Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím [​IMG] z toho [​IMG]. Dumám za co to utratit?!? Asi to vyhraje Pirátská přehlídka.:) Škoda že nejde umístit na hřbitov.:sleepy: Ten mám pořád nějak prázdnej.

2. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Zdravím farmáře, pohodová hra včera mě to padalo to bylo super ale stále je málo košů asi si nějaké upletu.

3. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Minule královna vyhazovala i zl banány a myslím i nějaký kombajn,ted to není nic zvláštního ,co s těmi lízátky a čokoládou .bonbony??

Helena1313 a babina51 tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Někde u sousedu sem už i zaregistroval anketu proti "královně" ! Jen unás se spokojeně chrochtá.o_O
    Nevadí,příště bude házet podpapíráky a budem slintat blahem!

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Na prvni dobrou jsem si sice vytocila:
    Jenze co s tim ted, kdyz ty kytky neni za co rozfofrovat? :eek:
    Mily RT, myslim si, ze mas kdykoliv moznost upravit pomer veci uzitecnych k neuzitecnym a projevit tak alespon snahu, kdyz uz jsi musel tuto akci tak do... do.... do.... domrsit!

6. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Že je královna očesaná, je bez debat. Největší rozdíl zaznamenávají majitelé zástupu JC, kteří měli u staré dobré královny stovky košů a teď všechny limituje akční kytka. Takže nejaktivnější hráči jsou nejvíc biti.
    Nezdá se vám, že poslední dobou jsou uvolněné kohoutky na padátka? Já JC ani kaštánky nemám a vždy jsem měla při akcích napěstováno a čekala na padátka, která doběhla tak den před koncem akce. Teď při stejném režimu (přes den akční, v noci dlouhá na padátka) mi padátka nechybí, je to vyrovnané. A to už druhou nebo třetí akci za sebou. Má ještě někdo ten dojem nebo se pletu?

7. matlafous123

krtekradek73 Sice nevim, jak ted, ale poslednich nekolik akci, ktere jedu bezne bez JC je tomu i u mne tak, jak pises: padatka jsou vuci akcni vyrovnanejsi, nez tomu bylo driv.

EDIT: Rano jsem semlela kytky a padatka na 20 kosiku a odehrala s nimi ted 32 her tzn. 12 kosiku se vratilo. Pada i vic SK, ZB, vrtuli a SH.

Naposledy upraveno: 10/2/18
  8. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěknou olympijskou sobotu,
    taková pěkná akcička.Stonek mohl dávat BZ nebo aspon krejcary hned by to bylo veselejší.

9. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak. Mám odehráno 50 her a můžu porovnávat. Do přehledu jsem použil prvních 50 jízd z pravé Královny 2017 a všech 50 jízd z téhle taškařice. Některá padesátka u Královny byla ještě úspěšnější, ale to je vedlejší. Do součtu Kr a BZ už jsem započítal i to, co dostaneme až po akci za lízátka, čokolády a bonbóny.

Na první pohled to vypadá docela obstojně i pro tuhle akci. Na druhý pohled můžu dodat, že u skutečné Královny jsem odehrál 652 her, tady jich už víc než tak 10 - 15 nedám. V tu chvíli jde celá srovnávací tabulka do kopru...

10. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj.... taky by mě zajímalo co s těmi sladkostmi???? :sleepy:

11. matlafous123

jana.zape
    Tak zatim (kose nepocitam):
    4.962 x 84 BZ = 416.808 + 4.962 x 7 kr. = 34.734 kr
    5.976 x 88 BZ = 525.888 + 5.976 x 6 kr. = 35.856 kr
    6.850 x 125 BZ = 856.250 + 6.850 x 6 kr. = 41.100 kr
    coz dela: 1.798.946 BZ a 111.690 kr.

12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Stěby, to máš krásné výsledky, gratuluju. Po mně toho ta vopice tolik nehází. Od včera se zdá, že je animace zpomalená, lépe se chytá i vidí, ale po mně vůbec nehází banány, tak vážně uvažuju, že je v akci koupím za mince, protože jiná královna už nám je asi nepřiveze. -.-
    Já mám odehraných 61 her, z toho 12 košíků mi darovala (začátek+hozené), stojím na padátkách.(Legenda 29/30, přes den akční, noc dlouhodobky, Baha v středně- až dlouhodobkách půl napůl času s chlívy, jedu úplně všude. Bez JC.)
    Takže mně se zdá, že to s padátky je stejné jako mnohdy jindy, brzdí, i když v jiných akcích možná ještě víc, na druhou stranu tady to padá i ze dvou ploch na Baha, kde se nedá pěstovat a stále to nestačí na růst akční, rychlené pouze vodou.

