Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

odehráno 29 her ... tento ročník pořádá karneval spíš strýček Skrblík

2. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

já odehráno 23 her a mám v podstatě na jednu dekoraci, pořád sype samé sladkosti

3. satelit

satelit Hvězda fóra

Cindy210178 - ty dekorace nemusíš kupovat,ty dostaneš za odehrátí 36 her se stonkem.Vyměň mince za něco užitečnějšího,tedy pokud je nechceš 2x.;)

4. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Hezký večer. Ke hře jsem se dostala až teď, namlela si devatenáct košů plus jeden darovaný. Z dvaceti košů nic moc závratného nenapadalo i když si nestěžuju, jsem spokojená. Lepší tyto odměny, které využiju, než tajemno, které se pak válí v liště. Vlastně jsem chtěla napsat, že mě z té dvacky napadalo 12 košů, takže už mám odehráno najednou 32 her:pZa dvě hodky sklidím a už budu stonkovat, tak to šlo rychle jupí:D

5. joe31

joe31 Pisálek fóra

Co se divite a rozčilujete?! To co padá nejsou odměny, ale on tam jenom uklízí po loňské akci. xDxDxD

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

A my bloudi to chytáme :D:D

EDIT: Nevím, jestli jste si toho taky všimli, ale ty davy lemující cestu asi nadšeně nevolají "vivat!" - oni totiž nemávají, spíš hrozí zaťatými pěstičkami. :p Upozorňuji zejména na černou ovečku vlevo, její výraz je hodně vypovídající :D

Naposledy upraveno: 8/2/18
  7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

No, ja ted odehrála 10 her a prijde mi, ze mi to ted litalo trosku lip, nez včera ;) Jako 2 metry jsem neskákala, ale prijde mi, ze vice padaly jak mince, tak SK - 2x z 10 pokusu jsem mela 6ks na hru, to uz je pekny :) Oproti vcerejsku, kdy jsem mela 6ks za 20 odehranych her rozhodne rozdil :p Snad to nebyla jen nahoda a třeba RT trosku povolilo kohoutky ;)

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

A je to vůbec opice? Ženské škudlí a ulívají si pro sebe většinou v zájmu potomků když mají doma chlapa nepodarka ale že by vypadala jako chlap? Nebo je to chlap a nesmí se o tom mluvit aby nebyla poničena menšina dnes už snad 50%. Nic proti opačně orientovaným nemám (většinou) ale mě to jako chlap ulívající si na milenku připadá. Od včerejšího naštvání jsem nejela ani jednu hru, mám málo košů a kvítí tak akorát. předminulá opice mě dostala do 100 a zisky byly za poslední 2 a půl dne, mám je napsané protože jsem pěstovala mezi směnami a až ke konci když jsem viděla co komu lítá jsem sypala zeleným. SK 660, SH 1320, vrtule 460, fusky 460, ZB 368, několik postupů na Baha atd. atd...porovnáno s tímhle brakem nehraju, takhle zprzněná snad nebyla žádná královna ani o svatební noci. O druhé akci ani nemluvím, to už jsem věděla do čeho jdu a SH padlo na rekordní minimum ale z třetiny se mi vrátilo a hlavně SK přes 2000ks ach....Co myslíte bude ještě někdy něco takového ziskového? Jsem pesimista, optimisti prosím nereagujte xD

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na dnešek jsem ke hře už nevstala a krásně jsem se vyspala :D a už to možná ani neudělám, to by musela být akce Bomba a to nevím, nevím. Tuto hru hraju opravdu hodně ráda a že jsem jich vyzkoušela ;) nehodlám se tedy rozčilovat nad jednou nepovedenou Opičárnou :music: to mi za to nestojí. A víte co? Když není, tak si to raději koupím, bo chci, aby Farma jako taková jela dál xD a to se taky musí trochu zaplatit, aspoň od některých.
    8)Kdybych chtěla z této akce vydojit víc, tak už mi to připadá jako nenažranost, hamižnost a to já nejsem. Tak si raději odpustím jedny spoďáry, budu chodit ve starejch a raději připlatím, asi takxDxDxD
    Klidnou pohodovou hru pro relax přeji všem, aspoň já si to tak užívám:music::music::music:

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím nahráno 35 her. Královna je asi chudá, že nemá na rozhazování.:cry: Ale je to jen hra že. ;)

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nevim, jestli se mi to zda a uz jsem si zvykla na rychlejsi tempo letajicich veci nebo upravili rychlost a smer pohybu vyhazovani, ale mam dneska dojem, ze jde chytat jednoduseji a sebrat prakticky uplne vsechno.

