Kimův karneval (15.8. - 21.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Akce už nějaký čas ignoruju a po přečtení dvou probíhajících v tom budu úspěšně pokračovat i nadále :D

2. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak tato akce dokončena, jdu aktivovat stonek
    na skladu zbyl 1 pás na nářadí

3. Preceja

Preceja Mistr fóra

dotaz na ty co už pokročili- dá se přejít po dokončení ovcí na osly nebo se musí přes slepice a králíky?

maribeja tohle ocenil(a).
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bohužel postupně!:(

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

8) prosím, pozor!
    Když budete vkládat zvířata ke šlechtění postupně, jak se postupně plní,
    dejte si bacha, ať vkládáte správná zvířata...
    Ehm, mi se teď povedlo, že jsem vložila opět Ovce, přestože je mám splněné.
    A to jsem chtěla pošlechtit Slípky :p

Naštěstí to byly jen šlechtěné přebytky a těch nebylo tolik ;)

EDIT: Chjo, ty vyšlechtěné Slepice mají nízkou hodnotu BZ... A samozřejmě nic moc přeskoky.

6. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Zase zlodějina, nemůžeš dělat zvířata jen do určitého úkolu, musíš je dodělat všechy, aby jsi mohl na další. Akce na 2 věci. Prodat SK a nebo otrávit další soutěží hráče. Připadá mi to jako nekoupíš cokoliv, co nabízím, otrávím Tě natolik, aby jsi přestal hrát. Takové hráče nepotřebuji.

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p hotovo, stonek maká a jako bonus mi ze šlechtění králíků vypadl ten velikonoční, to musel být přeskok jako hrom, poněvadž jsem dávala jen základní a první dvě úrovně šlechtěnců ... takže nakonec dobrý, mám hotové i králíky v úkolech, tento jeden poslední šlechtěnec mi dlouho chyběl

8. dencice

dencice Stálice fóra

I já mám hotovo,až skončí i pěstovací akce, tak musím dát snad všude zvířata, stodola poloprázdná, bude načase doplnit zásoby, všem fajn hru:)

9. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

SK si šetřím na lepší stonek,za tu cenu šlechtěnců co chcete nic moc a já mám na ruce pět prstů. jen jeden je ve stavu aktivním,zbytek odpočívá. toto hrát nebudu.:wuerg::wuerg:

Janka79 a hanynkach tohle ocenili.
  10. Preceja

Preceja Mistr fóra

Díky, tak nic, jdu využít BB na moteljy, ti mi ještě dost chybí.

11. liduška14

liduška14 Pilný autor

Také mám hotovo,dávala jsem dost obyč.zvířat,štěstí že je mám

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

riadok dostal zelenú vlajku - akože obľúbený:D

aj pekný motýľ a vrana doleteli:p, do večera možno ešte niečo zmixujem...
    [​IMG] [​IMG]

nádherné kim-neonové:music:;)

13. doben

doben Ikona fóra

Akce zdárně dokončena a zbylo 356 padátek. Pokud někdo ještě nezačal a nemá dostatek protihodnoty, tak doporučuji tuhle akci vynechat. Tolik SK už jsem dlouho nespotřeboval, naštěstí SK bylo z akcí.

14. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Včera jsem naházela od každého zvířete asi 25 kousků do tulidomku. Dnes koukám, že se musí prvně splnit ovce a pak se budou otevírat další postupně - žádné naráz dodej si co chtěj :cry:. Takže za tuto akci palec dolů >:( a házím na ni bobek. Stonek a odměny za to nestojí. Kdyby místo podivuhodných zbytečností dali nějaký neonový či růžový výběh či výrobnu, tak by se dalo uvažovat. Červenčí hnízdo mám 5x a ořechovec pekanový, který nemám to nezachrání. ;)

15. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tuto akci nejedu.

Janina0971 tohle ocenil(a).
  16. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

stačí mi továrna a končím...Přijde mi výše vkladů zvířátek nesmyslná. Bude mi chybět řádek, no a?

Honzulka05, maribeja a Janina0971 tohle ocenili.
  17. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Akcia hotova, ale pripajam sa k Dobenovi kto nezačal nech ani nezačina, spotreba Sk okolo 2000 ks!!! prebytok vypadavatka 679 ks. Preskoky takmer žiadne, nabuduce si to musim lepšie premysliet či sa do takehoto dobrodružstva pustim!

