Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak mě do stovky ( a tím do splnění úkolu) chybí 1 vábnička :cry:
    tak ještě 40 minut a snad mi to 1 klubko z proutí co mi schází na vábničku vypadne :D

2. hanicka82

hanicka82 Zelenáč fóra

Proč se mi neobjevují kočičiky???

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

skalara.v

Díky, jsi hodná.
    Původně jsem chtěla po sté nakrmené kočičce skončit, protože na TOPku nemám a taky odměny od koček mě v této akci moc neoslovily. Zdůrazňuji odměny, protože paličatě trvám na tom, že dárky to nejsou. Dárek je něco, co dostanu zadarmo. Dárky pro mě byly na letním adventním kalendáři, tam jsem nemusela hnout prstem. Ale tohle pro mě prostě zadarmo není. A pravda je, že když od kočky dostanu pomocníky na jednu hodinu, spíše mě to rozčílí než potěší.
    Ale k věci. Když mi budeš držet ty palešky, pojedu tedy dál a zkusím, jestli mi nějaký ten RÝN ještě nepadne. No a když ně, přijedu si k tobě uštípnout malou větvičku, třeba mi zakoření. xD;)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

HANICKA82: Protože sis je vypnula. O pár stránek výše j návod, jak je zapnout.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Casey27 Tak k takovému číslu klubek za sklizeň se nepřiblížím ani náhodou! Je mně jasný co to způsobuje a určitě se na to při OaD zaměřím! Průměrně při použití pohopolí+ doplněná políčka, vypadne kolem 80 ks klubíček! Proto mám neustálý nadbytek akční plodiny! Bohužel stím už teď nic nenadělám.

6. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Konečně hotová základní část, na TOP jsem ani nepomyslela, tak bohatá nejsem;)
    Když jsem to spočítala tak z té stovky kočičích dárků mám:
    • 165tis. krejcarů, 115tis. BBZ, 130tis. BZ,
    • 6x Drak, 5x Rýn, 2x XXL bedna
    • 2x MJS, 4x Pinkie Pie, 4x Valentýnský květináč,
    • 7x SH, 4x SK, 2x ultrahnojivo, 2x zuzino superhnojivo
    • pomocníci: 3x12hod, 2x1hod, 1x48hod
    Jsem spokojená, akce je to pohodová:music:. Herní mechanismus je u těchle akcí asi nejlepší (a u recyklomatu).

Jen jsou trochu menší odměny oproti jiným akcím, kde jsou desítky SK, SH, ultrahnojiv a zuzina superhnojiva - ty pro mě mají největší cenu, protože nemám moc obr stromů.

Hrnkajda, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak řádek mi dal první kočičku, která je už doma. Vyskákané odměny byly hlavně o bodech a Krejcárcích. Poslední 100 kočička mi dala jednu tajemnou stáj . Krásný den všem!!!;););)

8. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem , hlásím hotovo a kočičky krmím dále . Kdo by těm rozkošným potvůrkám odolal, že ?
    No, nedej jim tu mňamku a když jsou tak roztomilé ... přece je nebudu vypínat.

Přeji prima den, přežijte ty vedra , skvělou akci a hezké dárečky.
    Mňauu...

9. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

ano, ano, Casey27, omluva - samozřejmě máš pravdu, že za zvolenou strategii vděčím i svým dvěma skvělým sousedům bbowlingovi a Lyzarce, o (nepřímém) hecu z Krkonoší ani nemluvě :p

Každopádně vám všem děkuji :inlove::inlove::inlove:, TOPka je pro mě totální lákadlo a díky tomuhle do toho nemusím zahučet tolika floreny

Taky jsem díky @EliM77 po delší době vytáhla provětrat svou sbírku želváků, protože s mým mizerným náhodným číslem bych ty klubka musela chodit příst ručně, takovou úspěšnost, jako ty nemám, ale aktuální strategie mi vyhovuje, nějak ani nedoufám, že by mohla být lepší
    Jen ještě pořád spousta času před námi, tak vydržet

