Karnevalový spektákl (27.2. - 12.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

príde mi to ako zbytočnosť robiť toto. Veď z tej bedne aj tak nepadá takmer vôbec piccolo.

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

o_O-.-:cry: !!!

Tak toto predčilo všetku moju fantáziu!!! Toto musel vymýšľať nejaký čínsky inžinier! :oops: Už teraz ma to odrádza plniť akciu,tak,ako som písal TU. No,tak nech sa vám darí a ako hovorím: Kupředu,Tarzane! ;)

3. lenak67

lenak67 Pilný autor

NO zkusím a uvidíme, za mě žádná sláva a už mě přestává bavit pěstovat pořád něco na akční ploše, když to bylo sem. tam ,tak to šlo, teď je to pořád a nebaví mě to....nedivím že, že hráčů ubývá...
    takže hurá na start a uvidíme kolik z nás se nato vykašle a kolik dojde k druhému stonku...vypadá to i na útlum dárků, nebo se špatně dívám?...pěknou hru

4. olčaML

olčaML Znalec fóra

No potěš koště , oni už neví jak nám tu hru otrávit ! Zdá se mi , že ty hry jdou poslední dobou nějak do kopru ! Pěstuješ celý týden ,ale akci neděláš . protože nejsou padátka atd. atd . Ta radost a potěšení ze hry se nějak vytrácí čím dál víc !... No uvidím , jak se hra vyvine .:oops:

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tohle museli plánovat snad od Nového roku...
    Co bude, to bude. Pokud nepůjde akce v mobilní aplikaci, snad za dva týdny zvládnu alespoň jeden řádek.

6. kocieva

kocieva Analytik fóra

Zdravím. Tak takhle jsem si to nepředstavovala, těšila jsem se na královnu, nasyslila SH, ZSH a PL, abych rychle napěstovala na košíky a šmitec.
    Bude tady jaro a zahrádka volá, tak to vypadá, že si vyberu další 14denní dovolenou a karneval bude letos beze mne. Přeji všem, kteří se do akce pustí, zdárné plnění a zdolání cílů.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky neskáču metr vysoko nadšením, akce je podmíněná koupí košů, jak už psal kaolín11.

8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak jsem si to znovu pročetl - a snad dám jeden stonek. V noci chrním a koše nekupuji. Ergo kladívko, páni kluci moc zboží mít nebudou.
    Včera jsem byl v té Praze, vstával jsem ve 4.55 a dnes jsem jen tak tak vylezl z pelechu v půl desáté. Nemohl jsem očka rozlepit.
    Ale třeba budou také Němci hodně nespokojeni a něco se změní;)
    Nu což, na pole laskavec, na divošce zůstanou stromy - to mi vyhovuje. A zítra a v dalších 13 dnech budeme vidět, kam až dohlédneme

9. irísek1960

irísek1960 Znalec fóra

Vypadá to.že nás ten ''facelift'' královny vyjde draze. Akční plochu nemusím, koše nekupuju a nějak jsem to moc nepobrala. No uvidíme až se to rozběhne, ale zatím mám dost rozpačité pocity.

10. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Právě odešla nečekaná návštěva, tak sem jdu nakouknout a nestačím se divit té změně....
    Za mě je tedy rozhodně hůř splnitelná, navíc tím taky dost omezili spuštění minihry.... ale jo, ať kombinují a snaží se hráče ještě víc otrávit, jen houšť , jen houšť.... aspoň nás třeba vyléčí z té farmářské závislosti a bude po žížalkách xD

Naposledy upraveno: 26/2/25
  11. libakos

libakos Polobůh fóra

No poslední dobou jsou ty akce moc,,povedené",řekla bych že se zábavou to nemá co dělat.A nebo zasázím a na farmě si zatím vše v klidu udělám. Na akční plochu když zapomenu tak se vlastně nic nestane;)

12. babina51

babina51 Hrabě fóra

Udělala jsem si takový ***** výcuc-kdy a kde se co pěstuje,a totéž u padátek ať v tom mám přehled.Skleroza nebolí,ale hlava mapa.Za celou dobu co hraju jsem žádné koše nekupovala a nehodlám ani teď.Když udělám první stonek budu ráda a druhý ne no nic se nestane.

13. minnie30

minnie30 Stálice fóra

moja najobľúbenejšia akcia, vždy sa neviem dočkať, kedy začne, toto je však sklamanie. akciu nebudem robiť :-(
    prajem peknú hru všetkým, kto sa do nej pustí

14. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,jak tak čtu zase akce na mašlu ,chtějí dostat více prachu z hraču tak vymýšlejí takovehle akce na nic,asi tam maju tatara co plácá akce všelijak a jen tahat prachy z hraču-

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechci nikoho odrazovat od akce!
    Již minulá akce na spešl ploše byla na hraně.Tohle akcí to dorazili úplně.Za mně ať si každej nakupuje košíků co hrdlo ráčí, ale beze mně!
    Jak jsem psal,cíl je první řádek a co bude navíc ,to bude.Jak psal tronaldo,stejně bedna kungfu tygra padá docela v hojném množství a bedna piccolo zní jen velmi zřídka! Pokud RT bude pokračovat akcema na spešl ploše,ani nebudu mít důvod odtajňovat bedny piccolo.o_O
    Ten sedmihodinový cyklus,to musela bejt hlava co to vymyslela!:cry:

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Když to tu tak čtu, tak se na akci asi vyfláknu, těch 50% z prvního řádku mě moc nevytrhne, tak asi zase pauza :)

17. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Na akční ploše to vždy děsně pomalu přibývá, ale čí to byl nápad nám na první týden akce dát jen půlky plochy? Měli radši akci udělat pouze sedmidenní jako vždy a nechat nás pěstovat na celé ploše po celou dobu akce. Vynechávám, odměny oželím

18. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

Kdyby bylo léto řeknu že mají úpal. Ale to co tu předvádí už není ani zábava ani relax po práci. Takže další dovolená od sázení.
    hlídat sázení podle data je už přes čáru na to nemám nervy. A kupovat koše na to jim ............

19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, asi jsem přiletěl z jiného vesmíru, protože mně přijde akce super. :).

Hlavní cíl je získat 110 bodů a to si myslím je úplně v pohodě. První týden to je jen taková úvodní hra. Po otevření druhé části plochy pojedu všude jen lízátkový mák a budu se soustředit čistě na zakázky u Buclíka. Když to dobře půjde, tak se dá denně (3 sběry) získat 36 bodů, takže max za 3 dny mám můj cíl splněn. Dekorace s bonusem jsou luxusní a řádek taky dobrý.
    Co bude navíc mi je tak nějak jedno, ale vezmu si to, proč ne že. A k tomu se ještě párkrát projedu s královnou v průvodu 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

20. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Ahoj Dave Lister, taky jsem si říkala, že budu plnit v druhém týdnu hlavně u Buclíka, ale pro nás neznalé... nevíme jak bude padat malířská paleta z akční plochy, zdali jí bude na tři sklizně dostatek (jestli dobře počítám tak tedy 120 na den)?