoupila jsem jediný košík, jediné klubko. Ale jela se téměř nepřetržitě akční vrba, zbylo jí 3 744 ks a 3 klubka vlny.
    Poděkování zaslouží všichni, kdo pomohli, kdo poslali klubíčka a i Ti, kteří drží třeba jen palce. Poděkování by si měla tedy zasloužit i moje reálná drahá polovina, protože opravdu měl se mnou tentokrát dost trpělivosti. Ono vybírat hospodu podle wifiny, odpočívat na benzínkách podle wifiny a drnčet v noci budík kvůli sklizni, fakt chce trochu tolerance [​IMG][​IMG][​IMG]

20. kaolín11

Psal sem to zde minimálně jednou ,že tahle akce není v žádném případě pro nováčky! Je to akce vyloženě pro ty co se v minulosti zůčastnili Expresu!! Pokud tedy do toho nechtěj narvat tuny FL-reálných peněz! Znova opakuji,že jsem opravdu nekupoval žádný košík, ale skoro po celou akci jsem vydatně používal SH!(před akci jsem měl zásobu skoro 11.000 ks)! Strategii to chtělo samozřejmě také,protože jinak bych po 2 dnech neměl SH ani kapku!Chce to příště pročíst celou diskuzi!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.