Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Dobré ránko všem.
    Mele se mi dalších 13 vábniček. Kočičky nasázeny všude kde se dá. Večer už bude dohromady 20 vábniček, takže zkusím štěstí. Teď padám do práce. Přeji krásný den.
    Fofolamyš, ne aby jsi zlobila babičku. Všechno se dozvím.
    Všem hodně úspěchu, držím palečky ať jsou skvělé dárečky.

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré ráno a radost ze hry, ať nám klubíčka padají o 106 a mlýn ať se nám nezavaří!!! Zatím padají jenom krejcárky,bodíky i na baha, ale bylo i štěstíčko a vypadly dva banány a to mám tak ušetřeno přes 1,5 mega bodů pro postup do dalšího levelu na baha. Tak krásný den všem milovníkům kočiček a nejenom kočiček, ale všech milých zvířátek!!!;););)

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím vespolek,
    pokud někomu vypadly jiné tajemničky, než jsou avizované, prosím napište na podporu. Tady s tím nic neuděláme, ale v případě kladného vyhodnocení to půjde řešit dál.

Edit: Casey27,
    ono jde i o to, jestli tam není jen skrytý šotek, který by navnadil na možnou lepší výhru bez šance na vypadnutí. Kdyby ovšem padly ty lepší to by jsme byli jistě všichni rádi.

Naposledy upraveno: 4/8/15
    evainfo, pajaable a skalara.v tohle ocenili.
  4. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Jedna ranní statistika ke kávičce

proutí: Mám 7828. Ideální stav 1375. Plním na 569,3% Hotovo 71,2%
    klubka: Mám 813. Ideální stav 75. Plním na 1084% Hotovo 135,5%
    dárek: Mám 63. Ideální stav 12. Plním na 525% Hotovo 63%

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

anickamalirka: Není k čemu gratulovat..... zajíci se počítají až po honu a to je ještě hodně daleko ,-) Navíc nebudu dokupovat klubka, takže nepředpokládám že bych se udržel. Je to vše jen na padání (uděláno max co šlo) a zaslaných dárcích ,-D Jo kdyby se dalo dokoupit za KR.... to by byla jiná :-D

nezmarka.cz: Ahoj, já bych to neřešil. 1. Předpokládám že to padá každýmu a je to jen "komunikační" šotek. 2. Myslím že "Drak" a "Rýn" je lepší než "Rio" a "Lyra"....... šance na želvu a oskeruši ,-)
    EDIT: To zjistíme jedině tak, že první komu padne želva nebo oskeruše zařve mááám... nejlépe z okna ,-) Však on se někdo určitě pochlubí. Osobně se mi zdá pravděpodobnější jen prostá záměna, než aby byla odměna "správná" jen v jiném "obalu".

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Také mám "Rýn" a "Drak" - a ani mne nenapadne to řešit, co kdyby ty tajemničky v rámci nápravy zcela netajemně zmizely...:p

nezmarka.cz na šotky už jsme tu zvyklí - a já pořád čekám na ten žlutý kurník, tak je mi celkem jedno, z čeho vypadne xD

7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

z dárku po 5000 BZ a BBZ a jeden RIO , už je na ploše a melu další vábničky postupně.... konečně jsem se dostala ke stromu Moringa a tak se těšila že Moringa xxl z jarmarku komečně dám na plochu a co se děje? Nejde zasadit:(, tak si koupím jeden za 208000 XL a také to nejde posadit na něj:mad:tak kde udělali soudruzi z NDR chybu ?

evainfo, Lyzarka a pajaable tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

gemit8 Ahoj, pokud máš umletou vábničku, klikni na kočku na ploše, pak na dárek od kočky ona zmizí a místo ní se objeví dárek pro tebe, růžová krabice s modrou mašlí, klikni a objeví se okno s dárečkem (BZ, BBZ, TS atd.)

Kdepak řešit, dárek je dárek, začnou se v tom vrtat a .... :) je to chaos

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bursuk59 zkus koupit Moringu obyč...na tu upgrade xxl určitě posadit půjde

pajaable tohle ocenil(a).
  10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Bursuk59 moringa XXL z jarmarku jde postavit na plochu bez základu, ten si již nese s sebou. ;)

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak mám 67 koček,chybí mi 3500 proutí , 150 vlny a 33 koček

Farmerama 96+ *** Bahamarama 259+
    říjen 2010

12. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak na mě jsou tentokrát nějaký hodný :)
    Dala jsem jim teprve 14 vábniček, a už jsem dostala i 1 sazenici (meruňka XL), a 2x kupón na pomocníky na 48 hodin :) Zatím tedy spokojenost.
    Jinak akcičku udělám (ta se mi fakt moc líbí, stejně jako netopýrci), a na TOP-ku se jim vyprdnu :)

