Kimův karneval (15.8. - 21.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Aj ty osle :D
    48 oslíků ve stodole.. no...
    tak jsem naplnila 4 zvěřince v oranžovém a červeném hávu a dokoupila 100 stájí na všechny plochy. 180 oslíků co sklizeň no to půjde :D

2. maurehata

maurehata Osvícený autor

Mam asi 60 slepic a jednoho kralika. Rano jsem je dala semlet pro hady a melu je prubezne uz posledni tyden :(. Vidim veliky problem v tom, ze se mistnosti budou otevirat postupne. Ovce jeste jakz takz spytlikuju, ale na slepicich asi skoncim. Mam vytoceno 100 % do stodoly, zkusim neco malo dochovat, ale slepice proste budou problem, to jsem si jista.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kimův????to tedy ne ,-( s ním netančím ,-))))))

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak počty zvířat v solidním množství, nejméně bylo oslíků, ale měla jsem štěstí a chytla okasi na trhu. Taky je celkem prima, že se to trochu kryje s úkolem Polévka, takže možná se posunu i tam. V každém případě ale až o BB :)

5. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Prosím k čemu je upgrade továrny? tulen

sabma411 a maribeja tohle ocenili.
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

tuleň1966 - je to upgrade na dekoraci Základní továrna, kterou můžeš koupit v obchodě (kukni sem)

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Tak do této akce určitě nejdu,mám všeho dost a zas by to šlo do lišty.Odměny dle mě neodpovídají.Pro mě stonek se zvířaty už mám.

maribeja tohle ocenil(a).
  8. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Pokusím se o ty upgrady továrny a SK, takže se minimálně budu snažit zvládnout to až do 6. oslího úkolu včetně a pak se uvidí. Bohužel jsem v záchvatu svatého nadšení při nedávném BB prošlechtila všechno SK s bobry a doteď jsem toho už moc dalšího nenasyslila.

Aha, koukám, že BB neomylně proběhne ve vzorném zákrytu s mojí směnou. No, co už, tak budu doufat, že proběhne další o víkendu.

9. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Možno áno, možno nie ... uvidíme ako sa to vyvinie ;)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne.
    Nějaké SK mám (kupovat nebudu),tak si zašlechtím.Trochu jsem opomíjela domácí zvířata,zásoby
    ve stodole se ztenčily,neonové chlívky to jistí.Vyhodila jsem něco na plochy,večer zbourám a dám
    dlouhodobky kvůli druhé akci.
    Po posledních dvou akcích nemám sice na cokoliv náladu,ale akci jedu i když vím,že sotva sklidím
    první šlechtěnce,budu zase nadávat jako špaček.
    Koukám,že dovolená u RT v plném proudu,páč obrázek šlechtění ještě obsahuje piksly a střepy...
    xDxD

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Zrovna jsem točila slepice a králíky na krmení pro anakondy, když farmorakulum předpovídalo šlechtění, a mám po 3.500ks. Ostatní kolem 1.000 ks. Tak zvěř bychom měli, počkám na BB a zkusím, jak budou padat pásy. Myslím, že spíš po jednom.

maribeja, evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  12. stěby

stěby Hvězda fóra

Na začátku máme přístupnou místnost pro ovce a jejím dokončením se nám odemkne další místnost.

Takže žádné vybírání zvířete ke šlechtění! Tahle věta je dobrá zrada a díky ní jsem se rozhodl tuto akci bojkotovat, i když SK mám přehršel a asi bych ji úspěšně dokončil. Ale proč? Pekana jednoho mám, upgrade továrny o pár stovek BZ je fakt terno, výběhové tajemno bez komentáře.

Prostě nula. 8)

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Díky, stěby, za připomínku. Tuto větu jsem při prvním a druhém čtení přehlédla.

Přesto se do akce asi pustím.
    Myslela jsem nejdřív, že splním jen Osly, protože je v odměnách strom, který ještě nemám.

Nechám uzrát po technické pauze ;)

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Do téhle akce určitě SK nenarvu. To si ho cením víc. Proč zase Vídeň a červenka spolu, to nechápu.
    Ona to jistí? Ještě mám nějaké Vídně v liště, ani je neodtajňuji a červenek už u mě hnízdi dost.
    Stonek nechci ani náhodou.
    Teda stěby, ty jsi tomu dal, dík. Žádný výběr a basta. Je rozhodnuto.
    :D

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Když můžu, pomůžu :D.

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky jsem se chtel zeptat co ta veta znamena, ze tu lidi jdou pro ten strom... no vzhledem k tomu ze slepice patri anakonde a faktu ze neni zadna volna plocha (kvuli druhe akci) tak nedelam vic nez nalepku... stonek nic moc, strom zamrzi a uvidime zda se mi upgrade vymsti ze bude chybet...

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sk je dost,tak du narvat plnej domek zvěřinou a při BB se uvidí.:music:

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stěby a to musím udělat celou místnost? Jsem myslel, že hezky otevřu a u oslů si dojdu pro druhého pekana. Takže to vidím - na neuvidím

stěby, k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  19. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Dobře jsem se pobavila při pohledu na ceny zvířat do akce.Poctivě jsem mlela krmivo pro hady,plnila úkoly v družstvu v podobě výrobků,takže požadovaný počet zvířat do šlechtění zdaleka nemám.Nejsem blázen dát 10.000 z a1 osla atd.,takže asi další akce,co mě nechá chladnou.

LV 142

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak já vždy přijdu ke všemu později ... nějak nestíhám, i když o šlechtění vím už dopředu. Zvířátka by byla, oslů je méně a já myslela, že jich je nejvíc, ale realita sem nepatří xD No toho krmení je méně, protože jsem se minule nechala strhnout a dost ho vyplácala. Tak teď nevím, jestli se do toho pustím. KFC mě stále poctivě drží, ale hodně věcí už nekupuji a chtěla bych u toho vytrvat.
    Možná pomůže nákup šlechtěnců, abych nemusela tolik šlechtit, když to nebude skákat a drahé šlechtěnce určitě do toho nedám :p
    Stoneček bych chtěla, tak ještě uvidím ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.