Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj stonek č.2 je doma a zkusím dojet do konce,dobrá akce po počáteční nedůvěře,všem přeji zdárné dokončení...

2. Kája1942

Kája1942 Rádoby autor

na co jsou prosím masky dodávají se někam

Helena1313 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  3. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som sa doplazila do cieľa včera večer a bosorka dnes poobede ;) samozrejme ešte ideme ďalej, čo je doma to sa počíta xD
    Neverila som, že dokončíme akciu, keďže sme mali vnučku na prázdninách ale dáko sa zadarilo:music:

Kája1942 to su body,nikde sa nedodávaju :) vlastne dodávajú sa samé ;)xD

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Od včerejšího večera hotovo, ale ještě něco vyzobu, když už jsem to vydržela 14 dní, vydržím to i o den dýl. Už se fakt těším až akce skončí úplně, a doufám, že podobnou nám už nikdy nedají, nebo aspoň s odměnou jako Postřikovací umění nebo řádek na zvýšení účinnosti SH, ať je odměna adekvátní nasazení. Být 14 dní takhle vázaná k pc, to je dost ulítlý požadavek i na RT. :wuerg:
    Ale už zítra - sbohem a šáteček :p

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pokrok09.png No prosim, pak že to nepude :p

6. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Právě jsem získala 141 bodů a druhý řádek :D Ani jsem v to nedoufala, o to větší mám radost. Zítra ráno to dorazím a děkuji všem za cenné rady a pomoc :inlove:

7. olčaML

olčaML Znalec fóra

Fuj , teď jsem si utřela pot z čela , konečně hotovo ! :oops:

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Odpoledne jsem to v procesu po cestě pro jídlo doklikala, když už jsem měla na dveřích tu cedulku "Přijdu hned." Minuta sem - minuta tam...xD
    Doufám, že všem se podařilo, a ještě podaří, získat alespoň něco z toho, co tahle pofiderní akce nabízela.
    Obávám se další akce z kalendáře. Jmenuje se Jarní spojovačka, začíná dvacátého, je až do konce měsíce, takže zřejmě bude pokračovat v dubnu...

Naposledy upraveno: Úterý v(e) 11:26 PM
  9. beruška-86

beruška-86 Aktivní autor

ahoj, pěkný den a fajn hru všem - tak se mi zdá, že jsem asi jediná, kdo když koukne na alegorický vůz, ukáže se mu tam 999x duha/trojzubec, ačkoliv stav ve stodole je řádově jinde + odehraji po jedné hře a musím aktualizovat, protože mi to zešediví :-(

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

beruška-86, tak neklikej na tlačítko Alegorický vůz, ale na zelená pluska na ploše. Pak by to dělat nemělo...

11. beruška-86

beruška-86 Aktivní autor

super, děkuji za tip. úplně jsem na ně zapomněla :) a říkala si, jak se k tomu jinak dostat. njn :)

12. Trilian55

Trilian55 Vycházející hvězda fóra

248/250 a ide sa do práce. Poobede hotovo, ešte si zajazdím s kráľovnou a bude po akcii. Hurá.

13. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Konečně hotovo, tato akce byla náročnější, do večera ještě něco vyzobnu. Všem kdo mají hotovo gratuluji.

14. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré ráno, druhý stonek doma a piccola bude odpo taky :)
    EDIT: Je 14:46 a sláva hotovo.. [​IMG]

Naposledy upraveno: Středa v(e) 1:47 PM
  15. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Tak já skončím asi těsně před bránou na druhý stonek zatím mám jen 199 bodíků

16. anička2303

anička2303 Zelenáč fóra

Tak já končím s 228 body, no škoda. A to jsem na začátku chtěla alespoň jednu dekoraci. Sklízela jsem většinou jen dvakrát za den, občas třikrát. Takže pro mě dobrý výsledek.

17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, hotovo dnes ráno. Akce pohodová, ale dlouhá. Bohatě by stačil týden.

Ať vás síla provází na všech cestách

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

249/250 tak to už a jí nazlobí xDxDxDtakhle těsně přijít o picolkuxDxD

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Poslední dodávka, poslední jízda a pápá, opice 8)! Končím takto: [​IMG]

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Konečná, vystupovat ;)
    pokrok01.png