Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Češi a slováci dotoho....:)A aby jste si nemysleli, že jen fandím, jistím naše barvy - 2 kočky pod čarou:D

2. Arvis91

Arvis91 Pisálek fóra

Tak, už taky konečně hotovo, nechápu jak někdo může jet takovou rychlostí, že se dostane do TOPky, když ti "nejhorší" začínají v tuto chvíli na 261, já dala teprve ted 100 :D asi mi něco uniká :D

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už mám 9 fuseklí xD:eek: Ale teď mi dali 3x pinky a taky draka, tak jim to odpustím. Nakrmeno celkem 180 kočenek, z toho 4x Drak a 6x Rýn. SK 7 kousků. Jedu zvolna dál, ale došlo proutí :(

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je to fakt o prsa!!:eek:
    Docela dobře padaj i baterky!To jsem teda zvědavej,jak budou padat při samotné akci,když teď prej padaj málo!xD

5. Coruska

Coruska Aktivní autor

Chválím RT, tentokrát akce, která se dá zvládnout i při normální práci a provozu domácnosti (tj můžu chodit do práce, mýt nádobí a prát, a nemusím vstávat v noci, abych splnila). Klubíček taky dost, poslední akce krachla na vypadávátkách, která nevypadla.
    V jednoduchosti je síla, tyhle nenáročné akce mě moc baví :)

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak zatim mam 119 navíc no :D Celkem z 219 pokusů mam TCH 4x a TS 7x já na to štěstí nějak mam :D
    Jinak ZB ani jednou jen dost kuponu dnes jeden na 48h hodně MJSek pinky pie květináčů XXL bedna atd :)

čaro: Napsal jsem jí v polštině teda snad pochopí co ten překladač vymyslel :D Bohužel ona neumí anglicky :D

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zatím 180 kočiček, na to, že jsem pěstovala už jen na bahama, tak to jde. Teď přibyly klubíčka, tak jsem dala taky na hlavní a půl divošky, do tý dvoustovky asi dojedu. Už jsem posbírala 8 tajemných chlívků a 11 sazenic, půjdou na plochu až po akci :music:

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

tenista99 no to víš, kde by brala čas na učení angličtiny, když maká na farmě skoro nonstop xD...uvidíme, jestli si v tom fofru najde čas na poštu ;)

skalara.v a tenista99 tohle ocenili.
  9. skoruppi72

skoruppi72 Pisálek fóra

Zdravím všechny farmáře,svých 100koček nakrmeno a za mne spokojenost,pár MJS,nějaké sazeničky a z toho 2 oskeruše,dokonce i TCH i pár kuponů a pinkie koláčů.Všem co se dostali do Topky gratuluji a přeji pěkné odměny.Příjemný a pohodový víkend

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

čaro: Napsala mi ale vůbec jsem nepochopil co pochopil jsem to tak že až budu level 199 tak mi to řekne :D

čarodějka007, evainfo a Milka66 tohle ocenili.
  11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak nevím... Akci mám hotovou dva dny a mám 76 koček do poháru......Vyskakovátka mi vyskakují v pohodě, jako vždy, nicméně poslední - - jak jsem koukal - má koček do poháru 268...ok, as se ještě více snažili...... Ale ti, co jsou na prvním místě, jich mají 1629 a na to vyskakovátka nemohla napadat nikomu. Hlavně že se psalo, co všechno je zakázané a jak se to bude prověřovat. Možná měly být vyhlášeny kategorie 2 - jedna pro ty, co jim to napadá a napěstují a pak kategorie pro ty, co nakoupí co nejvíce košů. Aby to celé bylo fér. Kupuji kombajn, platím si mlýn, občas koupím SK, ale to proto, abych měl hru pohodlnější. Pokud je ale takováto soutěž o ceny, tak mi to přijde opravdu dost prapodivné, že jí vyhrají pak ti, co nejvíce nakoupí......protože umístění s 1629 kočkama znamená 9774 vyskokovátek a to jistě uznáte - to nemohlo napadat nikomu se všema podpůrnejma pohárama a podobně. Nelíbí se mi to.
    A mimochodem - odměny za dodatečné kočky také za moc tentokrát nestojí.

evainfo, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  12. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Od začátku je jasné kdo nakoupí vyhraje;) Je na každým zda bude riskovat bez košíků.Já se držím zuby nehty mám asi 305 koček a jsem kolem asi 820místa, co bude zítra jsem fakt zvědavá.Dnes jsem dokoupila poprvé velký koš a doufám, že naposled!
    Už to fakt nešlo a nezahodím týden dřiny, byla sem doma s angínou takže nonstop u pc ,musím v noci vstávat!
    Ať už je konec:oops:Stejně asi zítra 300 lidí nakoupí a půjdu pod čáru:cry::cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  13. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Danielaa25.....na jednom se shodnem,at už je konec,ale to ostatní,no nevím.U počíače tedy nonstop nesedím a ani přeci nemusím.Máme tu malinkou vnučku a chodíme se koupat,normálně na procházky a byly jsme i na výletě;)ono možná stačí si to trochu rozvrhnout;)o to více když je člověk doma jak píšeš a nehoní ho čas.Jinak přeju moc štěstí v TOPCE;)

14. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj.
    Takže moc děkuji všem co mi posílají klubíčka. Teď mi chybí už jen 10 myšek pro kočky. Podle maminky by se to stihnou dalo, ale musíme mít štěstí. Zvedla jsem ještě poháry tak teď mám 8 a 7. Maminka poslala jako dárek cukinovej koláč. Tak držte palce, třeba to fak stihnu.

15. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tak kvůli sledování a počítání, já měla k dispozici celkem jen 3000 superhnojiva...nevím líp mi to nejde ;)

16. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Tak za mě spokojenost vcelku veliká. Co se týče poháru, tak nemám šanci, ale dostala jsem celkem dost bahabodíků, nějaké pomocníky, samozřejmě 4x bobry, takže těch mám spoustu-jenom těch ++ mám 8, ale co hlavně: 2x ptakopyska a 1x želvičky-prostě super!!!

17. Janice4949

Janice4949 Pisálek fóra

Má někdo z RT přehled o tom, kolik je v TOPce domácích hráčů? Držím palce všem našincům a děkuji sousedům za klubíčka. Už jsem
    chtěla skončit, ale zatím je z čeho vyrábět krmivo číčám a ráda je drbu na bříšku, takže zhruba každé 2 hoďky jich 16 nakrmím a sama se divím jak postupuji. Na Baha jsem díky odměnám postoupila o skoro 2 lvl. a na jarních věncích a MJS vydělala docela dost krejcárků.

mirae a evainfo tohle ocenili.
  18. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Fofolomyško,
    cácorko moje. Neboj to zvládneš. A když ne, tak se přece nic neděje. Svět se nezboří a já Tě budu pořád mít nejraději na celém světě, tak co. Ale nevzdávej se a bojuj. Bojovat je důležité a hlavně věřit. Uvidíš, dobře to dopadne.

Jinak já si jen tak na pohodu krmím čičoury pro pár odměn navíc. Zatím jsem jich nakrmila 68 nad normál. Do topky se neženu, nemám na to čas a už vůbec ne prašulky.

19. zabeva

zabeva Aktivní autor

Zdravím jediná super cena je strom který ještě nemám.Jinak stáje byly fiasko a další ceny nic moc.Do konce akce splním jen jednu cenu,

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Akci už mám proti svým zvykům splněnu, ale furt se nemůžu zříct těch kočiček... když ony se tak roztomile válej!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.