Kimův karneval (15.8. - 21.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..pre bedňu so šľachtencami si idem, ešte veľa ich potrebujem8), tie, čo už dostávam mi nestačia, iba toto navečer [​IMG] , SK chcú málo, pri BB si môžem (stěbyho) cochcáky "došľachtiť" = vrany, pávy, motýle..
    sliepok z neonového lasvegas kvôli hnoju a i. mám, tam zarobím:music:, ostatné zvery tiež, šak to tu chovám a kupujem roky;)

2. pompo68

pompo68 Znalec fóra

A karnevalová královna nebude?

3. zdena63

zdena63 Rádoby autor

nerozumím, v té ukázce jsou i střepy a lepidla, na co jsou? Nikde jsem se nedočetla že by byly potřeba.

zejdy66 tohle ocenil(a).
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

zdena63, zrejme pajda alebo BlackDragon pripravovali FAQ na Kimov karneval počas Tajomstva byliniek;)a nevedeli si črepy a lepidlo vypnúť:music:;)

5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, vím, že se tu již trošku naťuklo, ale mám otázku na modíky:
    Rozumím tomu dobře, že nejdříve musíme splnit celé ovce, pak se nám otevře místnost se slepicemi? Po jejím splnění se otevřou králíci, pak osli a nakonec krávy? Děkuji za info

Dodání zvířat pouze v základu by znamenalo dodat:
    ovce (protihodnota 140) v protihodnotě 450 000 - 3 215 ks
    slepice (protihodnota 25) v protihodnotě 600 000 - 24 000 ks
    králíci (protihodnota 72) v protihodnotě 525 000 - 7 292 ks
    osli (protihodnota 397) v protihodnotě 600 000 - 1 512 ks
    krávy (protihodnota 189) v protihodnotě 975 000 - 5 159 ks
    :eek::eek::eek:

6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Apachie1,
    podle popisu, který vychází z testu to bohužel chápeš správně.

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ahojky akce super ale budu šlechtit oslíky protože krávy nemám na ploše ale pro jistotu si je tam dám a vyrobím hodně krmiva

kiki2305 a maribeja tohle ocenili.
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Při tak zoufalých výsledcích při šlechtění a neustále prázdném trhu,by RT v budoucnosti mohl přehodnotit dodávky šlechtěnců do úkolů.Tj že by se přebytek hodnoty automaticky započítal do dalšího úkolu! Klidně bych tak mohl jedním šlechtěncem splnit kompletně celej úkol!
    Myslím si že to tak v začátcích i bylo,ale už si to moc nepamatuju.

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jediné, co bych splnil základními zvířátky - jsou ti osli. Zbytek má tak malou protihodnotu i ve šlechtěných mutantech, že bych musel kompletně vykrást RT. Snad by to hodilo aspoň ty kravky a pipky...
    A nejhorší je, že jsem včera vytočil 100% do stodoly na dvou mladších farmách a kvůli souběžné akci jsem musel stromy a stáje dát postupně do pryč a zasít něco echtovního. To mohlo být mrkve,pšenice, králíků,ach jó
    Snad aspoň něco emulgátoru vypadne,po posledních akcích jsem SKEPTIK.

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: co byste chtěli od Kima? superakci? xD leda ve snu ... oslíky a krávy jsem si šlechtila do polívky a do úkolů, takže tam je to dost tristní, málo základních, málo nižších, slepice a králíky chovám jen na krmení pro hady ... pěkně vypečený Kim xD

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

nezmarka.cz: děkuji za ověření.

Tímto tuto akci vypouštím, protože požadavky RT jsou nehorázné a odměny za ně bídné!
    Škoda SKáčka! A začátečníci a nejen oni jsou bez nákupů za reál vyřazení hned...
    xDxDxD

Tomu, kdo soutěž pojede, držím palce, ať vám to přeskakuje. ;)

12. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

U mě je to jasné, ignoruji. Nerada chovám zvěř, takže se jí zbavuju jen v nezbytně nutných případech. SK nekupuji, mám jen z odměn nebo z pomalého mlýna a tak s ním šetřím. Tahle akce si nezaslouží obětování ani zvěře ani SK.
    Jasně že to nemusí platit pro každého. Kdo se do Kima pustí - tfuj, tfuj - ať se daří.

13. libakos

libakos Polobůh fóra

Jsem s SK na dně ,tak ho tentokrát koupím ale jestli akci pojedu nevím.Šlechtila jsem při předešlé akci a z mixu se dařilo.Když dám mix při BB vždy o to přijdu ,tak jsem začla šlechtit v době kdy u zvířat padají padátka k akci a to mi vychází....

Honzulka05, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Farmári moji zlatí čo by sme neurobili pre Kima?Však mu dajme zarobiť dá pekné odmeny 2x upg továrny,dosky a z tajných stromy do lišty lebo lišty máme poloprázdne a iné super odmeny.Do líšt sa nám toho zmestí ešte hafo:D:D.Ale vážne ja nedám ani zo sliepky perie Kimovi,môže si také odmeny nechať.Dal som do hangáru kravy nie pre jeho potešenie,ale rád by som už konečne dovaril polievku.

15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, co to znamená, že se po ovcích otevře další místnost? Libovolná podle výběr nebo postupně jak jsou psané? Zajímá mě leda ořech a možná u ovcí upgrade továrny, takže kdyby šli po ovcích dělat osli, budu to uvažovat, jestli se ale musím nejdřív prokousat slepicemi a králíky, tak na to nemám SK a kupovat nebudu, takže nemá cenu ani začínat. Ovšem kontrola ve stodole ukázala nedostatek oslů, jdu přidat pár stájí, to se hodí i do budoucna.

16. vrbovka

vrbovka Aktivní autor

Tak ať se daří, kdo do toho jde. Já na to házím ranec :D:D:D

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ze 132 šlechtění vypadlo 143 pásů, tak párkrát dvojitý byl. Ovce a slepice dodány, jdu na králíky.

evainfo, maribeja a burds tohle ocenili.
  18. doben

doben Ikona fóra

Tak to množství protihodnoty je teda celkem dost přehnané vzhledem k odměnám. Naštěstí se mi povedlo našetřit od minula celkem dost SK, tudíž bych to snad měl zvládnout. Příště si ale účast v podobné akci rozmyslím.

19. makak-magot

makak-magot Stará škola

132 šlechtění, 158 pásů

Honzulka05, maribeja a kiki2305 tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nikdo? Fakt nikdo to nemá už hotový?o_O
    S ohromnou radostí jsem se pustil včera do šlechtění a dnes po sklizni tulidomku, jsem jej opět narval až po okraj a samozřejmě zapoměl vložit parfémy!:oops::p Fakt vopruz to tam sázet po jednom.
    Zatím hotový ovce,slepice a králíci.Čekám na nářadí.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.