Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Běžně chodím na farmu jen ráno a večer, při akci se snažím ještě aspoň jednou přes den, i tak nestihnu víc než tři sklizně. Jela jsem na 4 plochách, na mýtině jsem nechala zvířátka kvůli košům. V pátek jsem dopěstovala akční a chybějících cca 300 papírků dohonila na pohopolích s karafiáty a SH. Pak jsem na všechny plochy dala zvířátka. Celkem mi vypadalo 487 košů. Největší problém byl najít čas na královnu, bylo to hodně zdlouhavé. Při chytání jsem se zaměřila na SK, SH, banány a body, sladkosti jsem nechala, co napadá. I když nemám nejlepší připojení a košík se při rychlejším pohybu sekal, postoupila jsem na Baha z 281 do 284 levelu, na BZ nebyla královna tak štědrá, ve svém lvl 95 jsem se pošoupla jen o 6 miliónů, pak jsem pochytala přes 600 SK, 1800 SH a přes 200 banánů. Ostatní jsem neevidovala. Byla to bezvadná akce a krásný dárek k mým sobotním narozeninám.
    Nedala jsem do akce ani korunu, jen mám po předchozích zkušenostech vyšlechtěné růže a karafiáty a trvale nechávám na ploše 5 obrstromů na SH.

Naposledy upraveno: 9/2/16
  2. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Ahoj,nemám vysoký level,ani legendu ve stromě moudrosti ba ani kaštanový řádek a o JC si mohu nechat jen zdát.Hraji aktivně od října i když má farma byla založena v r.2011.Také jsem měla při akcích problém s vypadávátky a musela jsem si pomáhat přikupováním.Skleník jsem nechápala,ale pilně jsem si prostudovala rady zde na fóru a vyšlechtila jsem si růži.S láskou k SH je hotová za 32 minut a hodně mi nyní v této akci pomohla.Vypadávátka dopadaly v neděli a od té doby jsem chytala do košíků.Neměla jsem jich moc asi jen 150,ale stály za to.Na Baha jsem postoupila o 15 levelů a na farmě o 1 level.Bez jakéhokoli dokupování.

3. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj lidi, taky já hlásím velkou spokojenost, a to jsem tuhle akci pojala velmi vlažně, nachytala jsem spoustu banánů, SK, SH a na baha postoupila o 4 lvl. Největší radost mi ale udělal kouzelný strašák, kterého jsem konečně vytočila na kole za párty lístky z akce, takže jsem konečně mohla aktivovat řádek na stonku.

4. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný podvečer,
    moc pěkná akce trochu překombinována ale jinak chválím celý tým RT.
    Tolik super věcí které vyhazovala ta karnevalová osůbka jsme nikdy v žádné akci neměli.
    Více takových akcí.

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Levlef - prales = pěstovací plocha navíc = cca 1/5 padátek navíc a také o cca 1/5 času dřívě napěstováno v akci. A uvidíš, jak ti bude pomáhat při postupech na Baha, rychlejší plnění úkolů v družstvu, zakázky...atd... Snaž se ho zprovoznit co nejřív ;)

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ještě k nešťastným padátkům, nikdy se nedostanu s totálně podle mě vyzbrojenou farmou nad 120ks první sklizeń, ale padá mi to solidně i z akčního, kolikrát jedu souměrně akční a vypadávátka. Teď mám aktuálně ve stodole 371 papírků, na ploše byly i stromky, bahama byla skoro komplet jen pár pand. Sousedce ke štěstí chybělo 14 ks vypadávátek, je to málo ale akci stejně tím pádem projela. Mě z obyčejných kačen a C++ chlívečků nevylezlo nic, kačeny byly též C++ a někomu ano, proč to tedy někde jde a někde ne. Tak přece není rozdíl v levlu, chlívek má stejnou BZ hodnotu a já z nich vydoloval minimum. SK jsme to nekrmili, na to jsme je nelovili u opice :). Karafiát bych chápal že musí něco vypadnout, vypadne i z kukuřice ale tohle nechápu, v čem dělám chybu když si přečtu mám C++ a takovou sbírku a já z toho samého skoro nic, možná 4ks proto to putovalo do lišty. Tohle chci vysvětlit, co na tom dělám špatně. :) Koše nezávidím, stačilo co napadalo, je to vidět všude a hodí se vše od vrtulí až po floreny, ty už dlouho ve hře za odměnu nebyly, ale když to vypadne jednomu tak potom z toho samého chlívku by to mělo padat všem ne? Skleník je fajn, co ho dali tak jsme šlechtili, karafiáty se dodnes nepovedli, cibule a kedlub to jistí, kedlub i na košíky. Pamatujete když to zavedli, jak to všem při prvních sklizních lítato kdo si co vyšlechtil a pak utáhli ze dne na den kohoutky? Já ještě jo. Nechci jitřit emoce, ale klidně a srozumitelně mi říct proč mi to z těch oslů C++ a obyčejných kachen nelezlo. Člověk se učí celý život a proto bych se nezdaru s chlívky chtěl někdy příště vyvarovat. Děkuji za rady jak na tohle, plodinky mi naštěstí jdou.

