Kimův karneval (15.8. - 21.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. máťochov

máťochov Stará škola

Akce dokončena. Slípky byl teda očistec ale pak už to šlo i díky trhovcům ( pomohli s krávama ). Nějaké SK zbylo, tak dáme pár kuňkalek, nevím proč ale na mé farmě se jim při šlechtění celkem daří. Hezký večer všem.

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já sem pro každou špatnost,i když leze do peněz,ale ten BB je tedy ubohost. Každý druhý pokus je jedna podle genetiky a návratka 2-4obyč. Ty obyč.zpět si mohou...šak vite,ať dávají aspoň dva šlechtěnce,byť ty nejmenší.

3. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Kima nejedu a to už hraju opravdu dlouho,předposlední akce neskutečně zklamala a jde to od deseti k pěti.

4. libakos

libakos Polobůh fóra

Od desíti k 0 ,tak to vidím a protože jsem opravdu vždy každou akci plnila, i když s remcáním,nyní si moc rozmyslím každou další.Pokud bych kromě kombajnu a mlýna do toho musela vrazit peníze ,vynechám.Po těch 7 letech hraní(registr byl o 3 roky později)už bych měla mít rozum;)

5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky, lituji, že jsem akci začala, tak ubohé odměny...to je výsměch hráčům...splnila jsem ovce,se slepicemi jsem nad polovinou...ale dala jsem slepice za 100000 a dostala 1000prken, to si snad ze mne dělají prdču...to je konečná...už nedám ani 1slípku a a akci tímto ukončuji:(..BB je na 2 ..věci...všichni víte na jaké....a absolutně nefunkčí..:wuerg: za mě velké mínus a lituji těch zvířat a SK co jsem do toho dala

6. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj kašlu na to,samá genetika a nic nevypadne,poradí někdo jak ukončit hraní farmy,jestli možno přestat hrát a jestli se třeba dá po čase vrátit?Asi budu o hodně šťastnější a nebudu se nervovat,peníze se dají využít i rozumněji!!!

7. maribeja

maribeja Stará škola

Jelikož jsem akci začala v domnění,že bude BB lepší tak jsem ji dodělala ,ale dala zabrat nejhorší byly slepice,co zvířátek jsem něco měla něco dokoupila ,takže mně tato akce vyšla asi na 650 SK nekupuji ,získáno z akcí a namleto a asi 50000000 krejcarů také získané hraním ,tak mně akce za reál nestála nic.Jen mi mrzí,že BB je jako když není vyplácala jsem 390 zlatých parfému a ,lepší úspěch byl s obyčejnými parfémy .Takže zlaté parfémy jsou na nic ,alespoň na mé farmě.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Odstupuji ze závodu 8) Ovce ještě nemám hotové a spotřebovala jsem cca třetinu SK. Ovce dokončím, abych měla alespoň tu dekoraci, ale zbytek eskáčka si nechám na nějakou akci, kde bude odměnou nová stáj, výrobna nebo strom. Za řádek do stonku tentokrát farmu ždímat nebudu... Pozvolna domelu, co jsem spotřebovala, a budu věřit v lepší příště ;)

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vyprd sem se na rádobyšlechtění a raději pustil chlup.Za pár (tedy 26 párů) mega v Praze dům,nebo bejci na trhu.I když..ani ti bejci nebyli,jen kraví krásky,takže RT ode mě dostalo ještě 340 000 BPH navíc.

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Akci jsem začala a dokončila,nevím jestli zdárně ale srdce mě lakomé barce mohlo puknout,vyplenila jsem všechny těžce nasyslené šlechtěnce,nojo no vždyt jsou malované,ale přece jen:oops::oops:

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jako vždy začínám se zpožděním, tak domky teprve jednou naplněny, ale obtížnost je střední, tak to snad půjde:)
    Doben, ještě že není vysoká, náhoda v tulidomcích je stejná jako byla u předešlé akce, taky nevíš co v tom kotci najdeš, jako já v bedničkách. Na toto mně stačilo 200 krmiv, předpokládám že Ty by jsi potřeboval o hodně víc, ale obtížnost je přece vysoká a každý by chtěl dokončit akci, tak ať si dokupuje SK. U takových akcí JC nepomůžou a to jsem se Ti snažila vysvětlit;):)

