Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Proboha, nikam kvůli jiným tajemným chlévům nepište! To, co jsme dostali je mnohem lepší, protože jde získat želvu, pokud se nemýlím. Nerada bych, aby nám to dodatečně vyměnili.

2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Jen malé info pro všechny, kteří dostali zaměněný tajemný strom (RIO/RÝN) nebo výběh (LYRA/DRAK). Kontaktovala jsem herní podporu a odpověděli mi, že prověřili můj účet, k záměně skutečně došlo a tak předají podnět RT a oni se k tomu vyjádří.
    Jen nevím kudy. Jestli zase mně na email nebo se objeví info zde na fóru.
    Tak budeme čekat.

Je to prostě šlendrián. To můžu čekat na oskeruši jak chci, když si RT hází farmářům odměny bez ladu a skladu. Asi zavolám Varunovi, jakou mi to způsobilo psychickou újmu a že z toho budu mít doživotní trauma. Napravit to může jedině oskeruší a nejlépe hned dvěma.xD

fgs001 a pajaable tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jedu si jen v poklidu s vodou a moc to tedy neodsejpá!:oops:
    Zatím nenakrmena žádná kočka!
    Seznam výher:
    . nic
    . nic
    . nic
    . nic

. nic
    . nic

. nic
    . nic
    . nic
    . nic
    . nic
    . nic
    . nic
    . nic
    ..................atd.:)

4. anna25nela

anna25nela Pisálek fóra

Dobrý den, tak jsem nakrmila 2 kočičky, vypadly BZ a BBZ a pak už jsem nakrmila další kočičky, ukázal se dáreček, ale nic se nestalo. Ani se neodečetl z lištičky, kde zůstalo stále stejné množství dárečků. Stalo se to ještě někomu? Díky za odpověď.

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  5. máťochov

máťochov Stará škola

Ahoj farmáři. Jukl jsem do TOP a je tam okolo 120 lidí. Já jsem tak v polovině základních 100 koček, což vzhledem k tomu, že jsem začal rozpěstovávat včera ve 20 hodin, není tak špatné. 100 koček dodělám zítra večer a pak se uvidí.

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

-wiolan- pro jistotu hned dám draky na plochu co kdyby vylezla želva:pxD

vábnička: Mám 40. Ideální stav 14. Plním na 285,7% Hotovo 40%
    vrbové proutí: Mám 6431. Ideální stav 1584. Plním na 406% Hotovo 58,5%
    klubko vlny: Mám 318. Ideální stav 86. Plním na 369,8% Hotovo 53%

Naposledy upraveno: 4/8/15
  7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári ako vidím vy niektorí trielite v akciách o zlomkrk.Ja si kráčam svojím tempom ako to u mňa v každej akcii chodí.Okrem vody to ničím neženiem a dávam iba MJZ.100 miciek hravo zvládnem.Tak som išiel pri zajkoch aj lietajúcich potvorkách a urobil som niečo aj naviac a teraz to bude podobnexDxD.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojda,
    tak jsem obdarovala 20 koček a za odměnu jsem dostala z toho zajímavějšího 1x Rýn a 1x Draka, Pinky. A ptž došlo zase proutí, tak budu holt čekat. Chjo. Potencionální oskeruše dostala ihned umístěnku na ploše. Doufám, že si to nahoře naspletou zase s bezem nebo meruní o_O

Edit: (A teď nevim, jak se mi tam dostalo to potencionální xDxDxD, ještě jsem si ničehož nenalévala o_O)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný slunečný den všem kočičkám :inlove: je za chvilku jdu nakrmit, ať to nedopadne, jak na videu :D. Tento měsíc jsem úplně [​IMG] zapomněla na pomocníky (na měsíc) a chybí mi asi 10 dní, abych zvládla celý měsíc :oops: .. tak jsem místo toho včera koupila jeden koš (rozdíl 9 Kč) a rychle i se zásobou SH odstartovala :p .. mi krmení kočiček dalo už několik kuponů a do konce měsíce to určitě dám :D ... píši to schválně, protože jsem překvapená reakcemi na "hráče", kteří už mají téměř hotovo a pokud kupují koše a chtějí jít do TOP 1000 .. proč ne?
    Takže jsem měla svoje SH, koupila košík za měsíční pomocníky (129 kč), dlouho dřímala u telky a několikrát otočila a od rána už podruhé zasela :p ... dnes jen voda a drahý hnůj, mám jen stromky + obří stromky a dávají hodně klubíček (+ produkty) .. za sebou 68 krmení a 13 se mele ... ;). Do TOP 1000 nejdu a budu asi jen pěstovat proutí kvůli bavlnkám a pak nasadím nejmenší chlívky a prodávat hnůj xD :D. Tak držím všem palečky a opravdu to není jen o penězích ;)
    Jdu rychle přečíst od večera všechny příspěvky .. jsem to nějak prospala :D
    ještě dotaz ... je to na videu "modrý brikeťák?" .. jsem více na pejsky :D

10. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

skalara.v

Taky mám další tajemný strom. Zřejmě jako náplast od Varuna. Ale běda mu, jestli tam zase najdu bezinku.>:(;)

petaM2001

Mně je želva ukradená, tu mám. Já chci oskeruši!:p

11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak mám po první sklizni vrbového proutí. Téměž všady jen pole a pole a zas pole. Z těch vypadlo 39 klubek vlny, mýtina tedy zklamala na plné čáře, tam ty klubka jen 3 a ostatní plochy svorně po 12-ti kusech.

Ale tady je to ale [​IMG]. Čistý zisk vrby u mě je 2 277 ks, tzn., že z toho umelu 20 kočičích vábniček, ovšem vlny vypadlo jen na 6 vábniček. Je to snad skrytý nátlak na nákup klubek vlny? V tuto chvíli na jednu sklizeň chybí 84 ks, po druhé sklizni akční plodiny jich bude chybět víc jak 150 ks a to už by bylo na pořízení velkého balíku klubek (150 ks) za 200 FL.

Zatím tedy melu ze zásob klubek získaných první sklizní. Až dojdou, budu méně pěstovat akční a více dlouhodobky. Na Topku to bohužel nebude.

12. kaolín11

Lyzarka Možná by stačilo na akční plodinu vyčlenit jenom dvě plochy a na zbytku pěstovat něco delšího! Jinak mohu potvrdit dlouhodobým pozorováním, že z mýtiny to vypadává katastrofálně!:(

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lyzarka: jj přesně tak, je to o klubkách jak jsem již psal a v TOP uspějě ten kdo nakoupí klubka ,-D Nepočítal jsem to přesně jako ty, ale z jedné sklizně mám proutí cca na 20 vábniček.... potřeboval bych 120 klubek, ale vypadne v průměru 45ks. To je přesně jak píše "ztráta" 75 x 4 sklizně za den = 300ks= 400FL x dny ,-D Když pojedeš dlouhodobky na korekci, tak zase ztratíš na akčních. V tuto chvíli jsem ve skluzu cca 80 klubek oproti vrbě.

kaolín11: tím sice "srovnáš" poměr, ale budeš tak na polovině toho co bude mít hráč který jen pěstuje akční a klubka dokupuje. a to neberu v potaz ještě plnou podporu SH po celou akci..... to je pak jiná káva ,-D

14. kaolín11

Pokud řádně používáš SH, tak i klubíčka jakoby náhodou padají úplně v jiném množství! A pokud k tomu ještě použiješ zuzanu, tak to je teprve nášup! Však sem říkal ,že do TOP nejdu, protože jenom s vodou to asi nevyhraju!xD A proto du se napapkat a míříme na splav! U nás už zase začíná bejt nějak moc horko!:)

15. jaji

jaji Vévoda fóra

neboj, nejsme padlí na hlavu :)))) teda aspoň já ne :))))

16. Gentradel

Gentradel Rádoby autor

Ahoj, mám dotaz - mám hotovo 59 koček a nikde se ani v TOP1000 nevidim, můžu se zeptat, jak to funguje nebo co? xD:D

17. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

To je až po tom co dokončíš všech 100 koček potom se přičítají od 0 do topky :D

evainfo, petaM2001 a skalara.v tohle ocenili.
  18. Gentradel

Gentradel Rádoby autor

Aha, tak to moc děkuji, tak to si ještě počkám :D

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Pro jistotu TCH a TS už na ploše, kdyby náhodou došlo k výměně ;)

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak musím aj ja tie 2 tajné stajne posadiť na plochu chcelo by to ešte 1 zvieratko s tým pancierom na hrbexDxD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.