Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Co dodat, pro mne je tato akce zklamáním, těšil jsem se, ale pořádně si utáhla opasek a štědrost je tu tam.....

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

No uff... do ukonceni casoveho limitu jeste sklidim posledni plochu s akcni, domelu a letosni neslavna audience je za mnou.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No mam 94 odehrano, jedna jeste bude... ale zbylo 673 kosiku, tak kdybych byl zavislak, tak fakt muzu ject akcni dokola a s SH... ale kdyz pak vytahnu 2-10 minci, tak to za to nestoji... nicmene stonek je, banany jsou, SK je, takze dobra akce...

4. babako

babako Expert fóra

Sice je to trošičku divná královna,ale za mne naprostá spokojenost..;)

5. slootr

slootr Baron fóra

Odehráno her: 103. Vybráno skoro všechno SK (celkem 210), na posledních osmých 10 kousků těsně nezbylo, takže 5 párty lístků a 2 mince zbyly. nevím, kolik SK jsem pochytal, ale vcelku to šlo.

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

148 jízd, s vedlejšími farmami takřka 500 :D
    Jsem naprosto spokojená :p počítala jsem hodně přibližně, tak 250 SK a cca 630 Ramamincí a cca 40 ZB o_O SH, ZH, UH, Kr, BZ a BBZ, +vedl. jsem nepočítala - Ramamince směněny hned za PL a SK
    Opice :oops: sice byla skoupější, než Královna xD ale moc se mi to líbilo ;) a může přijet zas 8)

Jen tento víkend byl opravdu hodně náročný s tolika akcemi :cry:

Naposledy upraveno: 13/2/18
  7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Při skutečné Královně karnevalu jsem popsala 5 listů A4, na pseudokrálovnu stačila malá obálka :eek:

8. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Minulá Královna karnevalu byla prostě lepší!! Někdy je lepší nic neměnit :sleepy:. Tak snad za rok ji uvidíme takovou, na jakou jsme se všichni těšili!!

9. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . tak jsem jich odehrál jen 95 - ale i tak asi spokojenost - něco napadalo - :)
    . . . a na starou královnu budeme vzpomínat v dobrém - třeba se příští rok vrátí. :p
    xD :)

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

208 her... konecna - vystupovat :D Atrapa kralovny u mne prave odfrcela. Zustal po ni vykradeny kram, 99 ruzi, 10 kosiku, 5 minci, 10.893 bonbonu, 13.164 cokolad a 13.910 lizatek :music:

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Pokusím se o objektivní hodnocení: vezmu-li dvojí minulou zkušenost pravé Královny, zůstává po této opici zákonitě podivná pachuť. Podívám-li se ale střízlivým okem na následující statistiku, musím být s proběhlou akcí spokojen, ať se mi to líbí nebo ne. Pokud bude trvat nastolený trend odměn, dostaneme za pár akcí haluz, která nám dá po napěstování 30 000 akční 1 bobek za 168 hodin, takže na tyto osekané lukulské hody budeme ještě s nostalgií a slzou v oku vzpomínat.

Odehráno 88 her. 21 košů vyhopsalo, zbytek napěstován. Nejsem otrokem farmy a nic mě nedonutilo frekvenci sklizní zvýšit. Původní plán 65 her (tedy desetinu loňského počtu královských jízd) jsem odhadl téměř přesně, zbytek jsou bonusové vyhopsané koše.

Zisk
    (v přehledu je již zohledněn převod Kr a BZ za ulovená cukrdlata):
    • 248 farmmincí
    • 1228 hvězdomincí
    • 839 362 Kr
    • 2 919 528 BZ
    • 1 233 585 TBZ
    • 104 SK
    • 62 ZUh
    • 78 ZSh
    • 150 Sh
    • 14 ZB

Za mince jsem nakoupil SK, PL, ZB, MJS a kupóny v počtu, o kterém se mi v běžném provozu ani nesní. A díky přísunu BZ jsem vstoupil mezi stovkaře o skoro týden před novoročním plánem.

Suma sumárum: akce mě nenadchla, ale když se bude opakovat, zlobit se nebudu. Pravou Královnu karnevalu už zřejmě neuvidíme...

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Jen tak víceméně pro zábavu jsem posledních 15 minut točila salát a řeřichu. Celkem vypadlo i z tohohle pár košů, ale už to nebylo na semletí jednoho květinového na chytánéí od té rozhazovačky.
    Tak jsem nakonec odehrála 202 her. Bez SH krom rozpěstování a bez pomoci kaštanového řádku.

