Kde je Jimmy Červíček? (20.6. - 26.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Prosím, nemohli byste akci prodloužit o 1 den? Nestihnu už poslední políčko, kde je stonek!

2. jaciz

jaciz Rádoby autor

Tentokrát to padalo velice dobře :music:mám 1718map navíc
    http://www.pictu.cz/image.php?di=6GZO

najdu někde návod, jak sem vložit přímo obrázek?

tak možná se povedlo, díky pajdo za radu a odkaz[​IMG]

Naposledy upraveno: 26/6/18
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Stana67,

bohužel tě nepotěším akce smí prodloužit jen RT a ta to učiní jen ve výjimečných případech a v důsledku technických potížích rozhodně ne prottože některý z hráčů akci nestíhá.

Ahoj jaciz,

vložit obrázek přímo na herní fórum nelze, jedině pomocí odkazu na některé úložiště. Více o obrázcích najdeš zde: Vložení obrázku

maribeja tohle ocenil(a).
  4. Stana67

• Prosím, necituj příspěvek hned před tvým příspěvkem. Pajda361
    Já vím, je mi to jasné, ale někdy to jde a někdy je to opravdu šibeniční termín. Poradíte mi, jak ještě víc akce se sázením zvládat? Dávám všechny možné urychlovače a lahvičky, aby toho víc padalo, ale někdy to nestačí.

Naposledy upraveno moderátorem: 26/6/18
    maribeja tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Stana67: podle toho co píšeš, tak se domnívám, že z toho co používáš, krom zvýšení počtu sklizní na padátka přímo nepůsobí. Pokud vím, tak na zvýšení akčních padátek žádný řemeslný produkt nemá vliv. Velmi důležitá je runa Živoucí legenda na co nejvyšším stupni a pak doporučuji před akcí zasadit rostlinu co s nejdelší dobou růstu nebo případně stromy v základním provedením, protože pro vypadávání není důležitý počet BZ, ale základní doba růstu. Akce běžně stíhám bez velké spotřeby superhnojiva a dalších placených prvků jen za pomoci pomocníků (používám políčka 1x1, pro první dvě otočky pole 2x2), mrkvovo-jablečné směsi a runy Živoucí legendy na stupni 29 z 30 možných. Velmi důležité je i plánovat co zasadit, aby pole nečekala dlouho na sklizeň, ale to už je dost individuální a záleží na tom, zda má hráč dostatek času na pěstování akční rostliny.
    Více najdeš v tomto tématu (i když je to už trochu starší): ST: Jak na "vypadávátka" - rady a zkušenosti

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  6. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

600 kompasovek mi chybí k získání poslední dekorky do stonku a to už nestíhám :cry: No jo no...do práce se chodit musí. Tak všem co úspěšně splnili, gratuluji :)

maribeja, modro.ocko22 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak jsem si v klidu došla pro stonky a dekorky, zbytek oželím. Není potřeba se nikam honit. Na tohle bylo padátek až až, ještě zbyly.

Xenie6161 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

no tak akci jsem nedokončil což mě hodně mrzí

9. marianko77

marianko77 Pilný autor

Tak akcia hotová už včera, padátka ostáli okolo 1009 ks

maribeja, modro.ocko22 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak stonek už mám hotový od soboty,ale padátka padaly výborně ,kdyby takto padaly vždy tak by to bylo fajn,tentokrát RT povolilo kohoutky ,takže jsem vlastně udělala akci celou ne jenom stonek.

babako a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Stana67

Já také používám jablečnou směs a urychlovátka (hnojiva, vodu...). Akorát ty políčka nemám 1x1, to příště asi zkusím. Jinak ostatnímu moc nerozumím, jaký to může mít vliv na akční rostliny, občas použiju ze skladu nějaký vylepšovák, když tam je. Na runu se podívám, děkuju.

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Stana67 - jestli nerozumíš něčemu konkrétnímu a zajímá tě to, klidně se ptej, modíci i hráči tu jsou velmi ochotní a vždy se snaží poradit a pomoci. Bez některých věcí ty akce fakt nedokončíš (jak psal Pajda tu Legendu, MJS či políčka 1+1), takže je důležité tomu rozumět a používat. Samozřejmě když si někdo jede na pohodu, tak ok, ale jestli chceš akce dokončovat, tak je potřeba zjistit a udělat maximum.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.