Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Normální kočce se vykydne konzerva a je to. Tady je potřeba...klik na kočku, klik na krmení, klik na dárek, klik na info okno...a to všechno minimálně na 100 koček a z nich BZ, BZ, nebo BZ, ten jeden krtek z Draka to nevytrhl :wuerg: Asi u toho začnu hrát nějakou doprovodnou hru, třeba flašku, protože se nudím xD

2. Lucye632

Lucye632 Perspektivní autor

Twinulka: Tak to kocour mých rodičů normální není. Jsem mu chtěla včera vykydnout konzervu hned 3x, jenže nebyl k nalezení. No, je fakt, že jsem ho odpo zavřela do skleníku, když jsem ho zalívala (tedy ten skleník). Docela se chudák "naklikal", než na sebe upozornil, že ho musím pustit ven.
    A jestli se nudíš, tak by ses mi tu docela hodila. Zítra odvážím auto do servisu a pak na STK. A trochu jsem to podcenila. Jen vynést věci, které vozím normálně v kufru mi dalo zabrat a ještě ho trochu poklidit.... Kocour se furt ometá kolem a hrozí, že dnes ho nezavřu do skleníku, ale do kufru. Alespoň nehrozí, že ho vezmu kombajnem jako je to u bowlingů.
    Jinak ke hře: Stále nabírám zpoždění...... Do vlny už se pouštějí moli.

3. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak je to tak, kdo tady vzpomínal, že dvě dekorky jsou vytažený z histórie, budeme mít 2x Hřiště pro kočky, no třeba se ještě někdy bude hodit.. Všem good luck ať nakrmí co nejvíc čičin a taky všem gratulace, kterým se to okotilo doma v reálu :-D

4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, zkontroluj prosím na náměstí přímo v akci, že máš kočičky zatržené a mají se zobrazovat a pak jim dej chvilku, ony přijdou.

danda

Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
  5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Wiolan - ty máš zase bobra o_O
    Já taky :D No fakt :p Akorát že ty máš lepšího ;) (na mě se už nedostalo, mám jen C+)

6. slootr

slootr Baron fóra

Nějak mi pokulhává akční. Jestli te nebude těma chlívkama a výrobnama na mýtině (ani jedno políčko) a na divošce (jen asi 30 políček). Nevadí. Vlna se sype rychleji, takže dneska na noc pude zase akční. Měl jsem to spočítaný na 3 sklizně za den (celkem za 4 dny hotovo), tak to holt skončí dřív. Nakrmeno zatím nevím kolik, něco přes dvacet. :)

Oprava, nakrmeno 28, to je sice přes dvacet, ale taky skoro třicet.

7. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Jo jo, pravda. Měla jsem to hřiště v liště, takže už je ve stonku, ale z téhle akce jsem ho ještě "nevyhrála" :)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hřišťátka mám 3...:p

Vrbové proutí: Mám 7548. Ideální stav 2244. Plním na 336,4% Hotovo 68,6%
    Klubko vlny: Mám 454. Ideální stav 122. Plním na 372,1% Hotovo 75,7%
    Kočičí vábničky: Mám 60. Ideální stav 20. Plním na 300% Hotovo 60%

Jdu obdarovat další kožíšky. A také vybrat další zbytečnosti....i přesto mě tahle
    akce baví.

9. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

Tak já za sebe musím říct že se mi tento typ akce moc líbí BZ a BBZ se hodí vždy jen musím říct že se má drahá polovička nevydržela koukat jak tady každou volnou chvíli okopávám záhony a kydám hnůj tak si před pár dny zřídil farmu taky. Dnes si pohrál s prvními 10 kočkami a na farmě poskočil o 5 levlů a na Bahamce už je v 7 levlu (což mu vyneslo 35 zlatých banánů) a to ji ještě ani nemá otevřevnou na stromě moudrosti tak mám pocit že si spletl kočky s dojnou krávou xD.Samozřejmě mu to moc přeji ale i tiše závidím.

10. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Zdar kolegové,
    Tak nechci být sprostá. Už jsem nakrmila 33 koček a krom bodů, bahabodů a krejcarů jsem dostala valentýnský květináč a hodinový kupon, no neberte to.

