Karnevalová královna (7.2. - 12.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já bych zas tak moc nebrblal.Za prvé - toto není Karnevalová královna,ale jiná hra.Za druhé - z 10ti her mám 7 košů,takže stonek bude rychle.A za třetí - i když SK moc nepadá, dalších 220ks je v obchodě.
    Více mě síří ty roztoužené ramlice,mí macíci tedy rozhodně za tu protihodnotu dupat nebudou.

2. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Tomu neříkám ani královna, ale držgrešle. Ještě že mám naspořeno SK, SH, banánů a dalších z minulé královny. Za mě obyčejná akce z výrazným pohoršením.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Baroland košíky opravdu padaj, budu mít odehraných už téměř 50 her, moc tomu nechybí :p

evainfo, maribeja a milostivas tohle ocenili.
  4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak Pirátka se od včerejška krapet polepšila, hlavně poslala asi 6 květinových košů, takže pokud bych snad chtěl pracovat jen na splnění akce (dosažení řádku), pak ani nebudu muset pěstovat tolik Květinových růží, jak jsem původně očekával. Jednou jsem dokonce docílil zisku 8 SK ze hry a v oblasti přísunu BZ bylo mé dosavadní maximum na úrovni 80000 BZ... a to rozhodně není špatné (jakkoli loni jsem zaznamenal zisky i přes 100000 BZ z jednoho chytání).
    Trochu (po kapkách) se hojím i v oblasti zásob SH, které jsem včera ve velkém množství obětoval (kvůli medailím) na pohodlná pole s karafiáty (sice zbytečně moc, ale zase bych si mohl 8. března otevřít květinářství jako vzpomínku na v předsametové době oblíbenou květinu mužů /zda i žen, nevím/).
    Jinak zásluhou těch Pirátčiných květinových košů mi chybí k naplnění postupového cíle 36 chytání již jen 8 květinových košů.
    Ať to všem hezky padá a zraje a Pirátka nechť je štědrá (hlavně ke všem hráčům s levelem pod 100 - ti to asi nejvíce ocení)!;)

EDIT: Po provedení inventury v zásobách pochytaných bonbonů, lízátek a čokolád jsem zjistil, že mi dosud přinesly 423124 BZ (po skončení akce). To také není špatný počinek! A to není všem (pirátským) dnů konec!

Naposledy upraveno: 8/2/18
  5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

doben - díky za uvedení mého omylu na pravou míru. Zřejmě se mi kompenzace a prodloužení v paměti uložilo jako další akce.
    ----------------------
    Akční na pohopolích a na Baha směs chlévů a helikonie přes noc dalo košíků na pouhých 6 květovaných. Přes den bude 2x akční s vodou, ale pochybuji, že to dá na dalších 6. A 12 jízd denně je fakt málo.
    Vypadá to, že kdo nahání BZ/TBZ, že by to pro něj mohlo být super. Chytat hlavně košíky a do nich hlavně sladkosti, to může na konci dát slušnou porci bodů a pomoci k postupům.
    Nebrblám, ale nejsem ani spokojená, takže tuto akci dojedu ve svém normálním režimu - den 2x akční, noc karafiát. Co bude, bude.

6. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

i když dnes nepadal žádný květ.koš,tak mám stonek hotový a u králíčků ještě 3 postupy

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak i když mě mrzí, že se královská štědrost poněkud vytratila, v zásadě bych to brala jako zkrátka změnu. Tak to je, nic s tím nenadělám a nějaká pozitiva mi akce přece jen přinese. Občas opice vyhodí i nějaké to SH nebo banán, prima.
    Co mi ale vadí docela hodně je neskutečné sekání minihry-.-. Podotýkám, že čistím pravidelně a tím nemyslím 1x za půl roku, ale každý den a někdy i 2x.
    A druhá věc - stejně jako už několik hráčů přede mnou mám problém s rozeznáváním vyhazovaných předmětů. :cry:

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pokud je tady někdo z osazenstva s tímto opičím hybridem Královny spokojen, tak buď je schopen se smířit se vším nebo blázen o_O
    Asi nejlepší akce na farmě je zprasená do posledního. Pokud se bude psát, že to zase není až tak špatný nebo že je fajn když z toho
    něco sem tam kápne, tak příští recykláty ze starších akcí budou ještě horší než byly ty nejhorší. Celá akce stojí za velký kulový
    a jde to do kopru. Na začátku jsem to na základě ofi přechválil, teď beru zpět -.-

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kuželko,hele,já frflu prakticky pokaždé....,ale toto Není klasická královna. Až bude a bude takto zprasená,tak o mě fakt uslyšíš.
    Zatím ji beru jako hru co dává víc než ty ostatní.
    ;)

10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Přikláním se k těm,co akci kritizují.Žádné nadšení při chytání jsem neprožila.A stonek aktivovat nebudu,dekorky dám na plochu.Stonek je výsměch a zkouška co vydržíme a necháme si líbit.Když ráno sklidím celou farmu a řádek z akce nebude hotov,tak mě je na 2 věci. SK mám přes 600,banánů přes 200ks a na co?

