Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Uvidím ako slepý povedal hluchému keď príde 14:00 hodina ako sa rozhodnem ktorej akcie sa vzdám,lebo s jednou akciovkou robiť dve naraz mi nejako nesedí.

2. p-eetra

p-eetra Vážený autor

A nebude třeba ta samozvaná ,,královna" náhodou házet nějaké šlechtěnce pro souběžnou akci?!? :D:inlove:

3. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Pozdrav všem, královnovské akce se zúčastním, snad něco nahází .-)) Jen taky začínám být přehlcená množstvím akcí a nových úkolů v družstvu.... uvítala bych pár dní v běžném režimu farmy, abych si mohla trochu dopěstovat...já vím, nemusím všechny akce dělat, ale to známé KFC vždycky zvítězí.....

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ale to není žádná královna, ale normální vopice, která tu pravou královnu zajala a buď drží v podpalubí nebo už ji rovnou střelila do otroctví.

5. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Zdravím všechny ;) jede to od akce k akci k horšímu alespoň mi to tak připadá to ten stonek mohli nechat hned černobílý škoda dekorek. To je opičí karneval s opičí královnou s tou předchozí to nemá nic, snad jen ty košíky do kterých se má chytat. No uvidíme zítra co se z toho vyloupne. Je to jen a jen o pěstování :cry::cry:. Všem přeji šťastnou ruku u chytání SK a SH možná i MJSxDxD by nebylo špatné

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Toto není královna to je Bonney Lin dle vzoru Opičí královny.

V mém podpisu je královna.xDxDxD
    Třeba ještě přijede pravá královna - někdy.

7. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Ahoj,snažím se na věc dívat optimisticky.Nebude to sice takové terno ale lepší něco než nic.Dříve také královna nebyla,tak co?A třeba nás opičák překvapí...

8. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Zase pěstování kolem dokola, už si z toho připadám hodně unavená. K tomu ty nehorázné úkoly v družstvu a inflace na farmě.
    Za 7 a půl roku jsem jednu akci vynechala. Asi to začnu praktikovat častěji. Přeji hezkou hru a hodně úspěchů při chytání bonbonů.

9. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Nic ve zlém, ale opice jako opice, copak můžeme za to , kdo si v tom banánovém království urval právo na trůn ??? Do toho nebudeme kecat a s radostí nastoupit na veselé vítání, máme jedno nejmenované hl.město, kam ať přijede kdokoliv vyběhnou do ulic a volají sláva, hlavně když něco odhodí do davu :p , ale já poběžím taky :)) KFC mi nedá...

10. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Rozum mi to nebere, pěstovat budeme růže zamilovaných a v jednom zadání je uvedeno, že je lze pěstovat jen na hlavní farmě, divoké louce a mýtině a v druhém zadání je napsáno, že na všech plochách mimo hřbitov, tak co je pravda

11. sirchose

sirchose Analytik fóra

Na to jak maká kino, je nákup jednoho květovaného koše za 12 florenů opravdu terno:cry:
    Navíc do něj chytím pár krejcarů a bodů,koupím si jich aspoň tisíc:p

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jediné, co mne mrzí je Stonek, opravdu nic nedává :cry:
    Kdyby byl vylepšený, tak by mne to víc bavilo xD

13. makak-magot

makak-magot Stará škola

V obou zadáních je napsáno, že "Plodinu je možné sít na hlavní louce, divoké louce a lesní mýtině."
    To, s čím si to asi pleteš, je kde budou vyskakovat medaile a bonbónové koše. Oboje budou nejen na farmě (tj. ty 3 plochy kde lze zasít růže zamilovaných), ale i na plantáži a v deštném pralese, medaile navíc ještě i u vodopádů a při šlechtění (zato zase nebudou vyskakovat ze stromů).

14. Infekce

Infekce Zelenáč fóra

soihlasim

babina51 a ell1956 tohle ocenili.
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) konečně jsem se pustila do čtení a ta cizí královna má rozhodně přednost ... to jsou mi ale změny :eek: Akční zase jen na dvou plochách, vynechám lesní mýtinu ale to půjde. Stoneček beru jako každý a moc se na to těším :p hlavně ten sekající se vůz při tolika akcí ... bude větší sranda xD

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, do akce samozřejmě jdu (protože KFC), všem nám přeji bezchybné připojení, aby se hra nesekala a krásné přeskoky v tulidomku. Jára

17. libakos

libakos Polobůh fóra

Čekání na královnu si krátím čtením příspěvků a kávou . Díky bbowling- vážně jsem po přečtení tvého příspěvku potřísnila ubrus kávou i když jsem toto vyšetření absolvovala a k smíchu to nebylo....

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

libakos: kávy mám vypité 2. Diskuzi přečtenou.... tak nevím, co budu "robit", neb rýmičkou postižená 11měs holčička si mi usnula na klíně.... a hnout s ní nechci. A zprávy na netu mám prolustrované taky...
    Nesnáším čekání, hrozně se vše vleče :(

19. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Královnu zkusím, vypadá to dobře, uvidím, jak na tom budou padátka pro tuto akci;):)

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem koukla, jak nám upravili k lepšímu ty králíky, nechtěli by ještě snížit počet košíků na květinový košík z 25 na 10?
    A i kytek z 250 na 100?

Naposledy upraveno: 7/2/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.