Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek Souhlas! Posledni dobou jedu akce bez pripravy, takze jsem si odvykla cekat na sklizeni... no, hnus velebnosti.
    Btw, pockej ono se ti ditko zakonite ve 13:58 vzbudi a bude otravne, jak skvor, takze nakonec sklidis az v pul 3 ;)

2. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Na královnu jsem se těšila nejvíc ze všech akcí na farmě. Počet akčních kytek na mletí jednoho koše, snížení času chytání předmětů a souběžná jiná akce mě utrvzuje v tom, že už to nebude takové terno. Celá farma se přeměnila v jakousi vysokorychlostní akní hru, kde slovo farmaření už nemá co dělat. Jak už tady psali mnozí předemnou, i já jsem plnila všechny akce a mám téměř všechny stonky. Ale poslední dobou už si začínám rozmýšlet, zda mě pěstování tisíců akčních kytek stojí za ty odměny, které nám dávají a některé akce už jsem nedělala. Mam tolik stonků a v zůzných časových intervalech, že už si vážně nepamatuju kdy jaký odkliknout, aby jsem ho využila. Ty pro mě důležité, mám označené a ostatní zkrátka jednou denně odkliknu. Spolu s řemeslnými produkty v tom mám docela zmatek a někdy se divím, cože to mám v zásobárně za lektvar. Stonek z této akce nedává vůbec smysl, vzhledem k jeho délce aktivování, takže zase jeden zbytečný do sbírky. Nicméně na královnu se těším a uvidíme zda to nebude jedno velké zklamání.

Janina0971, myš59 a sisinka tohle ocenili.
  3. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Každý hráč obdrží na začátku akce 1 kus květovaného bonbónového koše.

Platí to stále nebo došlo ke změně? Moje farma je bez koše.

Edit: a nemám ani hvězdičkové mince

Naposledy upraveno: 7/2/18
  4. Baroland

Baroland Ikona fóra

475 - to není tak špatné....teď rychle kytkovat.

myš59 tohle ocenil(a).
  5. makak-magot

makak-magot Stará škola

trooperkk: Také ho marně hledám...

myš59, zahradnice4 a zejdy66 tohle ocenili.
  6. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Taktez nemam kos, místo toho mam 5 hvezdickovych minci... Zacinaji v tom byt hodne zmatky... Stejne tak se pise u odmen v sekci RUZNE - odmeny lze získat pouze jednou, pak se objevi vyprodano... V Nabídce jde ovšem spoustu věci získat vícekrát. Pro me vitana změna, ale taky se to mohlo rict i dřív :) Tahle akce je trosku obestrena zmatky, ale snad bude aspoň stat za to. Ovšem ten kos me mrzi, chtěla jsem to aspoň vyzkoušet, no tak jdu cekat, at rozpestuju, nooo :p Vsem, at se dari

myš59 a zejdy66 tohle ocenili.
  7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sklizeno, zaseto, odjezděný první koš na zkoušku :) P.S. Čtyři koše projeté = ani jedno SK o_O

[​IMG][​IMG]

8. helik006

helik006 Rádoby autor

Koš nikde, zato mám ale 10 hvězdičkových mincí...

myš59 tohle ocenil(a).
  9. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek,
    tak bonbónových košů bych měl 96, ale ještě mi v žádném nevyrašily nějaká ta poupata, abych ho mohl nyzývat květinovým.... takže, milé RT, máte nějaký nedodělek hned od začátku. Dvě akce najednou a s jednou akční květinou..... no sláva... zatím na začátku ( možná na konci bude achich ouvej achich ouvej ). Naše Královna karnevalu se nám nějak změnila ( holt piráti jsou dnes v kurzu), trošku nám zchudla a vůbec je ta akce taková zvláštní oproti těm minulý. A příští rok přijede místo Booney Lin Jack Sparrow, sebere nám košíky (bez ohledu na to, zda květované či nekvětované) a budeme mu do nich házet všechno, co jsme vypěstovali, posbírá všechny medajle a odkvačí k Neumětelům.
    Tak uvidíme, jak to půjde. Přeji všem hodně zdaru.

10. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

ahoj všem farmářům,také nemám bonbónový koš,ale 5 hvědičkových mincí.
    V těch akcích je chaos, bez papíru a tužky už ani ránu :p

myš59 tohle ocenil(a).
  11. babicka38

babicka38 Magnát fóra

taky žádný koš nemám na zkoušku někdo má kde je chyba?

12. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zdravím, též nemám koš, snad do večera dorazí a to jsem 2x načítala hru.

13. .Eldorado.

.Eldorado. Rádoby autor

Podľa mňa tie mince ostali z predchádzajúcej akcie, ja ich mám 130, nestihol som ich predtým minúť. Ale 1 skúšobný kvetinový kôš tiež nemám.

14. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

zkušební koš nikde,
    ale mincí mám (měla jsem) 30, tak jsem si pořídila SH
    Jak to že má každý jiný počet?
    A ten koš mě opravdu mrzí :)

15. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jezdí se na jinou stranu, dalo mi to 2 květinové koše, ZB, SK jsem tam viděla též ale nejvíc bombonů. Rychlost není tak strašná akorát jsem byla připravená že vyrazí zprava a on si změnil směr. Druhou akci nestuduju, tohle na zábavu stačí a těch košů kolik zůstane bez nazdobení, SK není nevyčerpatelné ale chci ho na téhle akci zničit. Zatím by to i po utažení všeho šlo, jenom mě mrzí jak z tak hezké akce udělali opět sázečku a proč ne, určo bude výprodej SH. How, jdu pryč, jsem zvědavá kolik mi napěstují nádenící.

myš59 a matlafous123 tohle ocenili.
  16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ještě, že se to musí semlít, protože tohle hrát naostro, tak skončím v blázinci:music:

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zkušební koš nemám taky, věřím, že časem dorazí. Co ale nechápu je ta věc s mincemi - ani to vysvětlení od .Eldorado nesedí, protože jednak měly být vyměněné (to nevím jistě, tak dejme tomu), ale také mi posledně nějaké zbyly, asi 5 tuším, ovšem teď nemám nic.
    Takže to spíš bude mít zase vliv nějaký prvek náhody ;)

Sovinka a myš59 tohle ocenili.
  18. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Pokud není chyba ve zobrazení hvězdomincí z minulé akce, a mince nám zůstávají, tak by bylo dobré tohle vydat v nějakém oznámení.
    V minulé akci jsem vyloženě kupoval i zuzino hnojivo a ponožky, které díky obrstromům vážně nepotřebuju.
    Škoda no.

Hvězdomincí mám 20.

Zeptám se tedy na to, jestli i z této akce (pokud se nejedná o chybu) můžou hvězdomince zůstat do dalšího akčního krámku ?

Naposledy upraveno: 7/2/18
    myš59 a švestinka tohle ocenili.
  19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

bbowling - chirurgie by se mi jevila jako pravděpodobnější. xDxD S karpálními tunely......

myš59 tohle ocenil(a).
  20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    chyba s nepřičtením koše je nahlášená a řeší se.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.