Kdysi dávno na leknínovém listu (17.6. - 23.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem přeji krásné ráno. Tak jsem pořád váhala dokončit akci, ale taky by mě to štvalo nechat úkol nedokončen. Tak jsem něco pokoupila něco prodala a akce je dokončena.
    evainfo - jsme na tom stejně ;)

2. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Pěkné ráno.Trochu jsem podcenila množství žab,které bude na šlechtění potřeba.Tudíž jsem utratila nemalý peníz za žabáky,protože šlechtěnci nebyli na trhu k mání,což bylo pochopitelné.Vlastně to byla pěkná darda.No,ale co jsem měla dělat, když u mě je BB těžká genetika.Tentokrát to snad bylo ještě horší.....Oběhla jsem rybníček a splnila úkoly s odřeným hřbetem a ve skladě zbylo poslední 1 SK. To už jsem měla vykulené oči jak ti žabáci,že to nedám.Nakonec to vyšlo,stálo to majlant,ale nedokončit akci by bylo horší.Je to otázka cti....;)

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Opět boduju, dala jsem žáby do úkolu a zjistila, že přijdu o 152 000,:mad: protože potřebuji 510 000 a tak nevím, vrazit tam skleněnou-a přijít ještě o víc- nebo to nechat tak?:cry:xD

monsaf, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  4. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, tak akce dokončena komplet. Teda ten poslední úkol protihodnota mega je silná káva, ale co pořád se to vyplatí, než červenou výrobnu dělat na základě genetiky :D Teda u mně určitě, nejsem dítko štěstěny:music:

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Musím říct, že mě teda nedodělané úkoly poslední dobou vůbec nestresujou. Většinou mrknu, co je zajímavého v odměnách a dojedu jen tam, kam se mi to zdá ještě aspoň trochu výhodné. Šlechtění moc nejde, pokaždé projedu hromady superka a je mi pak líto ty pracně a draze vyšlechtěné mutanty dávat jen tak do pryč. A pak civět do prázdné stodoly (i v družstvu mám všechny šlechtitelské úkoly nedodělané). To si radši postavím růžovku...
    Žáby jsem dojela do 8. úkolu a finíto. Červená žebříkárna je hezká, to jó, ale stejně ji nemám možnost tak často sklízet. Bohatě mi stačí základní. Dávají obě jen jeden žebřík...Jó, růžová, to už je jiný kafe :p Tu chci :D

6. Nenince

Nenince Aktivní autor

Akú majú protihodnotu vyšľachtené žaby?Neviem to nájsť.

monsaf, maribeja a Trepifajksl tohle ocenili.
  7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nenince - koukni (pozri) na první stranu diskuze. Tam je odkaz ;)

monsaf a maribeja tohle ocenili.
  8. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji krásný deštivý podvečer,
    jedno kolečko udělané a dál není třeba pokračovat aspon u mě.Dekorace stejně není kde dávat akorád do mag.stonku a ten jsem už aktivoval.
    Přeji všem hodně zdaru.

9. Levlef

Levlef Baron fóra

tak cumim na poslednim ukolu prvniho kolecka (cislo 7) a nejak to budu muset zpaberkovat, aby byl aspon stonek :) jojo, mamon prevysil, nejdriv hezky zaby prodat a apk zjistit, ze jsem se o jeden ukol sekla a nekonci se na set, ale na sedm :D

10. caddy-beru

caddy-beru Pisálek fóra

Já chci ještě čápa a končím. :)
    Přeji všem, ať to splní tam, kam si přejí.

11. šebejda

šebejda Baron fóra

Snažím se ohodnotit každou akci. Tuto jsem dokončil v neděli ráno. Označil bych jí jako těžkou. Mých nasyslených cca 450 žab nestačilo a protože jsem se musel věnovat i jiným věcem než hře, nakupoval jsem draho a prodával relativně levně. Mé hodnocení: " Akce těžká, odměny (tuším že poprvé červené stáje a výrobna), výborné. Za mne palec nahoru :D.
    PS. Moje chyba, kdybych ve volných chvílích nechvátal, nemusel jsem prodělat cca. 12 M krejcarů. Při současných cenách by to bylo mnohonásobně méněxD.

