Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Co dám, to dám. Týrat se kvůli pirátce fakt nebudu. Snad aspoň těch 36 her bude, pokud vyloudím ze svých polí víc akčních, bude toho víc. Nějak mě ta hra nebere... Zaměřím se na SK a UH. Nesnáším ponožkové stromy na ploše. A zásoby nějak odešly - nejspíše za lepším. A IDavis má pravdu - dekorku aspoň jednu a SK tam také nenechám, to ne. Takže i mince... Chudáci karpály,jaja.

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Budou vyskakovat koše, které potřebuju k namletí koše, který bude chytat koše :music:? To je paskvil :wuerg:. Nějak mě přešlo veškeré nadšení z Královny. A to jsem si podvakrát málem zavařil klávesnici, abych ji podojil o co nejvíc vyhazovaného tovaru -.-. Řádek nechci, dekorky půjdou na volnou plochu.

3. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Kdo ví, co ta protivná opičí holka provedla královně? A teď by se chtěla pasovat na její místo. :(
    Bože, čeho jsou někteří schopni, jen aby se zviditelnili... ;)
    Nezbývá, než se nechat překvapit jak ji to půjde. Nároky má nemalé, no jo, pirátka.

4. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Na tuto akci se moooc těším. Je pravda, že je to trochu jiná královna, ale je to KRÁLOVNA!!!!! Ať se nám všem dobře chytá.

5. iDavis

iDavis Baron fóra

Stále dúfam, že sa dostane RT do uší negatívny feedback k tomuto stonku a rozhodnú sa ho trochu poupraviť. :) Momentálne je tak na nič, že až..

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pokud došlo oproti minulé královně ke zkrácení průjezdu alegorického vozu o 40% na pouhých 15 sekund, tak se dá předpokládat,
    že to profrčí jako Niki Lauda a bude to z ní lítat jak před kolonoskopickým vyšetřením .... takže rychle o_O

7. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Tak do této akce jdu. Jsem z toho ale ještě trochu zmatený, ale jestli jsem to pochopil dobře, tak tato Karnevalová královna nebude tak "hojná" jako ta minulá? Tedy že z toho šlo udělat miliony zkušeností, tisíce superhnojiva, apod?? :/ ​

8. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Čo tak skrátenie doby dozrievania stromov? to by som privítal skôr ...o_O

9. babako

babako Expert fóra

Sice to není úplně královská akce s naší oblíbenou královnou,ale já hlásím, že do ní jdu a prostě jí zlomím..
    Ať se všem daří..;)

10. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, přeji všem pevné nervy a dobrou volbu při zvažování priorit akcí, za mě jen poznámka. U sebe pomalu vidím, že struna už je velmi napnutá a výsledkem je, že sama couvám z akcí i reálných investic. Pokud je nás takových víc, zřejmě se dočkáme i většího počtu souběžných akcí.... ( co se divíme?) jinak za mě, počkám, zkusím a uvidíme, co se z toho vyklube. Nový řádek fakt pecka, ještě bych doporučila upravit čas do aktivace na 1.dubna KAŽDOROČNĚ U PREMIA A OSTATNÍ CO DVA ROKY!

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

ach jo,předchozín dvě akce jsem neudělala, ted zas dvě naráz a do toho masopust,celý den nebudu na pc:(, no ale pěstovat budu na tu královnu a uvidíme co stihnu..

12. babickaivetka

babickaivetka Zelenáč fóra

no nevim kralona me moc nesla a ted 2 akce najednou a vnoucata kterym to budu muset vysvetlovat asi moc nenahrajem uvidime kazda zmena je dobra vsem co jsou sikovny peknou hru

hanynkach, babina51 a maribeja tohle ocenili.
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Protože mi odešla myš a bez ní mi všechno trvá strašně dlouho, 15 s na Královnu nestihnu ani jako. Na novou si musím počkat až po důchodě:p:cry:;)

14. babina51

babina51 Veterán fóra

Ten královnin stonek-to si snad děláte srandu????Nebo apríl je v předstihu?????Tak už i královně sebrali dotace?????

15. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

Akce je fajn,ale stonek je trapný :oops:o_O

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Je, mají nás někde proklatě nízko vzadu. Zkusím chudou příbuznou královny neříkám že ji dotáhnu do konce. Ani akci na hřbitově jsem nedojela a to jsem je tam měla ráda, tentokrát jsem zabodla vidle někdy v sobotu a nic dál nedělala. Už dávno nejedu všechny akce, horší je že jsem dlouho nedojela žádnou. Určitě si nebudu plenit stodolu, kdo nefarmaří nic v ní nemá a to je můj případ. Včera jsem střílela celkem vysoké šlechtěnce s tím že se mi vrátí a zřejmě jsme u RT s infem na chvostu protože zmizeli všichni do půlnoci. Asi únik informací kámoš kámošovi když to chodí v reálu proč ne v malovaným světě. Zkusím a uvidím jestli se budu bavit když ne není nic lehčího než se odhlásit, dělám to dost často. Rvát si žíly nebudu ale když ještě něco za něco stojí a takhle to porejou ať si uvědomí že nemám zájem hrát si jako malý děcko jenom o dekorky, jdu po tom co mi ve farmaření pomůže ale nechci za to dávat many. Jdou na to totálně blbě, sami farmu posílají do kytek. Koho to ještě baví smekám. Mě už ne. Stonek si samozřejmě neberu,byl by mi k co já vím.

17. Boty

Boty Magnát fóra

No ,ale vypadá to ,že nebudeme muset zdobit ten alegorický vůz, při první návštěvě pravé královny jsem to ani nestihla, při druhé už jo a to bylo radosti ... :p jojky, no a teď uvidíme co ta pirátka předvede :music:

18. doben

doben Ikona fóra

No, myslím si, že díky tomuto vylepšení ztrácí královna svoje kouzlo a asi už to nadále nebude moje nejoblíbenější akce. Každopádně aspoň nebudu litovat toho, že jsem o ni přišel, jelikož na ni budu mít čas jen do pátku a to toho navíc moc nenapěstuju. Výhodu ty změny ale stejně mají, už u královny nebudu muset trávit několik hodin denně, jak tomu bylo minule. :p

19. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Zase to celé zkazili, chtěla jsem letos zainvestovat a koupit si zásobu superkrmiva na rychlejší pěstování. Ale takhle se na to vyprdnu. Tohle byla super akce, ale bohužel byla, už není :cry:.

Krakenka66, rampusak a babako tohle ocenili.
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Alespoň se budu moc rozhodnout a to bude zkušební košík, kam vlastně ty růže směrovat.
    pučmelounci, máme stejný trh a obě známe obchodníky se šlechtěnci, ale než dodávání do ještě nezveřejněné akce se spíš promítlo oznámené OD, vždy tomu tak bylo, víc bych za tím nehledala:)

babako, DANKA722 a -Kuteno- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.