Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Co ktomu dodat,vypadá to na další zprasenou akci.Na ty dobrý,už budeme jen vzpomínat!:sleepy:
    Ale třeba se pletu a nebude to tak hrozný.:)

2. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Těch 36 košíků na řádek by snad mohl dát každý, uvidíme jak a kolik toho bude padat. Jára

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Twinulko,co bys po RT chtěla...jednou někdo udělá dobrou hru,zjistí se,že to přepísk,příště hře přistřihnou křidýlka a dotyčného posadí malovat walpapír.

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Akce ještě nezačala a já už mám problém xDxD
    Nedalo by se to kvalifikovat jako napadení hráče? Já nejsem žádná krysa, sakra xDxD

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Za napadení by se to dalo považovat pouze v případě,že se vidíš v té opici.xD

My ostatní žádnej meč nepotřebujem,tak se nás to netýká...:music:

myš59, naruto2002 a Helena1313 tohle ocenili.
  6. larelay

larelay Analytik fóra

Za mě spokojenost, mohlo to být horší, jak vypadalo na FO. Tam já už asi přestanu chodit, tam se šíří jen panika :) Asi by mě děsně otravovalo chytat jen bonbony nebo co, a ty proměňovat skoro za nic. No odměny budou mnohem menší, ale to nevadí. Ta minihra se mi líbí a osobně jsem jen ráda, že bude kratší. Pro mě je největší problém, kde na to všechno vezmu čas. Tak jo, už se těším, ještě v kombinaci s OaD a šlechtěním (s tím teda počítám), to jsou mé tři nejoblíbenější akce, blbý je, že mám celý víkend moc moc pracovní. Bude to chtít chtít nějaký časový plán :) Tak teď ještě, aby se to nesekalo, myslím, že si RT ukrojilo strašně velký krajíc, snad ta údržba splnila účel a hra poběží relativně normálně.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ale jo, doprejeme - muzes se nam chechtat, az nebudeme stihat ty kosiky chytat xD

maribeja, myš59 a milostivas tohle ocenili.
  8. sisinka

sisinka Pilný autor

tak těch 36 košíků odchytat by měl snad zvládnout každý, ty jsou potřeba na stonek- ať už dává co chce a zbytek pro radost :)

Zoufálkov, myš59 a Xenie6161 tohle ocenili.
  9. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

pa paráda,to si namastíme kapsy,,,,pohodicka

maribeja a myš59 tohle ocenili.
  10. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Takže skutečně to vypadá tak, že pokud někdo neobětuje mraky SH nebo nebude kupovat zboží za reál, potom se dostane na úroveň tak 200 pokusů chytání. To je sice dost významné omezení počtu pokusů, na druhou stranu fakt, že lze chytat od počátku, umožní více hráčů se chytání účastnit (nebudou muset nejprve splnit významnou pěstební část akce) a hlavně bude chytání více rozložené v čase, takže zátěž na servery by mohla být přece jen nižší.
    Čili v souhrnu tu máme jedno velké mínus "-" a 2x menší plus "+" => celkem slušné podmínky pro všechny hráče, nejen pro ty, kteří tzv. pouští chlup. Je ovšem pravda, že pokud pirátka nebude vyhazovat opravdu mraky SK, SH a dalších významných komodit, bude to menší vejvar než v uplynulých dvou letech konání karnevalu. Asi budeme muset zapomenout na tisíce a tisíce SK a spíše se připravit na stovky SK, SH atd.
    Nicméně i tak to bude luxusní akce ve srovnání s jinými akcemi.

EDIT: Možnost pěstování akční plodiny jen na plochách Farmeramy a její významná spotřeba na Květovaný koš mě po letech donutí k vykácení aleje obrovských stromů na Mýtině. No a cena hnoje - ta asi poleze do závratných výšin...

Naposledy upraveno: 6/2/18
  11. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Teď už si nezachytáme tak jak to bývalo už to nebude 200 košů i víc za den. 40 košů = 1000 padátek a 10000 akční + .co vyhodí královna stonek je o ničem rozhodně si ho nebudu hlídat tak mě nebude k ničemu asi to bude první stonek šedivý a dekorace půjdou do parku.

