Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Simík21

Simík21 Znalec fóra

mám obdrováno 75 kočiček a počáteční skluz je dohnán :p ve čtyři mířím na chatu, tak to bude ještě zajímavý, jestli dotáhnu aspoň tu 100+1 ;)

kočičky: Mám 8338. Ideální stav 7546. Plním na 110,5% Hotovo 75,8%
    klubíčka: Mám 750. Ideální stav 412. Plním na 182% Hotovo 125%

• 5000 BZ..............................................15x
    • 10000 BZ............................................7x
    • 5000 BBZ............................................11x
    • 10000 BBZ..........................................3x
    • 5000 KR..............................................12x
    • 10000 kr.............................................6x
    • 2x SH..................................................1x
    • 5x SH..................................................x
    • 2x Zuzino superhnojivo........................x
    • 1x Zuzino ultrahnojivo..........................2x
    • 1x superkrmivo....................................4x
    • 3x superkrmivo....................................1x
    • 1x bedna s nářadím XXL.......................x
    • 1x pomocníci - kupón na 1 hod.............3x
    • 1x pomocníci - kupón na 3 hod.............2x
    • 1x pomocníci - kupón na 12 hod...........1x
    • 1x pomocníci - kupón na 48 hod...........x
    • 1x MJS.................................................1x
    • 1x Pinkie Pie koláč.................................2x
    • 1x valentýnský květináč........................1x
    • 1x podivuhodný strom "Rýn".................x
    • 1x podivuhodný výběh “Drak”............... 3x
    • 2x zlatý banán......................................x

2. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj.
    Chci se pochlubit. Už jsem dala myšky 61 kočkám. Je to super. Mám radost. Chci fak moc poděkovat všem který mi posíláte klubíčka. Kočiček už mám 10 tisíc. Maminka říká, že zatím je to to nejlepší co můžu pěstovat, že nemám nic co dává víc bodů. Už mám na Bahamce taky papoušky a opice, jak mi kamarádi pomáhají a kočky dávájí body. Mám mocinky moc velikou radost.

3. tamanek1

tamanek1 Pisálek fóra

Tak s akcí končím - nakrmila jsem 127 koček - odměny dobré, vzhledem k minimálnímu úsilí a nedotknuté stole. Dobrému farmáři se hodí každé krmivo i krejcárky a pomocníci taky nějací padli. Došla mi akční rostlina, dál se honit nebudu. Dávám stromy ( ty se snad budou hodit do recyklomatu ) a jdu se pařit ven. Hezký letní víkend všem.....

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Toz musim dat chte nechte nakonec zapravdu pestitelum ruzi (tedy tech vytunenych), protoze momentalni vysledky jsou:
    - vytuneny spenat s vodou a hnojem (9:57 hod.) se da otocit v ramci 24 hod. 2x (matematici mi odpusti, ze nepredkladam vysledky se zbytkem) :D tzn. pokud mi z nej bude padat to mizerium, co v soucasne dobe tj. cca 25-28 ks padatek, pak na jedne louce udelam max. 56 padatek
    - vytunene ruze s vodou a hnojem (7:12 hod.) se daji otocit v ramci 24 hod. 3x tzn. pokud mi z nich bude padat i jen tech 23 ks co ted v lese, kde to byva vetsinou nejhorsi, tak na jedne louce udelam 69 ks/den
    Objevit jiz objevene je tak trochu zvlastni pocit, ale co naplat, kdyz spenat uz neni co byval! Kde jsou ty casy, kdy mi z nej standartne padalo kolem 36 kusu a pri vecerni sklizni i 43 padatek... :( At premyslim, jak premyslim, tak jedine, co se u me na farme od te doby prihodilo bylo navyseni poharu v legende a navyseni lvl nebo uz mi na to na vyssich mistech prisli a utahli spenatu kohoutky... 8)

Naposledy upraveno: 7/8/15
    Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

matlafousku: ...já ti nevím přesně, ale myslím že u mně třeba pomáhá nechat celou akci jednu plochu zvířeně, tak nějak to namixovat, nic růžového, to se moc neosvědčilo, ale oranžové a červené stáje a nějaké stromy... Já raději tu jednu plochu obětuju i za cenu delší doby pěstování akčního, a když je dlouhodobka, tak aspoň mám mezitím co dělat. Třeba by ti to taky vyšlo lépe...

