Kočičí chaos (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 31/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vrbové proutí: Mám 270. Ideální stav 286. Plním na 94,4% Hotovo 2,5%
    Klubko vlny: Mám 121. Ideální stav 16. Plním na 756,2% Hotovo 20,2%
    Kočičí vábničky: Mám 0. Ideální stav 3. Plním na 0% Hotovo 0%

Nějak jsem nezaregistrovala, jestli jsou klubíčka ze stromů připočítávána nebo ne...
    jestli ne, tak jsem přišla o 11 klubíček. Ale v zobrazení při najetí na stromek se ukazuje.

danda-vnovis .... dostaneme je zpětně ? Protože já kouzelné stromy sklízela
    na začátku akce, aniž bych věděla o chybě. Děkuji za odpověď.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

skalara to je sice pravda, ale já bych hledal chybu i jinde, protože jsem stromy kontroloval (mimořádně)
    u sousedů už se klubka objevila (i u mě), možná i počet ze stromů se zvýší
    Edit: první myška umleta, nalákal jsem na ni kočičku, převrátila se na záda a hups zmizela za stromem, místo ní se objevila růžová krabička a v ní TS Rýn

Naposledy upraveno: 3/8/15
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Danda - ja ctu ale neco uplne jinyho, ze nejsou ve STODOLE, to zda se nezobrazi pri sklizni nevim, mam to prudivy vyskakovani vypnuty...
    Takze kdyz sklidim modrazky, budou ve STODOLE? a sousedum se prictou ty moje darky do STODOLY?

4. iDavis

iDavis Baron fóra

Zaujímavá akcia :D Prvých 5 plodín zasadených, dal som do nich všetko možné len nech čo najskôr dozrejú, rád by som dal v rámci mojich možností dal aspoň takých 30-40 obdarovaných mačiek.

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

vrbové proutí: Mám 994. Ideální stav 319. Plním na 311,6% Hotovo 9%+nasázeno všude kde se dá
    klubko vlny: Mám 192. Ideální stav 17. Plním na 1129,4% Hotovo 32%
    no okolo desátej sklidím a dám něco pomlet hlavně prvně zasaditxD

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ve stodole nejsou a budou, jde o to, že v zápisech herního účtu ale jsou a to je to podstatné. Nejsou pouze načteny právě do té stodoly. A proto píši, že o ně nepřijdete. A ano samozřejmě i ty ze začátku sklizně, protože většina hráčů si nechala sklizeň kouzelných stromů na začátek akce.

Příjemnou hru danda

PS: teď sem ověřila stodola - ostatní x akce x mlýn x (zápisy padátka + dárky + modráky) a sedí mi to všude na 236 klubek

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

danda-vnovis
    Děkuji za vysvětlení a uklidnění dušičky. xD Hezký zbytek dne přeji.

skalarko .... jojo, chtěla bych hru bez chyb i když vím, že je to jen utopie..
    co bys chtěla po důchodkyni xDxDxD

Jinak za chvíli další sklizeň, ale ještě do mlýna nepůjdu, až něco napěstuji,
    však ty odměny neutečou, co mám dostat , dostanu, stejně už to mám
    dopředu určené. :p

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak vy byste chtěli jako, aby to šlo bez chyb xDxDxD Jéžkovy voči, neponaučitelní jste :D xDxD
    Aktuálně mám 174 klubek a zatím teda nemelu. Nejsou kočičky (basketbalistky)

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

skalara.v: jak nejsou? Nepřipravena ,-) Já si pro jistotu zajel do IMOSu za Bobrem a pár těch "žiraf" jsem si na akci půjčil.... jen se mně blbě skládaly do 206 ,-) Jinak nakrmeno 37 čičin a 13 kočkolapů se mele na víc není ...... vzal jsem těch basketbalistek málo .... nojo úzkej kádr :-D

10. -modroočko-

-modroočko- Pisálek fóra

Nakrmeno prvních 13. koček, zatím jen BZ/BZZ, klubíčka problém na 100 a lehce přes nebudou :)

11. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

První tři mňoukalky obdarovány vábničkami, odvděčily se dvakrát po 5000 BBZ a ta dole v rožku mi dala 5000 taky, ale krejcarů. :)

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jó, Casey, to si musíš pořídit lepčí vozítko, na 206 toho moc neoblbneš ani toho tam moc neposkládáš xDxDxD
    No a já byla připravena, ale na mě ty žírafy moc nejdou (taky nejsu z Brna, tím to bude asi ;))

Šmarjá - čtu tady u modroočka - namleto prvních 13 koček :eek:- se mi chlupy zježily, no fakt :D

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj,
    z akce jsem nadšená, nakoukla jsem do poháru a vidím první vlaštovku, zítra se připojí většina bláznů a s topkou se maličký čecháček může rozloučit ale možná nás překvapí a nebudou to tak hrotit :D
    Při představě náhody a povětšinou pouhé BZ, BBZ a KR a aby nás navnadili sem tam 1SK :D no uvidíme... Já pojedu co vypadávátka dovolí... prvních 19 pokusů nepřineslo nic co by dvakrát potěšilo až na jednu licenci na 2 dny :) zítra bude splněn základ na splnění akce a pak se uvidí :)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vrbové proutí: Mám 1321. Ideální stav 418. Plním na 316% Hotovo 12%
    Klubko vlny: Mám 148. Ideální stav 23. Plním na 643,5% Hotovo 24,7%
    Kočičí vábničky: Mám 0. Ideální stav 4. Plním na 0% Hotovo 0%

Vábničky zatím nemelu i když by jich už pár mohlo být. Do mlejna půjdu asi zítra.
    ??? A třeba to nevydržím a půjdu po další sklizni něco pro ty loudilky uklohnit. xDxD

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jak to ty nadšenci už stačili namlít ?o_O

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Už má někdo hotovo? xD

Koukala jsem na odměny, které můžeme získat. Jako obvykle bych byla nejraději za tajemnice. Celou noc jsem se modlila k bohyni úrody Ceres, jestli by se nemohla přimluvit za jednu oskeruši.

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, tak mletí se dá dokoupit za FL že? Padátka koupí za FL a úrodu točí na max s SH a koupili koše.
    Tak bych to viděla já.
    danda

18. llew65

llew65 Vážený autor

Při současně nastaveném kurzu RT by mne to vůbec nepřekvapilo - a nejlépe za floreny, ať se soudruzi z NDR mají co nejlépe. :D

Mě z první sklizně po zahájení akce vypadlo 37 klubíček, neboť jsem byl na dovolené a o akci nevěděl, takže jsem si ráno sklidil dlouhodobky, co dávám na noc, a měl zaseto na 4 hodiny. Takže "smolík"...

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak už mám něco namleto a jdu krmit :p s SH to frčí, jen ho ubývá a zítra to půjde docela pomalu :sleepy: .. zatím padá nejvíce 5 000BZ a dostala jsem výběh "Drak" ( v info je "Lyra") se vůbec nezlobím :D [​IMG] a několik kuponů na pomocníky. Mám pocit, že u netopýrů to padalo mnohem líp. ;)

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak si mezi vámi úderníky připadám úplně opožděná až zaostalá....vlny je sice 202 klubíček, ale to proutí nějak pomalu roste, melu prvních 10 vábniček a na dalších 10 mi chybí proutí :(. Ale SH už do toho nenaleju, nějak to dopadne....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.