Karnevalová královna (3.7. - 9.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..hotovo [​IMG], kráľovnú som už vyprevadila, v obchode zostali stromy, banány, hviezdičky a pár bedničiek.

Nech sa vám darí;)

2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Také si ještě hraji :)
    Z obchodu vyzobáno všechno podivno :music:
    Zatím neutracených mincí 160. Ještě budu pěstovat a ve středu se rozhodnu, za co zbylé mince utratím ;)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Asi nejsem správná hráč"ič"ka xD ¨Když Vás to baví, děvčata, hrajte si. Já si rači půjdu zase číst, než dozraje tajemno na Baha...

4. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj :p, tak mě se hranostaj nenarodil, ale to je určitě tím, že už mám pro něho namletý krmení :) , věřím tomu, že kdybych ho neměla tak se urodí ze všech podivuh. :p :D
    Za 27 min budou 3 piccolky.. tak to bude zase šlágr určitě haha xD:wuerg:

EDIT: Tak Jack mne potěšil :) za toho jsem moc ráda :)[​IMG]

Naposledy upraveno: 7/7/25
  5. babina51

babina51 Hrabě fóra

Už nejedu,vše co jsem chtěla mám i něco navíc.Tentokrát se na padátka zase pochlapily stromy i při minulé akci padaly tak jsem je nechala na ploše a dobře jsem udělala.Jela jsem jen na PL a DP,ůplně to stačilo.Křišťál mám obsazený dekoracema.

6. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Ještě vyškrábnu jeden tajemný baha strom, dnes mi vypadly 2 fíkusy škrtiče. Hranostaj mi zatím chybí, ale on se určitě objeví, jako každé zvířátko. Nemusím mít všechno hned.

7. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Hezké odpoledne. Akci jsem zvládla.

Z obchodu zatím vyzobáno:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ještě zkusím nasbírat mince na Marulu a tím končím :)

8. hroudov

hroudov Baron fóra

tak protože je královna lakomá, tak končím, stonek je od včerejška, to co jsem chtěla mám vybráno a teď si dám pauzu ;) ( do další akce ):)

9. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Řádek i pikolka jsou doma. Dnes ráno jsem si vytočila 200% do stodoly, tak jsem ušetřila vlastní zásoby a akci na pohodu dorazila. Zítra budu ještě pěstovat, to tajemno v nabídce se mi líbí. Některé koupím, ale na všechno mít nebudu, což mě mrzí, tajemky mám moc ráda protože naděje umírá poslední a já ráda doufám. Občas je mé doufání i naplněno a padne něco co nemám. Snad tomu tak bude i tentokrát. :music:

Královna mě baví, hlavně když není potřeba co 4 hodiny sklízet nějaký automat. Ztracené sklizně se dají lehce dohnat, což je teď v létě k nezaplacení. A minihra je taky kraťoučká, takže za mne s královnou spokojenost, i když už není tak štědrá a hlavně SK mi letos opravdu chybí. Odměny i tak stále více než dobré, ráda ji uvítám i častěji. :)

10. goro19

goro19 Vycházející hvězda fóra

Tato královna mě přiměla k tomu, že s akcemi, kde je za "odměnu" "podivuhodné" tajemno nadobro skoncuji.
    Abych pořád dokola dostával oranžové bobry, žluté mrože, plchy, meruňky, oskeruše a ... další nesmysly, o to už nestojím.
    Neodpovídá to nasazení hráče a ten také občas potřebuje nějakou motivaci. Tu jsem, bohužel, ztratil.

dasa1143, -Jara05- a polacka tohle ocenili.
  11. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj goro19, zrovna tedy u královny je možné získat hodně konkrétních stromů. ;)

Tajemno je tajemno a s tím se na to také dívám. Vždy mě můžou jen mile překvapit 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Konečně hotovo. Odježděno 90 jízd. Zdá se mi, že královna je chudší jak kostelní myš - snad jí exekutoři neklepou na koráb. Hurá na další akci (akce).

13. goro19

goro19 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    usiloval jsem hlavně o novinky - břízu tuhou a fíkus škrtič a ty tam nebyly. Jen v tajemnu. A z 3 x 5 výběhů mě nic mile nepřekvapilo.
    Když ze 3 výběhů současně na ploše na mě vybafne 3x žlutý kakapo nebo 3x žlutý mrož, jako by nic jiného neexistovalo, nejspíš to není milé překvapení.
    Konečně jsem pochopil, proč moje sousedka po 15 letech ukončila farmaření zcela vyčerpaná a otrávená.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  14. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Celkem odehráno :)
    A krom podivna, zbylé mince utraceny do posledního kusu ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.