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kdyz uz nechavam pracovat jen nahodu, tak na Baha dam bezny rostliny...
    Vypadavatek mam fakt mraky, v tom problem nemam, ale po bananech ani vidu ani slechu, zato Draku prislo docela dost... i ten Kvetinac potesi, vyuzivam toho obcas...
    Kupony mi uz parkrat pomohly, staci zvazit jak dlouho potrebuju vyuzivat bourace nebo otaceni kratkodobek...

Vypadavat ma 100 klubek/den, v tuto chvili ma byt 413 ([4.ukol]+53 ) nebo chybet 187, mam 1178 (chybi 0 ), mam 196% hotovo.
    Stav prutu : idealne 7561 kusu (1834/den, [4.ukol]+961 kusu ), mam 14738 z 11000 (133% ).
    Zatim uplynulo 68% casu, zbyva 45 hodin.
    Nezapomenout na Vabnicky i z Baha mlyna, chce jich 100 po 10 minutach! (celkem 17 hodin), mam 130 hotovo.

Bedýnek130
    SK4
    Valentýnský květináč7
    bedna s nářadím XXL2
    pomocníci - kupón na 1 hod.2
    pomocníci - kupón na 3 hod.4
    pomocníci - kupón na 12 hod.3
    pomocníci - kupón na 48 hod.3
    podivuhodný strom "Rýn"2
    podivuhodný výběh “Drak”6
    zlatý banán 2*0

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

tydýtková
    Divokou mam zazverenou, s vyjimkou akci, porad TS (kvuli ukolum v druzstvu) + normalnimi cervenymi a neco oranzovych chlivku do stodoly + stromy po kraji louky a na hlavni jsou vyrobny do druzstva, ale je fakt, ze ted pred akci vse bouram a davam spenat a to jsem asi driv na divoke nedelala, kdyz si to tak zpetne promitnu.... Dekuju, zkusim priste neco nechat!

PS: Pokracuju v krmeni kocicaku i po stovce, ale jak jsem uz vratila farmu do normalu, tak se mi zas nedostava kytek na ukor padatek o_O
    Noooo, ovsem ta ikona novinek nad seznamem kytek se teda faaaaaakt povedla! Vetsi zhovadilost uz vymyslet nesla? >:(

jaji, Hrnkajda a tydýtková tohle ocenili.
  8. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Akci pomalinku ukončuji a do TOP 1000 nejdu, nějak mi to vázne na padátka :sleepy:
    ale nevadí stonek mám, z TCH mi padly ŽELVY které jsem ještě neměl :D a jinak zase bobr++ - klasika :p
    a Zlaté banány ani jednou :cry:

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Super! Nakrmila jsem posledních 40 koček a získala 5. (poslední) bedýnku (a 4. dekoraci). A tady je další mezi-výsledek:
    6x 5.000 BZ,
    4x 5.000 krejcarů,
    4x 10.000 BBZ,
    2x kupon Pomocníci 1h,
    1x bedna XXL,
    3x MJS 1ks,
    2x Valentýnský květináč,
    1x Zuzi hnojivo 1ks,
    2x Pinkie Pie,
    4x kupon Pomocníci 3h,
    1x TS Rýn,
    5x 5.000 BBZ,
    1x kupon Pomocníci 48h,
    1x 10.000 krejcarů,
    3x 10.000 BZ.
    Kupony na pomocníky a marmelády mě potěšili. Vypadá to, že jsem měla šťastné 1 a 0 nastavené na Pomocníky. Moc velké procento TS se nekonalo. Stále ještě se držím a TS odtajním až po akci. A dnes jen lehký smrad :D
    Co napěstín teď už je navíc. Do TOP se neženu. Ale když mi to teď při otevírání resp. krmení posledních 40 koček celkem zase dařilo, tak ještě teda to Vrbové proutí několikrát otočím.
    Je ještě 43 hodin do konce akce.

10. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Nazdárek.
    Tak už jsem si zase poprskala monitor. Zase jsem si prodloužila život. Nakrmila jsem už 43 koťat nad rámec a pohoda. Ještě chvíli krmit budu. Zlatý Banán na mne vyskočil akorát ve snu. Ale dostala jsem nějaké Draky, jen o sazenicích si můžu nechat zdát. Pár kuponů jsem také dostala, zbytek netřeba rozvádět. Za každý dárek jsem ráda.

Kaolínku, občas i padnou. Moje cácorka je teď lvl. 41 a ve 40 lvl. ji po nakrmení 2 Zlaté banánky vyskočili. Moc jsem jí to přála. Díky tomu si mohla aktivovat na Baha Slony.

Takže Všem Vám držím palečky ať Vám padá to co chcete.

11. -modroočko-

-modroočko- Pisálek fóra

Hrnkajda, občas někomu padnou a jsme rádi za každého kdo je sklidí, u mě na farmě se jim nevede. Nestačilo na to zatím ani 401 hladových koček ;) Na druhou stranu padlo zatím 11 stromů a 11 výběhů :)

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nakrmeno necelejch 300 koček a banány nikde! Něco mně říká že dříve bude ve hře korálovej ostrov než ty dva ZB!:eek:
    Líbí se mně že na nás RT neustále myslí a přidali nám novinky do levé lišty! Moc moc děkuji a už si běžte také vorazit!:)

13. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

kaolín11 jelikož ZB mám nadbytek tak jsem už dostal 8 ZB, zato stáje nic moc, přeji TOPkařům pevné nervy

14. ondatrastrmiska

ondatrastrmiska Pisálek fóra

taky mi to nedalo a odtajnil jsem 6 tajemných chlívků, bobři nezklamali a taky žáby,2x holuby, krtek a kurník červený. Farma v původním stavu, co se mi ještě podaří nakrmit, nakrmím, ale už nikam nespěchám.

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  15. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Ahoj farmáři a farmářky. Už jsem rozdala hračky 100 plus 31 kočičkám a do neděle ještě nějaké rozdám. Z TCH se mi vyklubali - mimo jiné - ježci, žabky a kohouti, a dva další chlívky prozradí své tajemství za necelých pět hodin. Tahleta kočičí akce se mi moc líbí. :):)

16. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak z dvoch sadenic dub xxl a orech xxl a zo 4 majstroch 2x zaby , krtko a rodeo ranc zlty no nic moc

17. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Tak hurá - k zítřejšímu Světovému dni koček akce úspěšně splněna a to i přes pracovní zdržování. Všem číčám a kočičákům k svátku vše nej, dobrůtky do misek a pohlazení a těm, co ještě nemají, tak brzy pěkný domov. A vám všem tady pěknou hru.

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj s 25 kočkou navíc jsem dostal i 2 zlaté banány, tak mám sbírku dárků kompletní. Pěkná akce, kočičky roztomilé, dárky užitečné.
    Těším se na odtajnění sazeniček i stájí.

19. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Tak jsem to nevydržela a jeden chlívek odtajnila za dva floreny. A tadáá - ptakopysk! :inlove:

Druhý odtajňovat nebudu, ráno mě bude čekat překvapení. Krásnou dobrou noc všem.

20. Twajky

Twajky Pisálek fóra

Tak akcička splněna dnes ráno na pohodu, do TOPky se nehrnu. Ještě párkrát zamelu pár vábniček, abych získal nějaké ty dárky navíc, občas potěší BBZ, sem tam se povedla i tajemná sazenička a stáj, ze které se vyklubaly žluté včely a na další ještě čekám. Ze sazeniček žádná sláva, tak ještě uvidíme. Krásný zbytek večera.

evainfo a Hrnkajda tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.