Naposledy upraveno: 15/8/18
  12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Takhle ty krávy fakt nedodělám... kdyby se to dalo aspoň naporcovat, že bych tam hodil krk, kližku, hrudí, líčko, žebro, oháňku..... a ve finále roštěnou ,-)

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, můžeš přestat farmařit, ale pokud by ses chtěla ještě ke hře jednou třeba vrátit, tak je dobré čas od času vyvinout na farmě nějakou aktivitu (třeba občas sklidit a zasít... při neaktivitě přijdeš o sousedy).
    Účet nezanikne - dá se reaktivovat - za pomoci herní podpory, ale budeš potřeba znát svůj nick, ID, registrační adresu k účtu, možná i doložit, že jsi opravdu vlastníkem herního účtu (např. doložit nákup nějakých herních prvků - doložit výpisem)....prostě jsou s tím dost starosti. Většinou tato situace nastane po půl roce a více. Nesmí to být multiúčet (tedy na jeden email registrovaných více herních účtů)
    Může se stát, že dojde při delší neaktivitě ke ztrátě herních prvků a jiným technickým problémům...

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak hotovo.... přes 900SK v háji, celkem slušné přeskoky, šílený byly slepice a pak krávy. Stav zvěře:
    Slepice: 622, 9 hnědých, 13 hedvábných, 2 bláznivé
    Králíci: 702, 14 beranovitých
    Ovce: 412
    Osli: 186, 19 divokých, 1 král
    Krávy: 634, 52 hnědých, 20 bílých...
    SK jen 23ks!!!!

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ty Slepice jsou úmorný :eek:

Myslela jsem, že při tomto BB dokončím akci... ale spíš jsem vyplenila zásoby SK. A jestli bude o víkendu dlouhé BB, budu vůbec dumat, jestli mám akci dokončovat...

EDIT: Já tam snad mrsknu tu Duhovou, co mi přeskočila (kdo ví kdy a kdo ví z čeho). Mrkla jsem na trh BD, že bych nějakou Polévkovou slípku dokoupila.... pusto a prázdno -.-

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Ty zvířata někdo má štěstí a já z asi 15 šlechtěných krav vyšlechtim 4 bílý a 11 hnědých aby mi tam nepřekážely tak ať se ukážou v akci

marcelina0007, maribeja a mituli tohle ocenili.
  17. wendywe

wendywe Zelenáč fóra

Splněno. Stodola vypleněná. Nejhorší bylo dodání slepic. 98/326

marcelina0007, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. doben

doben Ikona fóra

GordonSargent já si ale nestěžuji na obtížnost ani náhodu. Tady jde o to, že odměny neodpovídají požadavkům. Minulá akce byla těžká, ale odměny hodně nadprůměrné. Kdybych věděl, že do konce prázdnin budu časově stíhat všechny akce, tak tuhle vynechám. ;) Ale jak jsem psal, SK nekupuji a krejcarů mám dostatek i díky akční navíc z minulé akce.

A víš, že JC přeci jen pomohli? Bez nich bych nezískal tolik stovek SK v rybářské akci, tudíž bych jej teď nemohl prošlechtit. :D

Naposledy upraveno: 15/8/18
  19. hullk1

hullk1 Stálice fóra

sk mam jen 115 a delam co seda jeto cim dal tezzsi

20. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak za mně velké zklamání. Myslela, že si budu moci vybrat, jak bývalo zvykem, které zvířátko chci plnit a ono to nejde. Takže se musí postupně a to se v této akci absolutně nerentuje. Takže jsem doházela ovce, hnědých jsem měla ze stonku habakuk, pásy mi vypadaly z kouzelných stromů a zbytek vypouštím.
    Sice jsem měla zálusk na pekanový ořech, ale potřebnou protihodnotu vyšlechtěných zvířat dát nehodlám. Na to jsem moc velká krknaxD Raději bych s těmi šlechtěnci udělala někomu radost, než je dát do chřtánu RT :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.