Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. emča061

emča061 Pisálek fóra

A já jsem spokojená, odehráno 42 her,z toho bylo asi 8 košů chycenejch. Ještě něco pochytám. RT myslí na naše karpály :D a nedává nám možnost takové haldy pokusů jako minulý rok. ;)

2. satelit

satelit Hvězda fóra

A pak že opice nebude házet,to by mohlo být každé kolo.;)

Dnes mám nějak moc štěstí,ještě tak vyhrát ve sportce. :p

3. KulíšekBrouček

KulíšekBrouček Perspektivní autor

Že padají i květokoše, jsem se dočetla až tady, tak buď jsem je při sbírání mincí a SK vytěsnila, nebo zatím žádný neletěl..., ale jinak v ofi píší, že si můžeme vybrat každý dárek jen jednou a objeví se vyprodáno, ale stále kupuju XXL bedýnky a vyprodáno nemám, snad mi pak ta prkýnka zpětně neseberou :(

4. satelit

satelit Hvězda fóra

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

lietam s košom, ako správny blázon:D, aj popred túto chudobnú príbuznú kráľovnej, najprv som si musela zvyknúť na jazdu v protismere, ale už mi to celkom ide, zatiaľ odchytaných [​IMG], z toho odhadujem, že asi tretinu košov po mne hodila, v jednej jazde som mala dokonca 3 kusy;)
    xxl bední sa dá vybrať 10 [​IMG]

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

KulíšekBrouček podle mě naráží na to, že došlo zřejmě k další změně, v ofi je přímo uvedeno, že z odměn "Různé" můžeme vše získat pouze jednou, v obchodě je ale od začátku u většiny položek uveden vyšší počet opakování.

Celou dobu si říkám, že nebudu vzpomínat na starou Královnu, neb nevstoupíš dvakrát ... a stejně to k ničemu není srovnávat bývalé se současným, tak jsem odehrála 30 her, z toho je 6 košíků darovaných, a intenzivně vzpomínám na dojmy a výsledky mé jediné poslední Královny. Způsobuje to mimo jiné fakt, že hra se velmi podobně seká, spíš víc, než si pamatuju ze své jediné loňské královské parády, tehdy mi košík jezdil většinou plynule, nyní se to trhá a seká i při pozornosti a pečlivosti ve způsobu reakce a pohybu myší pouze vodorovně. Dnes poránu to bylo vůbec nejhorší, před chvílí jsem odjela dalších 5 košíků a pozorovala jsem, že snad mohlo opravdu dojít k vylepšení - znatelně pomalejší pohyb padajících (nevím jak ten obrovský nápor sladkostí nazvat) a dvakrát se mi podařilo do košíku nachytat víc než 3 kousky válející se po dně. Ten název hrubě pokazili, kdyby to nazvali Pirátské milodary nebo Opičí zbytky, tak by se v nás možná tolik emoce neprobouzely. A mohli jsme mít naději, že pravá Královna přece jen někdy ještě přijede.

EDIT: Lyzarka, to ti přeju, že ti hra jede, já neměla problémy předchozí dny, včera večer trošičku, dnes katastrofa a kvůli tomu jsem po hodně dlouhé době zkoušela jiné prohlížeče, v novém počítači jsem dokonce neměla ani některé nainstalované, bohužel tím to pravděpodobně není. O nic nejde, tahle minihra není tak srdcervoucí, jen mi to bohužel tu pravou a velkolepou připomíná. Škoda, nic jiného v téhle akci ji připomínat asi nebude...

Naposledy upraveno: 9/2/18
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak se mně zdá, že ta opice začala házet krom čokolád a lízátek trochu víc i toho užitnějšího než včera. Ale možná je to skutečně jen to zdání a oko už po několika hrách je vytrénovanější .... Dokonce jsem i chytila v jedné hře 8 SH, k tomu ještě i SK a zuzanu. Jindy dokonce ulovím zas 40 mincí do obchodu. Ještě včera jsem si říkala, že uhraju řádek s dekorkama a že končím. Ale když jsem nakoukla do obchodu, tak za ty mince se dá i pořídit něco slušného, takže hraju tuto akci dál i po získání řádku.

V obchodě jsem si nakoupila 2x 30 SK, 2x 50 SH a 2x 50 zuzany. Celkem mě to stálo 1.034 mincí. A je to konkrétní odměna, žádné tajemno, takže pak žádné zklamání. Teď bych chtěla ještě získat to SK, SH a zuzanu po 20-ti kusech. A tečkou by mohly být párty lístky...... Ale to uvidím co bude o víkendu a jak budou dál padat mince na nákup.

