Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

bezejmený, to se uvidí teprve zítra.... ale první infa o královně byla značně deprimující, toto tak nevypadá... ale je fakt, že u minulé nebyl psán počet vyhazovaných SK.... ale taky tam není napsáno, že za minihru odměnu vyhodí jen jednou

myš59, Helena1313 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

No štěstí.... sice neořezali (aspoň se zdá) co královna vyhazuje, ale potřebuješ květovaný koš a na ten nemálo akční. Rozhodně nebude cca 2000 her jako u minulých královen. Těch 0,5M růží fakt nenapěstuješ ,-) A věřit tomu, že v každé hře poletí květovaný koš na chytnutí a hrát nonstop... to asi ne. Takže omezení odměn tu je v počtu možných her.

3. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Kytek na jeden košík je tedy dost. To už nebudou desítky košíků na chytání z jedné sklizně. Takže rozhodně změna k horšímu. A stovky SK už tedy také nebudou.
    Královna ztratila svou vyjímečnost a bude to akce jako každá jiná.

Naposledy upraveno: 6/2/18
  4. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak jsme se dočkali :) vidím to tak,že si výjimečně koupím i koš ať se nezdržuju rozpěstováním :) a měla bych pohledat ortézu na zápěstí :)

5. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Řada na stonku mě neoslnila ale to blbnutí kolem se mi líbí.Co líbí!Budí nadšení!Já ty mumraje miluju.

6. iDavis

iDavis Baron fóra

Pôjdem do toho, stonek ma vôbec nezaujíma, škoda že nie je súčasťou obchodu, takto ho budem musieť mať aj keď nechcem. A prázdny ho samozrejme mať nechcem, takže 3 dekorky RIP. A práve preto VŠETKY hviezdičkové mince ktoré získam budem dávať na kúpu tej dekorácie Pirátska prehliadka, ktorou sa pokúsim vytapetovať aspoň časť okrasnej záhrady. S bonusmi z posledných stonkov bude celkom výhodná. :)

Čas mini-hry je ak sa nemýlim skrátený, množstvo košov ktoré budeme schopní získať bude tiež nižšie, ale to je mi tak nejak jedno. Hlavne tie dekorky. :)

7. petapec

petapec Rádoby autor

jestli čtu dobře, tak královna bude vyhazovat i květovaný koš, takže když budeme mít štěstí, můžeme si i nějaké pochytat...

8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) veru,5 sekund na viac by bodlo,nie kazdy ma zapastia v poriadku :cry:
    len ktovie ako budu vyskakavat tie padatka,kedze su tie akcie viac v jednom case,:oops:
    ale urcite ma potesi prichod kralovnej,takze parada,hura do pestovania :oops:,treba ho teda dost :p

9. minnie30

minnie30 Stálice fóra

toto je najlepšia akcia, aká býva na farmerame :) joj, už sa teším

myš59 tohle ocenil(a).
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pokud bude královna rozdávat dostatek květovaných košíků,nemusím pěstovat nic?:music:xD

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Zajdi si s tim k doktorovi :p
    Ja jsem spis zvedava, jaka bude pri teto akci sance vytocit nejaky bonus -.-

12. -Ostružinka-

-Ostružinka- Pisálek fóra

Moc kytky a málo košů a taky minihra bude trvat místo 25 sekund jen 15 sekund, takže to už nebude tak úžasné:cry:

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

Královna ?, není ani princezna,je to šmudla !
    Stonek jako výsměch a "hlavní" odměny jsou dekorky co dávaj 700/pole.No tfuj.
    Takto mě bude stačit 350 mincí na SK.
    Jedinou výhodu vidím,že mohu chytat jen pár věcí a nemusím lítat sem a tam.

Zbývá jen vyřešit zda použít kytíí na lepší hybridy,nebo více košíku sem.

Naposledy upraveno: 6/2/18
  14. burds

burds Titán fóra

Tak královna nějak ztratila svou dobročinnost.Spíš mám pocit,že nás chce udřít.Uvidíme.Mám pocit že už to nebude ono.

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

A jinak dobrý?? xDxD

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

matlafous123 ,bbowling Vy mně teda nic nedopřejete!Tak aspoň každou druhou minihru!:eek:xD

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ještě mě napadá,že budou 4 druhy pajdátek.Tak sem zvědav co a z čeho půjde víc. :p

tykadlo, myš59 a milostivas tohle ocenili.
  18. sirchose

sirchose Analytik fóra

Já bych stonek zkrátil na půl hodiny a další aktivaci mu naopak prodloužil na 360,ať je sranda.
    Z těch pajdátek bude správnej guláš,to bude něco:p
    Vypadá to že se královně propadly akcie na Wall Streetu,chudince,tak musí šetřitxD

19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Zajímavý je, že akci, po které každý toužil a hrál by ji bez remcání změní, jak jinak, než k horšímu a pak jsou tady akce, co se opakují, i když po nich nikdo netoužil....takové ty batohy, termosky jsou nudný jak prase a tam změnu nikdo nevymyslí.
    No nic, tak jsem si hodila taky trochu té negace, přeci nebudu chválit to, že jsou zase dvě akce souběžně, že bude vypadávat halda padátek a to ještě netušíme, jak moc to ta vopice Bonney Lin bude rozhazovat....trochu se bojím, že bude líná jak veš -.-:p-.-

20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kdyby ta opice Boney Lin byla trochu tmavší, tak vypadá jako jedna zpěvačka z Boney M :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.