Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. coneznam

coneznam Osvícený autor

5 ZB, košíků asi 5 a půl. SK sporadicky,SH podobně. Nepřehledné vyhazování, krátký čas a opičák se na nás pěkně šklebí. Za velkou námahu stonek jen pro parádu, takže za mě rozhodně palec dolů,dolů, dolů. Málo her oproti loňsku a ještě k tomu mizerné odměny. 2 SK za jednu jízdu? Vemte si opičáka krkatého a přivezte nám štědrou královnu.

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nemohu si pomoci,ale čím více se blíží konec,tím méně mě hra baví.
    Za prvé - není co vybírat v odměnách.Mám SK KŠ Nářadí větší SH a Kjupóny. O dekorky s pár BZ nestojím ,další hnůj dají stromy a hvězdičkami mohu dláždit.
    Za druhé - Šmudla dává samé čoko...SK každý pátý i košíky navíc nějak polevily.
    Konečně za třetí - utáhly padátka (aspoň u mě), ze sklizně se namlelo cca 7-8 ks ,teď sotva 4 košíky.
    Nasadím něco delšího pro padátka,ať večer vymelu akční,ale co si za *mince koupím,to tedy nevím.

3. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, nevíte, jestli se ty hvězdné mince dají schovat na příště, třeba k jiné akci???:)

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Boty "Po skončení akce (asi po 24 hod.) budou zbylé hvězdičkové mince vyměněny 1 ks = 50 BZ, 50 TBZ, 70 kr."

5. Boty

Boty Magnát fóra

Jooo, dík za info, pořádně jsem si to teď přečetla a je to fakt, tož to bude lepči utratit :p

6. bibif

bibif Rádoby autor

tak jsem zvládla 80 her u té trapné opičí pseudokrálovny a tedy přátelé, byl to tuze smutný příběh plný marnosti, nudy a nostagických vzpomínek na opravdovou Královnu. Pevně doufám, že ta ušklebená opice zmizí někam do pralesa a už se mi na farmu nikdy nevrátí.

7. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Odehrála jsem jen 58 her bonbonových košů mám navíc 1368 nějak mě to nebavilo abych celou dobu sázela růže 1 otočka za den stačila víc krát tuto královnu nemusím

8. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Já se picnu tak sem si řekla poslední hra u královny a ona se pochlapila hodila hned 3 ZB.:music:

9. eli2006

eli2006 Vážený autor

Záplava cukrovin,ale ostatní v padání nic moc.Takovou královnu JIŽ NIKDY VICE!!!!!!!

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym..tak tomuto ked niekto hovori kralovna sa zjavne pomylil :wuerg:..to je meg duck lakoma..vobec ma to neoslovilo,,ten obchod obmedzeny a aj skrateny cas hadzania..no cele zle..uz tato hra sa veru zhorsuje a pomaly aj pre starych skalnych hracov zanika..

moj nazor a komu vyhovovala ta vysklebena opica,tak tisko zavidim..:)na druhy rok ju poslite na tropi do dazdovych pralesov..ze sa nemusi ani unuvatxDxDjej velicenstvo

11. polacka

polacka Vévoda fóra

Já jsem spokojená. Odehrála jsem zatím 111 her. Pro všechny remcaly - odměny byly skoro zadarmo. Škoda, že královna není častěji.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

polacka : nás urejpaných křiklounů si nevšímej.Jestli sis to užila tak nezbývá než ti závidět.
    My jsme holt zhýčkaná banda prudičů kteří budou naprdění i kdyby nám dávaly každý den koše plné SK.

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj
    tak odehráno 171 her, za sladkosti na mě čeká po skončení 3 míče bodů, a skoro 190 000 krejcarů
    sice byla královna chudá
    zhruba jen 10% původní, navíc podnícená pěstováním
    byla to docela náročná akce

nejvíce mě štvala změna směru zleva doprava pro praváka docela masakr

Už není výjimečná, ale obyčejná a ztratila své kouzlo
    tak jak pomalu ztrácí kouzlo celá tato hra...
    dříve bych prošlechtila i kalhoty... teď se mi SK hromadí jen na potřebné množství, víc ani prd.
    přestala jsem kupovat balíky s SK, kombajn jsem nekoupila taky pěkně dlouho
    zatím žiji z kuponů či družstva či řádku v nebíčku.
    Kouzlo hry se vytrácí....​

14. burds

burds Titán fóra

Koukám že jste vytrvalci.Já dodělala stonek a hru ukončila.Nebavilo mne to.Královna tentokrát palec dolů.Králíci kteří se mi ze začátku nezdály a myslela jsem kdoví co jim budu muset dát zase mile překvapili.Medaile napadaly samy a akce nestála navíc vůbec nic.Ještě jsem si zašlechtila co jsem chtěla.A ty medaile ze šlechtění nebyly potřeba napadaly z polí.

15. libakos

libakos Polobůh fóra

Vzhledem k tomu že jsem si minule zas až tak nenahrabala ale stačilo mi ,jsem dnes zase spokojená.Odehrála jsem 120 her,v každé hře min. 2SK na hru plus 200SK za mince,spousta krejcarů za které jsem koupila vyšší 3 šlechtěnce a udělala 1 růž.výrobnu na krabice a1 na sítě.Za mě spokojenost i za dalších 100 000krejcarů a 150000BZ které budou za výměnu;)

Naposledy upraveno: 12/2/18
  16. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

="polacka,
    Gratuluji, že jsi si to užila, mě to otrávilo.

17. stibovam

stibovam Pilný autor

Ahoj,je pravda,že tato královna byla o dost chudší,ale já jsem spokojená.Určitě menší honička než jiné akce a za víc odměn :eek:)

evoku57, aljanu a esubil56 tohle ocenili.
  18. stěby

stěby Hvězda fóra

Už je tam 8):inlove::D! [​IMG] Ani nemusím čekat, až mi opice vyčenžuje cukrátka ;).

19. gana1258

gana1258 Pisálek fóra

nevim proč remcáte akce plněná v klidu +3dekorace +200superkrmiva za mince trochu sme babyboom využili a kralici splněny bez šlechtěncu za mně akce super sem spokojena

20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak jsem namlela posledních 10 košů, uhrála 10 her a přišlo mi, že je dnes královna nějak více štědrá. Létalo tam více SK i SH i banánů, ale minulým dvěma královnám se to nevyrovná.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.