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Že já raději nejela po nákupech....to že má být k akci BB?Dělá si RT pšoutky z poctivých
    důchodkyní?Nacpaný tuli-tuli a nic než jen strohá genetika.Tak to tedy nevím,nevím,jak to
    dopadne.A právě od ovcí nemám ani jednoho šlechtěnce díky družstvu.
    :pxD

Honzulka05, maribeja a ღSisinkaღ tohle ocenili.
  19. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Po poslední akci stávkuju - nedělám ni jednu, ale BB jsem chtěla využít k poposkočení k růžovým výrobnám - no jako obvykle samozřejmě zase samá genetilka a zásadně k tomu něco nižšího, ale ještě častěji obyčejné zvíře, to si fakt můžou strčit za klobouk..
    A ještě k akci - přesně jak napsal někdo zepředu - drzost RT postoupila k výšinám, už nevědí, jak by ty peníze z nás vytáhli...takže já jsem se zatvrdila a šlus!

k.vitek a -Jiřulka- tohle ocenili.
  20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Včerejší příprava na Baby Boom proběhla úspěšně a během sklizně Kozlíku na hlavní Farmě jsem se nezapomněl podívat i do tulidomku, co že se mi to vylíhlo. Vzhledem k celkem očekávanému zatuhnutí počítače (tentokrát naštěstí nikoli hry) jsem to ovšem nezjistil.

Jako první jsem hrábl do ovčína
    a začal probírku alias velký střih. Zde jsem se moc neobával, že bych požadované množství ovcí a jejich vyšlechtěných potomků nesplnil, i tak mě ale překvapilo, jak málo mi ovčích roun zbylo.

Pak jsem se odhodlal zahájit velkou dodávku slepic
    a jejich vytuněných družek. Stoupající náročnost na protihodnotu mi naznačila, že to nebude jen tak. A vskutku - nebylo to "jen tak" ale spíše "jen tak tak"! Zbylo mi 89 slepic choulících se v obavách z věcí příštích v rohu kurníku...

Došlo na králíky a padla kosa na kámen.

Králíci volali sborem:"Honzíku, zachraň nás. My ti taky pomůžeme!"
    "Jo vážení, pohádka skončila. Šup s vámi do tulidomku!"

No, nechtějte vědět, co všechno se následně linulo z onoho zvířecího domu s červenou lucerničkou! Jako bych slyšel něco jako "Ptáš se jak ti dupou králíci, skvěle zkus si poslechnout..."
    Po šlechtění (tentokrát snad poprvé s využitím deLuxe parfémů - zda úspěšně, nevím) jsem se znovu koukl do králíkárny a začal probírku. Marné byly králičí prosby, marné bylo pískání a výhružné dupání. Jak jsem je tak šoupal do stoupy s cílem splnit požadovanou dodávku, postupně jsem stále víc a víc trnul, zda mi mé zásoby vystačí. Stačily! Nakonec nedošlo překvapivě k až tak veliké decimaci, dokonce mi zbylo pár beranovitých a několik mazlivých (snad vlivem toho šlechtění). Vyšší šlechtěnci padli za vlast.

A přišli oslíci.
    Zde jsem obavy neměl, oslů je vůkol koneckonců dost a dost, dokonce kvůli nim nemusí člověk ani na Malou Stranu v Praze (a že jich tam je!)... Takže jsem sice přišel o část vyšších šlechtěnců, přibyvších původně na mou farmu zejména z kola štěstí, ale zásoby oslů se významně nesnížily.

A nakonec bučely krávy
    - nejprve nadšeně, že se mohou účastnit velkého úkolu, později poněkud zoufaleji, když pochopily, že dojde nejen na kolegyně, ale i na ně... Vyšlechtěné kusy zmizely všechny, naštěstí zásoba základních dojnic byla dostatečná.

Takže mám splněno.
    Jen nevím, jak vysvětlím anakondám, že není co žrát... Ale oni se s tím ti hadi už nějak srovnají. Co jiného jim zbývá.xD

Všem přeji co nejvíce přeskoků a hlavně dostatek zvířátek na splnění celé akce.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.