Kdysi dávno na leknínovém listu (17.6. - 23.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer :) .. rybníček s lekníny je nádherný, se jim zase povedlo. Stonek mám hotový a taky váhám jít dál :D.
    Obyčejných žabek je málo a tak šlechtím dál, protože chci taky tu růžovou :p ...

[​IMG] .. a dál už jen genetika :sleepy:

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Koukám, koukám do lišty - a mám tam žlutej žebřík. Kde se mi tam vzal?

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfóglová - odměna z 6. úkolu ;)

A do Pihele :eek: Já to tušila :cry: A co s tím teď mám jako dělat :eek:o_O:cry:

Naposledy upraveno: 17/6/16
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a co ten bejby boom bude nebude --nebo jsem přehlédl :p

5. flexka

flexka Hrabě fóra

No nic, dala jsem 50 obyč. žab a vyskákaly šípové a sem tam akvamarínová, jedna dokonce létající. SK už moc nemám, tak smutně hledím na prázdný trh.

Přátelé, pojďme se domluvit - prodávající děti dnes vyprosí pozdější večerku, dospělci se vyprdnou na bednu a šup šup se šlechtěncema na trh - no a kupující děti už mají dávno spát a dospělí prostě musí na něco koukat, či něco důležitého činit a ne se zabývat nějakýma žabama, ano?

Jinak mi zmizla "klikací" karate panda - přemýšlím, jestli ji někdo koupil opravdu ze zájmu, nebo klikal do zblbnutí na žáby a omylem :eek:

6. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Pekný zelený večer. Žabičky sú úžasné. Krásna grafika, odmeny super, RT - veľmi vydarené. Urobila som zatiaľ 12, na trinástku sa šľachtí a možno sa ešte niečo k tomu zadarí. Fajn hru.

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Řádek je hotový ;)

8. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím, tak jsem asi došlechtil, zbytek superkrmiva si nechám na jindy. Na náměstí jsem splnil 13 úloh. Měl bych zboží i na některé další mise, ale čapí hnízdo apod. mě nijak zvlášť neláká. Během šlechtění jsem se dostal nejdál na skleněnou žábu, která skočila ze čtyř modrých, druhou mám ze stromu, jinak jen geneticky ta s cylindrem, nic víc. Přeji všem lepší přeskoky.

9. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Řádek hotov, další dekorky taky a u čápa je čas skončit, pak už tam nevidím nic, co by za to stálo... ani motýl.
    RT...chtělo to třeba jezevce nebo vydru xD

10. merry_bett

merry_bett Pisálek fóra

hezký večer všem, jsou někde k mání pouze žabí stehýnka ? šlechtím a šlechtím a dostávám ty žabičky po kouskách, ostatně, jako každé BB i ostatní zvířátka již 5 let, jinak komu to skáče...tak gratulace

monsaf, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  11. Mkuře

Mkuře Vážený autor

přede mnou poslední dva úkoly, ale už nemám ani žáby a ani SK (o florenech a krejcarech nemluvě)...

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  12. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

Do pr..... Jak tak koukám tak má každý štěstíčka za dost. Ale já? Jen žluté žadky tady skáčkou občas modrá nebo lítající X( Já chci i další z řady. Poradíte mi lidi jak to děláte? nebo mám jen takovou smůlu X(

dana9494, lucie1978 a michalka59 tohle ocenili.
  13. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

littlepanda - nebuď smutná , nejsi v té smůle sama. Já skoro při každém šlechtění mám smůlu. Už taky nevím jak to mám udělat, aby jednou něco pěkného padlo. Přeskoky jsou minimální a spíš asi přeskočí mně než v BB ;)

14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Hotovo!
    Tomu množství BZ a barevným příbytkům nešlo odolat...
    Uvidím, zda a jak budu šlechtit o víkendu.

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) komu to neskáče, ten se nechlubí ... třeba jako já xD

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

skalara.v: No to bych i uhodla, ale když já ty úkoly programově vůbec neplním.....

17. gegeruša

gegeruša Pisálek fóra

SK už jen 91 a žabičky čekám až nějaké budou z chovů a něco snad na mě teď vyskočí z BB doufám, že bude alespoň stonek :-D jinak se mi to moc líbí

monsaf, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Koniec. Posledné 2 úlohy zostali nesplnené, nechám šľachtencov do úlohy v družstve. Zostalo ešte 168 SK. Žabky boli super.

19. alunk

alunk Aktivní autor

chci splnit po 7. úkol a to jistě dám :) potom nevím, zda to plnit nebo radši žáby prodat 8)

Trepifajksl, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl - a nevkročilas, čistě omylem, do dílny? Třeba jen tak ze zvědavosti...a kliklao_OxD
    Hele, to máš fuk. Třeba to máš motivační dárek od RT :D Dala bych to na plochu a dělala jako že nic :music:;)
    A eště mě napadlo kolo štěstí. Já tam měla oranž žáby ještě dřív, než začala akce.

monsaf, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.