Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Akci rozjedu a uvidí se. Snad stihnu nastudovat propotice.

2. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Přijde mi to divoký předivoký. Ale je to na akční ploše, tak tam proste budu něco házet a uvidím, kam dojedu :D

3. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

ta posledna akcia čo bola na tej špeciálnej ploche to som stihol len kvôli tomu, že som bol 2 dni doma. takto keď idem cestovať na druhu stranu zemegule + prestupy a ďalšie cestovanie to nie je ani možné pre mňa stihnuť dokončiť. Ako som už písal vyššie. Tá bedňa z toho riadku je absolutne o ničom. Piccolo padlo možno tak 2krát do roka pri pravidelnom otváraní... zbytočnosť. A tie dekorácie pekné levely samozrejme nehovorím nič ale nejako ma to moc neláka... to by odmeny museli byť oveľa silnejšie a tiež sa mi nepáči spôsob akým chce RT "donútiť" hráčov kupovať koše za peniaze :D nie diky. To som myslím si, že spravil raz pri akcii na florenovníky a to len preto lebo som mal na kolese vytočených asi 10x 100% tak som kupil prvý koš s množstvom rastliny, vtedy to malo efekt ale to bola šanca tak 1 z miliona, že sa mi takáto vec naozaj stane a ešte aj vtedy som to pokládal celkom za hluposť. Ak toto bude tzv. začiatok novej éry akcii kde sa RT bude snažiť "motivovať" farmárov kupovať koše tak prestanem take akcie aj robiť :D načo :D

4. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Jěště že je tato akce na spešl ploše.Můžu si tím pádem dát do diamatového slotu jinou komoditu a pěstovat to,co je potřeba doplnit do zásob. Královna nás pokaždé překvapí,ale jde to s ní od 10ti k 5ti.Hraji dlouho a pamtuji si lepší časy. Takže zkusíme a uvidíme a "Hyn sa hukáže".

5. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Jak jsem se na královnu těšila, tak mi to tím hatlapatla překombinováním tak zkazili, že mám 100 chutí se na to vybodnout. Kdo tohle vymýšlí, by měl dostat "metál"......:(
    Tak nějak mi ty patlaniny berou radost ze hry. To je poprvé, co přemýšlím, jestli vůbec akci začít.:oops:
    dinoalesi

děkuji za snahu o výpočty

Jediné pozitivum je, že je to na akční.
    Zítra uvidím. Tahle tlačenka mě od nákupu košů odrazuje.

Všem, kdo do akce jdou, přeji úspěšné dokončení

6. tepui

tepui Mistr fóra

Děkuji za pěkně vysvětlenou a rozepsanou akci. Je to pěkná motanice :).

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pořád mi vrtá hlavou,proč nám padátka dali až od neděle? Zřejmě by jsme si nahnali moc bodů!xD Asi by to narušilo hladký průběh akce!
    Jinak to pojmu jako Dave Lister.Do šestýho budu mírně vyklusávat a pak to naplno rozjedu u Buclíka. Nejvíc mi na akci vadí ty různý časy.Kdyby alespoň dvě sklizně akční, daly 7 hod! Achjo!
    Dvě sklizně akční plodiny 4:20 + 4:20= 8:40 hod. Doba aktivace zákazníků 7 hod!:cry: Bez mobilu to asi nepůjde.Tentokrát to také vidím maximálně na 3 aktivace zákazníků denně!
    No,nějak se stím poperem!8)

8. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Pčátelé, kamarádi. Já si o tom myslím toto: Venku je krásně :);):)

9. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pááni, dinoalesi, moc moc pěkně rozepsané, začínám váhat, zda se do akce nepustit (zahrádka počká), Dave Lister, i díky Tvému příspěvku tomu dám šanci, ale upozorňuji, že 9 hodin denně spím (23.00 až 8.00), takže maximálně 3x denně sklizeň a 2x denně zákazníci, jsem zvědavá, kam dojdu, ale je to výzva . . ..

10. martinabagarova

martinabagarova Zelenáč fóra

S minihrami to vyzerá komplikovane. Duhy som nejaké našiel v odmenách. Ale trojzubca len jednoho. Našiel ich niekto viac a kde?

11. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

martinabagarova
    Trojzubec lze získat plněním zakázek u Buclíka, pokud u něj splníš všechny 4 zakázky, tak dostaneš jeden trojzubec, to celé se dá zopakovat vždy po 7 hodinách - mrkni zde klik

kocieva

Evičko neváhej, můžeš jen získat ;)

12. medulinka

medulinka Rádoby autor

Nejsem moc nadšena ze speciální plochy, protože nemohu příliš ovlivnit ukončení akce. Pro mne není dobré, přecházet z jedné akce hned do druhé bez pauzy dvou tří dnů, kdy nemusím hlídat čas sklizně, aby nyla akce zdárně dokončena. Zřejmě začnu, ale takováto akce mne jen deprimuje a to již nejsem pracující a co pak ty, co . . . . .
    Ať se všem daří v klidu a v pohodě.

13. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Niečo tu chýba!

14. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Odchytala jsem darovanou minihru, ale jediné, co za něco stálo, bylo BZ, celkem cca 2 milióny. SK, SH, vrtulky a ponožky jsem chytla po jednom až dvou kusech, což mne nevytrhne. Výměnu cukroví za BZ taky hodně utáhli.

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Přeji pěkné sluníčkové odpoledne , [​IMG]
    jedna minihra odehrána , hrášek zasazený a mohu se jít uložit do polohy "Jára Cimrman ležící a spící " ;)
    Myslím si , že trochu relaxu , do chvíle než rostlinka uzraje a psi se obudí , neuškodí .
    Pohodovou akci všem a ať nám to roste a padá v dostatečném množství .

Tak tedy "Vivat královna !"[​IMG]
    dinoalesi děkuji moc za výpočty :inlove: jsi skvělá .

16. vinandr

vinandr Zelenáč fóra

Jaké pole je podle vás nejlepší na pěstování ,když už rozpěstujete plodinu ?

INČUČUNA1959, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. kocieva

kocieva Analytik fóra

Vinandr, velká pole, pokládala jsem je ručně a vešlo se mi jich tam 20, pak asi 4 střední a 9 malých polí.

18. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Tak jsem tedy zasela akční hrášek, odehrála jednu minihru a uvidím, jak to půjde. Koš kupovat nebudu, zato budu chodit na rozumy od zkušenějších a šikovnějších farmářů sem ;)

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož,ale je to adrenalín, co!xD
    Odehrál jsem darovaný pokus a nestačil se divit.Královna je asi na dietě!:cry:

20. 14087

14087 Dozorce fóra

Podruhé zasazeno tak abych dostala 5ks od systému :D a počkám na sklizeň.. snad neusnu, když ráno vstávám do rachoty :)