LV119

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Baroland: Ano není to klasická královna.... je to její zprasená nová verze. Klasická (ta stará) už nikdy nebude... pokud si teda nebude chtít RT udělat u hráčů plusové body. Kdyby se akce jmenovala třeba Nachytej si tunu cukroví a neměla nic společnýho s královnou, tak řeknu no dobrá je to jiná akce. Ale tohle je akce Karnevalová královna (máš to napsáno v OFI) a jasně nám to dává najevo k jakým došlo úpravám původní královny. Kdyby byla akce OD a tak se i jmenovala při které po úpravě můžeš měnit jen jabloně a kurníky, tak budeš také spokojen a naivně si myslet, že je to úplně jiná akce? ,-)

12. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Někdo má ze 7 her navíc 5 košů , mě nehodí mrcha za 20 her ani jeden.
    Asi proto že už jich mám hodně odehraných 88. Dnes už mi sem tam hodila 6sk, nejhorší je SH a vrtule - pro ty se musí do obchodu
    Nějaká minihra je úplně k ničemu a tak 5 se mi jich líbilo ... Loni se mi líbily úplně všechny ! Sladkosti nechytám a tohle napadalo -

13. anvan

anvan Dozorce fóra

Také tuto hru neberu jako "karnevalovou královnu", ale jako opičího piráta. Sice nám něco dá, ale taky za to něco chce, že jo. Košík navíc dá jen občas - a nejspíš jen někomu, jako vždy u náhod. Navíc mi vadí, že se spustí ne "její" ale "jeho" jízda, čas běží, ale vyhazovat začne až za chvíli. Takže celkový čas je vlastně zkrácený ještě víc, než je psáno....no a celkově akce s mincemi, za které je něco, mi jdou už krkem...
    Jasně - vím - nemusím hrát.
    Takže, lidi, všem pevné nervy, ať se vám daří a nachytáte si co potřebujete a čauko odpoledne při OaD.

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Můžu se zeptat co bylo (nebo je, protože pořád čeká na schválení) na mém přízpěvku špatného že mi byl zneviditelněn ?
    Nepíšu ani sprostě a jen trochu nadávám (slušně)
    Když se podívám na to co píší ostatní - a jaké slova používají - musím se ptát jakým metrem se tady měří ?
    Nadávají ještě hůř než já a jejich přízpěvky tu vidím.

----------------------------
    Je to zpackaná akce a RT by si mělo navzájem nafackovat.
    Bude se naše nespokojenost řešit, nebo je tahle akce prostě jen další v řadě a bude se nespokojenost ignorovat ?
    V tom případě bych poprosil naše modíky o to aby se RT naprosto jasně a srozumitelně vyjádřilo ke změnám v nedávné akci kterou RT provedlo "kvůli nespokojenosti hráčů"
    Nebo si RT prostě hodí kostkou co řešit budou, co ne a nás jako hráče prostě kašlou a řeší jen to co oni chtějí ?

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Klidne si chrochtej blahem, na to mas mimochodem pravo a ostatnim nech pravo na jiny nazor! Tato akce se mi, v porovani se stejnou akci v minulych letech, nelibi a nevim, proc bych mela mlcet jen kvuli tomu, ze tobe ano. RT tento paskvil vubec nemel nazyvat Karnevalovou kralovnou a vsichni jsme mohli byt spokojeni a tesit se dal na tu, kterou zname a na kterou jsme se tesili.

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak dalších 7 květinových košů vyhozených Pirátkou a pochytaných během jejího průvodu mě ve spojení se sedmi umletými Květinovými koši dovedlo už přes metu 36 kol chytání a k výstavbě příslušného řádku ve stonku:
    Tak ať se všem daří, abychom mohli i přes jisté Pirátčino skrblictví (ve srovnání s Karnevalovou královnou) tuto akci zařadit mezi své oblíbené.

EDIT: Právě jsem se podíval do odměn (za hvězdičkové mince) typu Různé a na jejich kompletní vyčerpání, pokud jsem se nespletl, potřebuji 6102 hvězdičkových mincí (počítáno včetně odměn typu Hvězdičky, které opravdu nepotřebuji). Takže momentálně mám pochytáno 781/6102 hvězdičkových mincí, čili cca necelých 13% potřebného množství. Samozřejmě je otázkou, zda nejít do nákupu dekorací, byť už je mám (viz výše) uhnízděné krásně ve stonku.

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  17. rampusak

rampusak Veterán fóra

Na akci dlabu. Kvítí se mi nevyplatí pěstovat, pořád je víc košů než nazdobených košů a mě zmršeniny vydávané za originál nebaví. Komu by se to náhodou nelíbilo klidně si brblejte, asi jste chrápali když byla neupravená královna. Za mě palec dolů, pětka a ředitelská důtka, RT buď rychlejší v tom podřezávání si větve, jsi dost pomalý a naštvaných tady máš davy. Čao, chystáme se na hory tam to rozfuníme.

18. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

květinové koše padají asi jak komu, za 15 her 1 koš, to je trochu smutná bilance....

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nechci ten řádek do nebe (ani zadarmo).
    Jak to mám provést, abych ho nedostal a mohl hrát přes 36 her, ha?
    :DxD:D

20. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Přidávám se opět k brblajícím. Ani mně nepadá nic pořádného ve větším množství než minimálním. Koš zatím jen jeden. Když se nad tím zamýšlím, tak i krmení netopýrů dávalo hlavně noční rostliny a body. Občas TS nebo Tch + za celou akci asi 6 + 3 a ani z nich mi nic nevypadlo. Je mi z toho docela smutno. Jen obrat hráče na hře, která byla od začátku uvedená jako zadarmo a zrušit všechno, co hráčům přineslo nějaký užitek. /viz florenovník a kino, floreny v soutěžích,SK v soutěžích už je taky minimum, všude jsou v odměnách hvězdičky, kterých mám 4500, atd/. Přeji všem hezkou hru a ať vám to pořádně padá.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.