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Řádek velká bída a královna kolik toho vyhodí,uvidíme, ale žně jako v minulých letech již neočekávám:sleepy:

13. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Královna snad tedy funguje a vyhazuje odměny jako vždy, jen RT kulišácky omezilo počet her zvýšením požadavků na výrobu košíků. Určitě vytrhám celou plochu kromě mazlíků, florenovníku a kouz. stromů. Řádek me nebere, dekorky pravděpodobně nechám v parku.

Realně ale asi napěstuji tak 15-20 tis. růží a bude to určitě chtít dlouhé na noc, aspoň, že se to dá podporovat z Baha. Bonusy na kole štěstí se mi poslední dobou vytrvale vyhýbají.
    Dávám si jako hranici spokojenosti takových 80 her.

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

zelenka91: Fakt jo? Ono bude padat i na baha? To tam hodím cukrmeloun a pak papyrus, z toho velmi pěkně padá...

Jdu to přečíst znovu...o_O:oops:, nejspíš jsem něco přehlédla.

Edit, fakt, že jo.... tak baha je jasná.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to je mazec, pěstovačka stíhá pěstovačku , tisíce akčních, bonbónové koše , medaile různých hodnot a k tomu ještě možná normální vypadávátka....výroba parfémů de luxe...chytání od královny...začíná to být pěkný maglajz. Snažím se dělat každou akci s radostí a s chutí, ale tyto souběžné akce mne nějak neoslovují . Začíná to být náročné na čas trávený u PC. Myslím si, že některé hráče to i odradí od hraní. Hra je pro zábavu a ne být jejím otrokem. Fajn hru všem ;););)

16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,
    velice vítám propracovanost souběžných akcí. Moc se líbí že akční plodina bude využita pro více účelů, co nespolkne výroba košů se může přetransferovat do nových parfémů pro šlechtění.
    Sice se mi zdá protihodnota zvířat velmi vysoká, potřebných do souběžné akce zamilovaných králíků, ale zatím nehodnotím. Zřejmě proto je akce s červeným věstníkem: obtížnost vysoká....
    Uvidíme jak se bude hra vyvíjet, kolik napadá medailí, zda bude začleněn i BB. A hlavně jam bude štědrá královna její výsost ;)

Takže za mě ... těsím se :)

17. papulice

papulice Hrabě fóra

ach jooo,s tím stonkem si dělají legraci,budeme se tu lopotit a pak jen bonus na chlévy,vůbec to nemá cenu...:mad:

kuna_name, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  18. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

mamča50 súhlasím s tvojím názorom. Tiež mi začínajú vadiť súbežné akcie. Je to na hlavu. Myslím že sa vrátim k starej farme a idem si pestovať. Sklady prázdne a zvieratá hladujú. Súťažiť začnem až keď budem mať plné sklady. Ale kráľovnú nevynechám. ;););). Prajem krásnu a úspešnú hru.

19. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Za mne zklamání.
    Raději bych starou verzi královny, kdy bylo napřed potřeba udělat 3 části akce a až potom chytat odměny, protože to bylo pořád o tom že košíky jsem měl jen na to chytání.
    Teď musím pěstovat kytku sice taky ale košíky budou potřeba do mlýna abych teprve mohl vyrobit květinový košík. Takže místo toho abych měl 20 košíků na chytání, budu mít jen 20 košíků na to abych z nich vyrobil 4 květinové košíky.
    Minule jsem chytací minihru hrál asi 600x.
    Obávám se že teď, vzhledem k tomu že potřebuju jak kytku tak košík, budu rád za 100 pokusů a to ještě z velkou dávkou optimismu.

+ je potřeba se rozhodnout jestli akční kytku budete používat na výrobu košíků, nebo na výrobu superparfému a nebo se rozhodnete ji využít jako protihodnotu (do souběžné akce)

RT prozatím dosáhlo pomyslné hranice, kdy jsem ještě ochotný tolerovat propojené, souběžné, nebo navazující akce (ve smyslu jedna skončí a hned začne další a do toho přidají druhou a ještě k tomu další 2 miniakce a BB a zasekání mlýna a O&D + nevím kolik toho za poslední měsíc ohlásily)

20. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Letos je tu královna nějak brzo,čtvrtek a pátek mám šichtu,dám pohopole,víkend a pondělí volno,něco určitě napěstuji,na králíky hážu bobek,osekaná královna má prioritu,stonek směšný,ještě do toho musím sledovat olympiádu,aspoň biatlon,už se těším na obojí,královnu i olympiádu;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.