11. -modroočko-

-modroočko- Pisálek fóra

Poslušně hlásím 16 koček v TOPce nakrmeno, zatím 263.místo. SH nepoužívám, jedu jen s vodou akorát ty klubíčka jsou na hraně :)
    Stáje(4) i sazeničky(6) padají dál tak u mě velká spokojenost s touhle akcí :)

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

4x zuzanino ultrahnojivo
    11x 5000 krejcarů
    3x podivuhodný strom Rýn
    4x 1 superkrmivo
    5x valentýnský květináč
    4x 10000 krejcarů
    6x 5000 BZ
    1x pomocník kupon 3h
    6x 10000 Bz
    2x pomocník kupon 12h
    1x 2 SH
    10000 BBZ
    1x Pinkie Pie koláč
    1x pomocník kupon 1h
    3x 1 mrkvovo-jablečná směs
    1x pomocník kupon 48h
    1x 5 SH
    1x bedna s nářadím XXL
    1x 5000 BBZ

Zatím 60 koček obdarováno, ony jsou však na odměny skoupé.

13. blanula19

blanula19 Pisálek fóra

Ahoj, mám nakrmeno 22 koček, ale v topce se nevidím a to je tam i spousta hráčů s nižším počtem.
    Nevíte někdo, čím to?

14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím blanula19, oni už mají dokončeno 100 kusů dárků pro kočičky, aby postoupili do topky, ty máš pouze těch 22 viz lišta postupu. Do TOP1000 se dostaneš a bude se počítat až vše nad tento základ. Zobrazí se ti ve tvém poháru postupu - počet dárků dodaných do topky.

danda

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

blanula19 zkus pořádně číst - až podaruješ všech 100 koček v úkolu, teprve potom se dostaneš k plnění TOP 1000....neboli hráči, kteří jsou v TOP mají podarováno 100 + xxx koček

16. EliM77

EliM77 Magnát fóra

večerní konečná, do topky nejdu:

proutí: Mám 12363. Ideální stav 2332. Plním na 530,1% Hotovo 112,4%
    klubka: Mám 1050. Ideální stav 127. Plním na 826,8% Hotovo 175%
    dárek: Mám 100. Ideální stav 21. Plním na 476,2% Hotovo 100%

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

skalara.v

Prosím tě, s těmi bobry opatrně, moc to nekřič. Mravnostní hlídka je na bobry citlivá. :-D

Tak mám nakrmeno 55 kočiček, pokračování zítra. Na noc jsem zasela špaldu a cibuli, tak jsem zvědavá, kolik klubíček napadá.

18. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásný večer všem,tak přináším taky takový můj malý průzkum.Tuto akci jedeme na dvou farmičkách 96 level a 81 level.A první výsledky jsou tady.
    96 level: umleto zatím 12 vábniček:
    BBZ: 5000 a 10000
    BZ: 5000
    Pinkie: 1x
    Kupón 12h: 1x
    KR: 5000,10000,
    SH: 2 a 5 ks
    SK : 3x 1ks !!!!!! To je legrace ne??
    ------------------------------------
    81 level: umleto 14 vábniček ( bez soviček,vran,dráčka , JC a všech možných podpůrných prostředků) jsem na první zátah mohla vyrobit více vábniček...no taky zajímavé, a výsledek?
    TCH: 1x
    BZ: 5000,10000,
    Pinkie: 1x
    XXL bedna: 3x
    SH: 5 ks
    MJS: 1x
    Kupón 12h: 1x
    BBZ: 10000,5000
    Květináč: 1x
    TS: 1x

Rozdíl u prvních dárečků je už docela znatelný...další vábničky se melou a uvidíme, jak to bude pokračovat

19. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Pokračuji tempem odpovídajícím teplotě venku líně, tedy maňana, na tempo hlemýždí je příliš sucho, pečlivě si prohlížím seznam získaných odměn a tak mi přijde líto za ně měnit kočičky. Když kočičky neodměním, zůstanou mi i po akci? ;)

Měla bych největší kočičárnu široko daleko, spíš mazlírnu, to by mi určitě všichni moc záviděli.:)

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

čarodějka: A co Foglar? Ten přece taky plnil bobříky - a jaký to byl vzor pro mládež!
    Před chvílí jsem si se sousedkou sdělovaly své dojmy z dnešního parného dne a já vypustila perlu: Potím se a páchnu jako ptakopysk. To mám z toho farmaření. Ptakopysk se patrně nepotí, ale to druhé... je tu někdo, kdo čichal k ptakopyskovi?xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.