13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže jsem sklidil svou druhou ranní sklizeň a dochází k tomu, že při příští sklizni bude limitujícím faktorem postupu nedostatek vyskakovátek. Dosud tomu bylo naopak - mohl jsem "čerpat" ze zásob vytvořených při počáteční sklizni stromů a stájí (na karafiát jsem tentokrát hodil bobek - nikoli drahý počítačový, ale symbolický). Ušetřil jsem tím cukiňák, mrkváč i MJS a navíc mohl nasadit od rána před první "akční" sklizní velikonoční marmeládu a ten věnec (tuším že jarní)... Získal jsem tím už ráno více z parků a i více BZ při té iniciační sklizni. Vypadávátek jsem tak měl na úvod docela dost (170) a odpoledne a večer jsem využil za pomoci řádku ve stonku, bílé nevinnosti a vánočky své nasyslené zásoby SH na velkých polích.
    Výsledkem teď poránu je splnění akce na 81% (dal jsem mlít vábničky v takovém počtu, že po domletí cca za 2 hodiny jich budu mít 81). Docela dost - zdá se, že výše popsaná kombinace stromů, stájí na Baha, vykašlání se na karafiáty či jiné dlouhodobé rostliny (doporučuji nováčkům, kteří nemají k dispozici ty dlouhodobky - strom zraje 20 hodin) a následné využití SH na velkých polích + příslušná urychlovátka přináší celkem slušné výsledky.
    Předávat namleté vábničky čičinkám hodlám až po namletí 100 vábniček, abych měl lepší přehled o plnění akce (já vím, že to je vidět i na tom posuvníku dole, ale prostě jsem si to tak naplánoval). O svém průniku mezi TOP 1000 mám jisté oprávněné pochybnosti, jakkoli má Kristýnka tvrdí opak. Je ovšem pravda, že zde mám větší šanci než u jakýchkoli TOP1000, jejichž plnění závisí na množství dodaného materiálu ze stodoly. Tam bych mohl soutěžit v akci nazvané "Kdo má větší průvan v zásobárně".
    Všem přeji hodně co nejlepších dárečků od mňoukalek a z tajemných stájí či sazeniček (na názvu nezáleží) co nejlepší zvířátka a stromy.

EDIT: Teď jsem si všiml, že byly nějaké problémy s vypadávátky z kouzelných stromů. Nevím, zda tomu bylo později nebo jen u někoho, ale při mé iniciační sklizni mi z parků vypadly 3 vyskakovátka, což odpovídá počtu mých kouzelných stromů. Vím to, protože jsem to automaticky jako vždy na začátku akce kontroloval, abych měl přehled, která kombinace stromů, rostlin a stájí dává nejlepší vyskakovací skóre - takže s tím sleduji i ty parky.

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak vítám BBZ a jinak sjem měl zatim BZ,KR sazeničku jednu pinky koláč kupony n 3 hodky 2 a jeden na 12 hodin atd.

Koček zatim obdarováno přesně 50 :)

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Krním kočky a občas se mi vnucuje myšlenka, zda to není dárek "pro kočku" xD Ale co, darovanému koni na zuby nekoukej.

Každopádně mě potěšila sousedíkova účast v TOPce. Takže pokud by Casey potřeboval ode mne nějakou radu, tak mu ji velmi
    rád poskytnu a hlavně zadarmo!!!! Jistě si vzpomíná na mé dobře míněné rady v loňských Dožínkách ....... :pxD

Jo, a pokud si dobře vzpomínám, tak ta dekorka "Mazlivé kotě" je recyklát z jednoho dávného Kola štěstí za FL. Moc lidí ji tenkrát chtělo
    a padala velmi mizerně. A ve finále ani pak nešla vyměnit v rámci OaD. Tak teď se snad ajinkac konečně po letech dočkala.:)

16. artex

artex Perspektivní autor

-tak už také melu kočičí žrádýlka:)

medvidek17021981 a evainfo tohle ocenili.
  17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobré ráno všem...

Vrbové proutí: Mám 3713. Ideální stav 1496. Plním na 248,2% Hotovo 33,8%
    Klubko vlny: Mám 250. Ideální stav 82. Plním na 304,9% Hotovo 41,7%
    Kočičí vábničky: Mám 31. Ideální stav 14. Plním na 221,4% Hotovo 31%

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Nevím teda co ti dají když je krníš...... hlavně jak se to dělá? Dodej sovou návod ,-D Děkuji za nabídnutou pomoc formou rady zdarma.... ta se vždy hodí a moc dobře si z loňska pamatuji, že tvá slova mají vždy váhu a v kruzích zkušených farmářů se vyvažují zlatem ,-) Každopádně recyklát je i "Hřiště pro kočky"... zřejmě grafik mimořádně pracoval jen ve dne (když jsou ty dovolený) a dvě dekorky s číčama nestihl a zalepil to archivem ,-D

19. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Hezký den všem, no nějak mi to nepadá-někde bude chyba, přes noc lískáče a oproti minulé akci cca -10až14 kusů z jednoho pole. Na druhou stranu, je ještě dost času do konce. Nevím jak to dáváte Vy, ale mně to vychází cca 2x denně otočka akčního + na noc dlouhodobka. Odměny zatím nic moc, ze 30 hraček, jen pár věcí co by stálo za zmínku: 2x MJS, 1x SK, 1x Pinky koláč,1x Val.květník, 1x Drak a 2x Rýn-což mne přivádí k myšlence, že dle ofika mělo padat něco jiného. A mlýn taky mele 9 min, místo avizovaného 10min. Tak ať se všem daří :). Já TOP 1000, vynechám-namelu jen 100 hraček a končím, odměny jsou tak nějak (doufám, že se neurazí) pro kočku.

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

vábnička: Mám 40. Ideální stav 14. Plním na 285,7% Hotovo 40%
    vrbové proutí: Mám 4612. Ideální stav 1529. Plním na 301,6% Hotovo 41,9%
    klubko vlny: Mám 271. Ideální stav 83. Plním na 326,5% Hotovo 45,2%

už jsem nakrmil 40 koček výhry zatím hážu na papirus pak se podělím zatím to vypadá tak nějak napůl:music:když vidím ty procenta možná něco dám aj do topky zaleží na padátkách;)
    the mikev-to bude asi tím že máš aktivovanou runu na stromě;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.