Zbylo pár obyčejných košíků a ještě i nějaké růže.
    Ale získáno cca 3.402 mincí, za to nakoupeno převážně SK, SH a zuzana, pak 3x 5 párty lístků. a 2x 24 hodinový kupon na pomocníky.

Za mně ta akce skončila tak akorát, stejně už by nebylo co pořizovat. A když bych to shrnula, pokud to budu brát, že se k nám vrátila opičí královna, tak to byla akce o ničem. Pokud to budu brát, že nám dali zas nějakou další akci, tak musím zkonstanovat, že to zas tak špatná akce nebyla. Přišla jsem během toho týdne z obou akcí docela ke slušnému počtu SK (bez nákupu za reál mám ho víc o 365 ks, eSHáčka víc o 707 ks a třeba farm. mincí o 597. A pak kde je třeba BZ, BBZ a kde jsou krejcary. A ještě nějaké přibudou z vyměněných cukrátek. Ale jak říkám nebo píšu, musím to brát tak, že to byla jedna z dalších akcí a ne návrat té šlechetné královny .... [​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 13/2/18
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Na začátku jsem akci ohodnotila jako standartní ,nakonec byla o proti jiným lehce nadprůměrná, jen měla být nazvána karnevalovou akcí, tu královnu bych do toho nepletla. A z počátku nemilovaní králíci se taky stali náhle milovanými, tam bych si repete dala:)

Naposledy upraveno: 12/2/18
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já bych vypíchla jedno pozitivum :D - nemusela jsem lítat nonstop s košíkem za tou opicí jako šílená. U minulé královny jsem měla co dělat, abych koše vůbec stihla projezdit, rodina hladová, doma binec, já nevyspalá....Teď měly karpály dovču, stihla jsem uvařit, uklidit, pomoct poskládat bambilión velkolepých kačinců, šmejdit ve vzducholodi a prošlechtit několik vagónů superka.
    U mě dobrý, akce na pohodu
    ;)

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Můj názor na Opici (odmítám ji nazývat Královnou;)) se hodně blíží tomu, co píše Stěby. V porovnání s Královnou je k pláči, ve srovnání s ostatními akcemi jde o mírně nadprůměrný počin. Když vzorek akcí omezím jen na pár posledních, tak dokonce dosti nadprůměrný.
    Statistiku jsem si nedělala, ale dokud jsem neměla stonek, bonusových košů vypadlo tak max.5. Potom se přísun lehounce zvýšil, ale řekla bych, že celkově dosáhl tak 15-20 (včetně těch 5 původních).
    Ocenila bych větší množství hvězdomincí, i když se mi podařilo je pochytat všechny, často jich bylo 10-12, jednou dokonce jen 2. Ale zřejmě to bylo chybou v zobrazení, což bylo, když se to vezme kolem a kolem, asi naprosto největší mínus - hra se mi neskutečně sekala.

Sovinka, sisinka a matlafous123 tohle ocenili.
  16. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Tak dobrá, i já se vyjádřím. Ano, nebyla královna tak štědrá, ale i tak jsem byla spokojená. A klidně může dorazit znovu .

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,
    tak jsem otevřela farmu a právě mi vyměnili přebytky z ukončených dvou akcí...
    velice štědrý pozdrav od Pirátské opice a zamilovaných králíčků
    Tato pěkná tečka uzavřela inovovovanou královnu s velkou parádou :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na Farmě mě to hodilo o čtvrt levlu (mám už 97, heč) a na Baha mě to hodilo o levl a ždibíček.

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Skali, ty jsi to teda zakončila, to musím nechat, že je málo důvodů, pro které téhle vopici připisuju kladný bod, ale že je to akce pro modíky, kteří mohou pošetřené karpály použít v pomoci výstavbě bambilionu velkolepých kačinců, to je tak neodkecatelné, že o.k., má plusový bod :D.
    Jinak teda já jsem rozpačitá, já si karpály neničila ani minule, protože bez JC a tak těch košíků neskákalo zase tolik, ale pořád jsem jich odjezdila přibližně 500, zatímco tentokrát pouhých 116 a zisk 8 ZB pokládám za nedostatečný mým potřebám a plánům... byť jsem tedy se skřípáním zubů těch jejích 10 koupila, měla jsem chuť jí nic neplatit a prostě si to uzmout, ale to mi zase moje KFC zabránila se zachovat tak chtivě. Už jsem psala někdy v půlce, že na běžné akce je to nadprůměrný počin, na to, že to skryli pod název Královna karnevalu, se ovšem nedá nehledět a nejde mi to ani na konci. Byla lakomá i na ramamince, celkem ji nemůžu za moc pochválit, když uvážím, že vévodila karnevalu v Královnině jméně...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.