Mám ze všech her pouze 3 zlaté banány, což pokládám za málo. Banány hlídám jako naprostou prioritu, takže mi žádný neutekl. Druhou prioritou jsou pro mě hvězdičkové mince, brala jsem to tak, že si za ně potřebné koupím, těch mám 942, průměr 15 mincí na koš. Určitě mi nějaké utekly, včera se mi minihra hodně sekala a košík zůstával stát na místě, ale když je ovladatelný, uteče máloco. Dneska je to chválabohu úplně v pořádku a můžu chytat, co si usmyslím. Vůbec nejméně hází moje vopice farmamince, těch mám za celou dobu jen několik, až dneska jich hodila v několika košících víc, jinak bych snad musela napsat, že nemám žádné. Přesto, nebýt to náhrada za Královnu, byla by to docela fajn, asi lehce nadprůměrná akce vzhledem k zisku. Kazí to jen fakt, že Královna vinou téhle vopice zůstane v jiné části tropů...

13. stěby

stěby Hvězda fóra

Sovinka - krásné jistě, nebýt to "Královna".

Co se týče padátek, nějaká uvolněná stavidla u mě na farmě teda ani z leknutí, a to ani v předchozích akcích. Růží už mám šest půlek, košů se nedostává. Dneska už jsem se na růže vykašlal a na všech plochách se vyhřívají dlouhodobky. Asi namelu posledních deset várek a dám opici vale...

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já taky s překvapením čtu, jak se zlepšila padátka - u mne tedy určitě ne. Legendu mám 30/30, JC 0.
    Od té doby, co jsem vylepšila Legendu nad 25/30 už nemívám problém s dokončením akcí kvůli padátkům, to ne, ale že by se v posledních několika akcích nějak zvýšilo jejich vypadávání, to nepozoruji.
    Jedu si svůj osvědčený systém, přes den akční, na noc dlouhodobky a funguje to, stíhám. Ale to je vše. V současné akci je to ještě o dost horší, např. dnes ráno jsem po sklizni karafiátů a zázvorovníku plus dárky od sousedů namlela 4 koše.-.- Nevadí mi to, protože tuhle akci nijak neprožívám, ale určitě nemůžu říct, že by se vypadávání nějak synchronizovalo s pěstováním akční. Ne na mojí farmě :p

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ...ahojky všem a hezký den v průvodě :) Včera mě královna naházela docela dost mincí a zase podstrčila pár květinových košíků xD Tak stoneček mám hotový, zbylé mince utrácím jen za lístky na kolo, došly mi růže i košíky a tak jsem nasadila svoje dlouhodobky že akci skončím. Ale ráno vypadalo hodně košíků, na kole vytočila +1 a 100% na celičkých 24 hodin :p tak zase znovu pěstuji zamilované růže, protože KFC se mě drží jako klíště xD. Odehráno 82 her .. a taky se mi zdá, že ta opice hází víc potřebných věcí. Jsem tímto asi uvízla do neděle v průvodě :p a s tím od té opice očekávám i trošku protekce [​IMG]

Naposledy upraveno: 10/2/18
  16. pindruše49

pindruše49 Pisálek fóra

Nevím co s Těma lízátkama a bombonama ty jsou jen na to že nám je po zkončení akce vymění nebo je i jiné užití?

Helena1313 tohle ocenil(a).
  17. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Srdečně zdravím, stonek pracuje, teď jsem namlela 6 košů a 7 jich mám zpátky, neboť jsem hrála 13her. Košů na výrobu je zatím dost, točím akční 2x denně, a na noc dám dlouhodobky, tak ráno napadne poctivých 150košů. Druhou akci mám také hotovou, oba stonky makají, a medaile mohu poslat na olympiádu. Teď jen něco nasyslím jak to vyjde.:)

Helena1313 tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pindruše49 - Po skončení akce (asi po 24 hod.) budou bonbóny vyměněny 1 ks = 84 BZ a 7 kr., čokolády 1 ks = 88 BZ a 6 kr., lízátka 1 ks 125 BZ a 6 kr. Toť vše :)

milostivas, Helena1313 a sisinka tohle ocenili.
  19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

U mne padátka zaostávají i přes to, že v noci jedu dlouhodobky. No ale je to tak pořád, tak na co si stěžovat. Zvykám si. Jára

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, stonek mám hotový a teď se soustředím hlavně na hvězdičkové mince, aby bylo na koupi těch SK, zatím, jsem vybrala pouze 2x SK po 30ti kusech, snad mi to vyjde ještě na ty další, akce je fajn, i když ta královna háže vše kratší dobu, má jen jednu chybu, mně zatím hodila pouze 3 košíky navíc, jinak musím vše odpracovat.

pindruše49, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.