Karnevalová královna (3.7. - 9.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Protože královna hází nic moc odměny, tak sbírám jenom hvězdičkové mince. Co do košíku spadne jiného, neřeším.
    Hvězdičkových ale háže málo, většinou kolem 30 v jedné hře.
    Mám zatím 25 her, a 560 mincí.
    Za to si v obchodě nic moc nepořídím. Vidím to na jeden nebo dva stromky. A za zbytek nějaké levnější odměny.
    Tak si dojdu jenom pro stonek a končím.
    Proti osuškám je to fakt bída.

2. panda1183674

panda1183674 Pilný autor

Dinoalesi díky moc za výpočty, zatím rozpěstovávám, tak uvidíme, co se mi podaří ukořistit, z tajemných sazenic vypadl chybějící strom pro výrobu krmiva pro Tapíra, tak by se hodil ještě jeden. Ať se daří

3. Erča101

Erča101 Vážený autor

Uf a mám hotovo :D
    Protočila jsem giga lístků a vůbec, ale vůbec nic jsem nevyhrála - ani +1.
    Košíky nekupuji.
    Tak z vlastních zásob jsem dala do zlatého slotu +200% a stříbrný zisk 100%.
    Pak ještě zuzino a SH.
    Musím končit, protože za hodinu vyjíždím směr letiště a hurá na dovolenou s celou rodinkou. :inlove:
    Ať se Všem daří a královna, ať je štědrá - polepši se :)

4. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

toto bola moja najobľúbenejšia hra, pamätám si, keď odmeny padali vo veľkom, ale čo teraz? Veď padajú len samé bonbóny, cukríky, odmeny nič moc. Ani tie hviezdičky moc nedávajú- niekedy len 3 za hru. Mám pocit, že každou touto akciou to ide len k horšiemu, škoda. Zbožňovala som kráľovnú. Peknú hru všetkým, nech si vyberieme čo najviac odmien. :)

odohratých hier: 25, napestovaného momentálne 22689, len chýbajú vyskakovátka

Naposledy upraveno: 4/7/25
  5. stěby

stěby Hvězda fóra

Kytky by byly, teď začne košíková :D8).

6. 14087

14087 Hvězda fóra

Bré ráno :D,
    teď jsem prohnala královnu, no chtěla jsem až bych měla komplet napěstováno, ale nevydržela jsem :D stejně jako být v noci vzhůru xD takže zatím takto[​IMG]
    A nemyslím si že by házela nic moc [​IMG] [​IMG][​IMG]
    Mno teda aspoň pro mne i BZ a TBZ dobrý každý milion, SH, vrtule atd :)

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dnes ešte 4x zasadím so SH na posledný ZS a potom pôjdem iba s vodou a hnojom od jednotky.Uvidím na čo budem mať HM ale tajnáše tie čo sú tam tak ako to poznám na mojej farme z doterajších akcií tak boli samé lištovky:(:(.
    Edit:vyzdvihol som si za stomček Huru štrkotavú ktorú som nemal.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Napěstováno už bylo v 8 hodin a teď se sklizní čekám na zbylá padátka ;) snad už to dopadá

9. 14087

14087 Hvězda fóra

Bedna s bonusy za * mince dala
    A bedna s farmářským bonusem dala

Podiv.stromy a výběhy neberu a stromy taky ne, mám všechny, hvězdičky a banány taky neberu, pokud mi zbyde dost * mincí tak bych vzala podi.výb. Karru.. mno ale už teď vím že se mi z toho nevylíhne hranostaj :D :D

10. hroudov

hroudov Baron fóra

14087 tak tomu říkám štěstí, tak blahopřeji, to je nádhera :)

11. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Ahojky, tak já mám splněné 1/4 a 2/4,zatím mám odehráno jen 9 her. Celkem se mi zatím podařilo nasbírat 215 mincí. Dalších 9 her mám připraveno k odehrání. Zatím jsem spokojená s průběhem hry.