Žádný bonus jsem si na kole nevytočila, akční pěstuji jen s vodou a někdy hnojem a koše na výrobu květinového koše zatím stačí bez použití kaštanového řádku. Ale těch her zas tak moc odehráno nemám, květinové koše padají doopravdy sporadicky.

Jinak hra se mně neseká a pokud se sekne, je to moje vina, protože uhnu myší mimo hrací pole a pak prostě s košem nelze pohnout.

8. myš59

myš59 Vévoda fóra

odehráno teprv 30 her, tak snad do zítřejšího Masopustu to stihnu-jdu za masku nějakého madarského grofa ;) a ZB jen tři - skoupá královna na vlnách:(no,ale řádek bude i nějaké jiné menší dárky vyberu;)

evainfo, Janina0971 a bursuk59 tohle ocenili.
  9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova byla super ;)

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ještě kol páté sklidím akční a čekají mne poslední 3 hry na stonek, sladkostí mám tisíce, to bude pěkná výměna,ale banánů jen tři, no budu si je muset koupit;)pomalu jedu i zamilováného zajíce, měním jen medaile prozatím..dál se uvidí ale až v něděli..Masopust je masopust xD

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak zatím 50 her to jest stonek je bananos a SK taky přibudlo tak snad ještě něco posbírám:p

12. satelit

satelit Hvězda fóra

Teď se nějak rozházela opice jedna.;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To by šlo [​IMG]:)
    Zatím odehráno 80 her.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mam docela chaos, ackoliv nedokazu zachytit nic podstatnyho, tak nejmin 10 kosu uz jsem ziskal a tedy neni treba moc pestovat, ale kdyz se mi ted podarilo +1 na dve sklizne, tak toho vyuziju...
    12 her a 147 minci, tak nevim jak moc je to slusny, jezdim sem tam dole, skoro nevidim co to hazi...

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak to ti gratuluji, protože na 12 her je zisk 10 košů pro mne jako zázrak. Já už mám odehraných 36 základních her a koše mi vypadly navíc jen 3. Plus tedy ten 1 darovaný do začátku.

16. iDavis

iDavis Baron fóra

Chytanie u mňa zatiaľ ide, ZB celkom často padajú. Mincí rekord zatiaľ 50, kúpil som už 2x dekorku a pokračujem ďalej. :) A občas sa ten stav košov pekne zvýši.. :)

17. doben

doben Ikona fóra

Musím říct, že dneska padaly bonusové koše hodně často, takže jsem něco nachytal. Bohužel po zbytek akce už nejspíš nebudu mít možnost si minihru zahrát, takže končím se 74 hrami, což je mnohem více, než jsem očekával. Ale samozřejmě pokud bych to měl srovnat s více než 2000 hrami z minula, tak je to pořád výrazně menší množství a to minule trvala 1 hra 30 sekund.

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem to odehral na stonek, no a ted uz jedu jen co daji akcni kytky, vypadavatek mam uz celkem zasobicku...
    583 stribrnych, hmmm, copak za ne teda vybrat...

Vypadavat ma 169 kosiku/den, v tuto chvili ma byt 405 (nebo chybet 495 ), mam 1563 (chybi 0 ), mam 173% hotovo.
    Stav ruzi : idealne 4047 kusu (1688/den ), mam 11697 z 9000 (129% ).
    Zatim uplynulo 44% casu, zbyva 70 hodin.

milostivas a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  19. kacenka777

kacenka777 Pisálek fóra

Už jednou padl dotaz ohledně cukrovinek. Nač je použít nikdo neporadil. Chytat je jen proto, aby na konci byly vyměněné za BZ
    snad nemá cenu.

kiki2305 tohle ocenil(a).
  20. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Nikdy si celkem na nic nestěžuju ale příští opici nedělám,růže má dlouhý čas na dozrání,aby vypadalo dost košů,musím dávat i dlouhodobky a květovaných košů se z celodenního pěstování udělá málo a cpát na dlouhodobky SH tak to ne,opičák ho pouští jako šafránu,SK ,ZH ještě míň a mince taky žádný zázrak. Na bombony fakt zvědavý nejsem.
    Jen mě štve jak tyhle změny RT přijímáme. Farma už je jen o akcích,honička na farmě,trh zeje prázdnotou,akce jako jsou králíci mají jedinou taktiku, vytáhnout z nás SK. No opice nám je nenahradí jako to dělala královna.
    Už se ani nedivím ,že mě odešli během dvou měsíců čtyři dlouhohrající sousedi. A mě už to taky přestává bavit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.