10. daaviid70

daaviid70 Zelenáč fóra

Ahojky všem.Škoda,že tady u té TOP 1000 nejsou na forumu nějaké tabulky jako u dožínkové TOP 1000.Docela by mě zajímalo,kolik želízek máme v ohni,tedy kolik farmářů z české a slovenské republiky je v TOP.Neznám všechny nicky tak se to těžko hádá.Nebo kdyby aspon u každého byla vlaječka jeho státu,to by byla paráda:)

11. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Tak jsem nakrmila 103 kočiček. Stonek nebude šedivý, tak to je velký úspěch. Zlaté banány nepadly ani jednou. Ponožek asi 7. Stájí "Drak" 5, stromů 4. Radost mi udělali 2x pomocníci na 48hod. Postupně vracím farmu do normálu. Mám ještě 5700 proutí, do konce akce snad napadají klubka a třeba i ty vytoužené zlaté banány. Odkryla jsem zatím 3 stáje. Byly tam dvě žluté obyč stáje a jeden mýval. Stromy šly všechny do lišty. Hodně štěstí všem, kteří bojují o TOP 1000.

12. strimfla77

strimfla77 Pisálek fóra

ahoj:)Tak to celkom ide ešte 7 vábničiek a mám hotovo.Z toho čo mi padlo ma najviac potešilo: oskoruša,xxl buk a kivi.Nech sa darí aj vám;)

13. burds

burds Titán fóra

Ze stájí mi vylezli vlci a hádejte co bobři++aby se mi rozmnožili.Ted jsem dala další 2 stáje a dva stromky.Jo ze stromků merunka a bez XL.Uvidím co vyleze za 5 hodin

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, tak sázím a sázím proutí a zjistila jsem, že už mám 2000 navíc a zasazené všude mimo lesní mýtiny. Přijela mi kamarádka, kterou jsem neviděla 10roků, tak nechci sedět u farmy. Hlavně,že nemám klubíčka.;):cry:xD

15. milteska

milteska Expert fóra

tak já mám taky hotovo a ceny,no-jakž takž
    suma sumárum
    bedna xxl-3
    pomocníci-67h
    Sh-16
    SK-2............:p
    vrtule-4
    mjs-2
    val.květináč-5
    bz-135000
    bbz225000
    kr-110000
    chlívek-1-kohouti
    strom-3x-bez xl,bezxxl,kowhai
    ....bez košíků
    pojedu pomaloučku,polehoučku dál-ono se ani v tom vedru moc kvaltovat nedá Všem držím palečky,at´akci zvládnou celou-času dost

16. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky všem, taky se pokouším zúčastnit se topky, ale bez pomocí košíků, turbomlýna a florenů - jenom svou pílí. :)
    Přes den pole 1x1 voda a hnůj. Večer pohopole + SH. Růže večer nedávají tolik vypadávek.
    SH mám taky díky obřím stromům.
    Nevím jestli to vyjde, ale dárky, které získám od kočiček jsou taky super.
    Prozatím se mi velmi daří mám 30x TS, 17x kombajn, 420 000 BBZ, 305 000 BZ, 345 000 KR
    a sámo 0 ZB xD
    Všem svým milým farmářům děkuji za dárky a podporu. :inlove:

17. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

@jesterka74 pohopole se dají zkrátit až na 4:20 s použitím vánočky a bílé nevinnosti na zvýšení výkonu SH a to už jsme s počty zase někde úplně jinde... jen tedy to chce mít na farmě stavitele, protože bourat pořád dokola všechny políčka, abys neposuperhnojila pidipole je na trochu na hlavu ;)

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Už je to opravdu na vlásku :D
    [​IMG] Edit: 14:00 hod. už jsem venku :D

Jinak jsem v půlce druhé otočky, potom dám vyrábět dalších 20 vábniček, ale už dojdou i klubíčka, takže na noc musím dát zase nejspíš karafiáty. Za hodinku bude zase něco namleto, tak jsem zvědavý, jestli přijdou banány nebo ne ;).

19. beluska777

beluska777 Zelenáč fóra

zbývá mi dodat 3 vábničky a ztratily se mi kočky, jak je přivolat?

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak prvních 10 ks navíc
    5000 krejcarů
    5 superhnojivo
    10000 bbz
    5000 bz
    zuzaninosuperhnojivo 2x
    5000 bbz
    květináč
    5000 krejcarů