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, jdu s troškou do mlýna - na mé farmě padají vyšší šlechtěnci jen náhodou zavátou bouřkou a tak mi přímo rve moje lakomé já, když je někam musím dát. Ale dobrovolně? Kvůli něčemu, co bude na ploše pár měsíců ,než splním úkol a ahoj? Ne, a ne. Červená žebříkovna mne nevábí. Jó, kdyby mi z příště darovaných tajemnic vypadla, to bych se nezlobil a přivinul ji ke svým ostatním, stejně "potřebným" výrobnám... takový palety sundávám z plochy jen když bije malér na barák(nedostatek rostlin či padavčat)!

13. fefina1

fefina1 Pisálek fóra

ahoj všem. Přiznám se, že řadu na stonku už asi vynechám a nechám si vyšlechtěné žáby...určitě budou potřeba, i když uznávám, že těch 8 hvězdiček je lákavých vzhledem ke zvěřinci...no ještě mám chvilku na přemýšlení :)

bukotesko, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  14. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ahojte
    tak táto misia ma stála 4 a pol miliona...:music:
    nedalo sa mi šlachtit cez baby boomo_O
    kôli pracio_O
    ale už mám hotovoxD
    a penize nejsou:D:D

15. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj farmáři,
    tak nějak se mi zdá, že mě dokončení této akce bude stát moc moc peněz. Při šlechtění se mi nedařilo (klasika) a kdybych nestála o motýly, protože mám jen jedny, asi bych to zabalila. Ale nemám ráda nedokončené akce, takže to nějak skoulím a pak už nechci žábu ani vidět. I tak už mě pronásledují i ve spaní.
    Hezký den všem :)

16. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj, u mě akce zdárně splněná. :DŘekla bych, že odměny stály za to.:)
    Jen fakt nechápu, kdo vymýšlí doby produkce chlévů a výroben a krmení u výroben. Základní rybník - žába roste 16 hod, ale základní žebříkárna 11 hod, když sežere 3 žáby. Oranžový rybník - žába roste 21 hod, ale oranžová žebříkárna roste 7 hod 30 min a sežere 3 žáby. U červených upgradů je to ještě větší rozdíl. Kolik bude muset být proboha žabích rybníků na ploše, aby se žebříkárny uživily??? Napadlo toto osvíceného tvůrce, když to vymýšlel??? I kdyby žebříkárna sežrala jen jednu žábu, tak i tak to časově prostě nesedí. Asi bude třeba jedna plocha jen pro žáby.xDxD

17. maribeja

maribeja Stará škola

Zdravím farmři ,akce se mi líbila ,dokončila jsem ji v sobotu,ale dá se říci že byla docela těžká,žabek jsem měla dost ,ale při mé šlechtící smůle mi nestačili a musela jsem vyhodit žabky na plochu,abych dokončila jinak bych to vyšlechtila hned první den,kdyby to nepadalo geneticky jako obvykle,s odměnami jsem spokojená protože než by se svým šlechtitelským umem došla k červenému výrobně tak bych prošlechtila žabek asi třikrát tolik,jinak žabky stále na ploše ,aby bylo čím nakrmit výrobny ,je jich na nakrmení potřeba dost.Všem kdo ještě plní přeji ,aby dokončili kam si sami chtějí dojít.

18. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Akce konečně hotová. Přeskoky mizerné a SK :cry:.

19. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

teraz som zistila, že je ešte dalšie kolo so žabami...xD
    hlavne že som všetky predalaxDxD
    idem dalej;);)

1robinsonka1 a Xenie6161 tohle ocenili.
  20. Trismegistos

Trismegistos Pisálek fóra

vim ze zacinam dost pozde, ale potrebuju vedet jake maji bodove protihodnoty jednotlivi slechtenci zab. Kde to najdu?

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.