12. burds

burds Titán fóra

Včera večer jsem chytla 3 košíky.První co se mi ukázali.Hra mne nebaví.Je to skrblická královna.Dodělám stonek který je na nic ale člověk ho prostě jak správný blbec dělá.Pak končím a budu pěstovat to co potřebuji.Padají samá cukrátka a co s nimi.Z mincí co napadaly něco nakoupím.Králíky hraji tak že tam házím pouze medaile co padají.Jeden stonek už mám.Stihnu druhý stihnu,pokud nestihnu tak nestihnu.On se svět nezboří.Celkově mne královna velmi zklamala a otrávila.

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dnes ráno rekordní úlovek - 100 lízátek najednou xD Ani netuším, jak jsem to stihla pochytat. Asi byly v dárkových balíčkách.
    matlafous - člověk zvykne i na šibenici, tak i na špatnou grafiku se dá zvyknout :p

14. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

hra mě nebaví,seká se to a pc to není.
    Ze 7 her .. 1 květkoš, 4SK,12 Farminci,SH pouze 4,Hvězdomincí 84.....je to k pláči,zbytek samé sladké blbosti,grafika šílená,nejde poznat co padá,nepomůže ani lupa.
    Ano nemusím hrát,ale já si chci hrát.Proto jsem začala kdysi farmařit. Takže komentáře typu nehraj ,neberu.
    Přeji hezký den, ubrblaná farmářka.

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem se na ten obrázek mrkla znova (nelíbí se mi, tak ho nevyhledávám) a máš úplnou pravdu. Silně mi to připomnělo scénu z Lamarkova pohřbu ve filmu Miserables. Tam taky projížděl alegorický vůz a lidi se mračili. Ovšem pak se dali do zpěvu.....:p

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Odehráno 36 povinnejch her a stonek je doma.Z toho sem pochytal dalších 10 košíků navíc!:) Evidentně návštěva doktora byla k něčemu dobrá!o_O
    Zdá se mně že na mozille se to chytá o něco lépe než v chromu.Méně se to seká.
    Jedu samozřejmě dále a teď se mně podařilo chytit 2 košíky [​IMG]:) Tak nevím,není to špatně?:eek:xD

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 :pxD Njnj ;) Jeste, ze jsi vlozil obrazek, abysme te nemuseli poslat jeste na ocni xD Ne, priznavam, ze se mi taky vratila cca 1/4 z odehranych kosiku :) Jinak jedu v GCH a v pohode (neseka se), ale to bude asi taky tim, ze si "kralovske" jizdy uzivam pred 6 hod. ranni.

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám odehráno 30 her.
    Odehraju ještě těch 6 a dlabu na to. Nebaví mě chytat pořád jen ty čokolády. Jestli jsem za celou dobu chytil 20 SK ?
    Totální propadák.

19. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Já mám odehráno 38 her, stonek hotový, i když bude asi málo využitý. Odklikávat jednotlivé řádky v nebi při tom množství fakt nelze. Letošní podivná královna je velmi skoupá a při tom nastavení jaké je se moc neobohatíme. Při poslední královně jsem měla tolik košů, že jsem je jen stěží zvládla použít. A toho SK, SH a zlatých banánú bylo tak velké množství, že mi ani nevadilo, když jsem něco z toho nezvládla chytit. Za tou černou ovečkou je ještě pes, který hrozí palicí. Tedy pokud to je pes - hodně špatně vidím, ale palice je jasná :)

evainfo, milostivas a Zoufálkov tohle ocenili.
  20. satelit

satelit Hvězda fóra

Odehráno 43 her,stonek je doma a ještě k tomu bonus na 24 hod [​IMG] já se asi opupínkuju.:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.