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Odházeno 50 her, haluz má nového nájemníka. Zatím 1195 mincí. To se v kvelbu moc nerozšoupnu. Ale šou pokračuje. Kytek mám napěstováno ještě na 20 košů, tudíž opici ještě trochu podojím. Na všech plochách pokrácený čajot na padátka, ale už pojedu samospádem. Výpravy do reálné přírody budou mít přednost :D.

13. evoku57

Řádek řádí a už jsem ani neměla z obchůdku co vybírat, brala jsem už i blbosti
    Odehrála jsem na každé farmě 66 her:) a na vedlejší mám ještě 4 na umletí a už mne to nebaví, není opravdu o co hrát, tentokrát stojí za to jen řádek a ten je na obou farmách připravený na ráno, to bude fičák

14. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Doprovodný úkol splněn :)
    Odježděno tedy 65 her + 1 darovaná ;)
    Celkem získáno 1.490 hvězdičkových mincí :music:
    Z karnevalového obchodu vyzobávám pod. výběhy a pod. stromy. Konkrétní stromy neberu, zdají se mi příliš drahé -.-

15. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak díky výpadku proudu zatím odehráno 18 her a na kontě 445 mincí. Stačila jsem před výpadkem sklidit,ale už ne zasadit. Takže teď dále pěstuji na další úkoly v družstvu,zatím jsem neumlela ani jeden květovaný bonbónový koš, jedu jen z těch, které získám z úkolů. Mlet když tak budu až z přebytků. za mince určitě nebudu pořizovat stromy kromě Maruly, tu mám jen 1x, jinak mám všechny, takže půjdu po ostatních odměnách.

16. 14087

14087 Hvězda fóra

Sheron11 přesně tak, taky jsem přišla o dvě sklizně, jelikož nešli ani data.. prostě jako v pravěku :D páč nám neteče ani voda :( nevím jestli všude v okolí, ale u nás doma ne o_O

EDIT: mno a takhle to dopadne, když dojde bonus ve slotu a nevšimneš si a sklidíš velká pole :p :cry:

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem si řikal,že alespoň hvězdičkové mince budou padat v hojném množství,ale ty také řádně strouhli! Po 60 hrách 1.375 ks.
    Řádek doma,nadšení chybí!
    Takhle u mně, téměř vždy, vypadá bedna s bonusy III (otevřeno 22+14 beden):
    Královno táhni zase o dům dál!8)

18. janar53

janar53 Perspektivní autor

Tak nevím, milí spoluhráči, o co Vám jde? Vždy je spousta času úkol udělat, nemusíme ho mít hned první večer, jako Ti, kteří mají "vytunelováno". Já to neumím, ani se nestresuji. Není lepší být v klidu a v pohodě, než se honit za koncem v prvním dni? Mrzí mne, že se to stalo normou. No nic, hrajeme, jak umíme a na kolik máme peněz :inlove:

19. evoku57

Vzala jsem si z krámku za HM tajemné sazeničky s břízou tuhou, která mi jako jediný strom chyběla ;) bylo jich 5 ve skladu jsem jich měla 10 a světe div se, zadařilo se a bříza je na světě, jedna jediná, ale stojí za to, úkol v družstvu bude splněný. Tak jestli to bylo z této akce, tak aspoň za něco stála

20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkné odpoledne.
    Řádek je zaplněn, aktivuji zítra. Doprovodný úkol skoro hotov, tam mi chybí 18 pajdátek.
    Hodnotím akci na pohodu, ale buď vidím špatně , ale zdá se mi plocha královny menší, možná to dělá alegorický vůz (velikost) :sleepy: a královna jede rychleji :sleepy:. Nevím jakou má povolenou max. rychlost, dbám o její bezpečnost, aby nedostala pokutu a nepřišla o body xD, ale není zrychlená :p?
    dinoalesi - moc díky za výpočty.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.