Pytrýsek47 njn ale když ono údajně v něčem existuje a v něčem ne, že...prostě život je jen náhoda, jednou jsi dole jednou nahoře....a z farmy bude moře :) Akce za náma, fuj ještě že tak.

7. Levlef

Levlef Baron fóra

ja ho mam aktivní, jen nevím proč ho nepoužívám :) už je zastromován do posledního místa :) díky

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

rampusak - mám to s těmi céčkovými chlívky stejně. Kdysi mi dávali zlatí bobři, ale pak jak když utne. Zase jsem si nedala říct a zkusila je asi dvakrát otočit....a šli do lišty. To samé osli, sobi, kačeny, krocani.... :(

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím farmáři...

Taky diskutujeme v čem je zakopaný pes že bylo RT tak štědré?
    Ale myslím že to mají dobře spočítané, neb není dnes nic zadarmo.
    A kdyby?
    Tak posílám nejen za sebe ale i za své sousedy a myslím vlastně za každého pusu přes celý obličej!

A ještě malá básnička.

Poblinkal se pavouček,
    vyblinkal tři kýble.
    A to jenom protože
    spatřil mouchu v jídle.

Všem přeji veselou hru...

10. TKUB

TKUB Perspektivní autor

super akce. Moc chválím. I když se košík někdy sekal, i tak byly odměny štědré. Protože jsem dnes musela odjet a tím jsem nemohla hrát, připojila jsem se na mobilu, kde se s košíkem nedalo hýbat, ale i tak tam něco napadalo.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Veselka: a kde by potom zůstalo překvapení? za bukem i když někdo ze žlutých stájí a xy stromů, které už má taky není nadšený, ale nejlepší je to tajemno

bléé Jonsdorf já mouchy nesnáším xD

Levlef no vidíš a to je řečí, víš co to mohlo být padátek? ;)

rampusak už jsem to tu dneska psal, na to ti odpoví jen program a jeho nastavení a už zase náhodné číslo ,-)

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nejdříve chci poděkovat třetině mých sousedů a hlavně velkému množství lidí, díky jejichž podpoře jsem akci úspěšně zvládla. Darovaných 55 proužků mi dovolilo jít ke královně o den a půl dříve a do 72 darovaných košů jsem s radostí chytala odměny.
    Jsem začátečník. Ano, přes čísla levelů stále jsem, hraji necelý měsíc. Toto byla má třetí akce, dvě jsem udělala celé. Když jsem se po týdnu hraní ptala mentora, zda má vůbec smysl se pustit do rybaření, tak napsal že ano, aspoň něco málo udělat. Napsalo mi to i pár ostatních farmářů.
    Při druhé akci mi velmi pomohl názor Caseye, kdy doporučil husy nedodávat, spíš prodat a tím postupovat výš. Opět i jiní se s tímto názorem shodli. Poslechla jsem. A pak už všechno šlo strašně rychle. Díky krejcarům získala prales, na radu čarodějky007 koupila 200 stromů, jo byla to darda, ale na kontě po dvou týdnech hraní bylo už téměř 2,5 mega.

Při téhle akci jsem do poslední chvíle pěstovala a sbírala proužky, protože mi bylo jasné, že bez nich jsou koše k ničemu a že aspoň v základní části něco získám. Nakonec jsem získala hodně moc všeho. Pravda, v sobotu ráno jsem zpanikařila a koupila dva malé koše po 25 Kč (tento měsíc si odpustím jednu kávu a zmrzlinu). Daly na 7 konfet. Nakonec to bylo zbytečné, protože do konce akce ještě 134 proužků dopadalo z políček kolem chlévů. SH jsem použila pouze pár na nově získané kedlubny, ale výsledek nevalný.

Omlouvám se za dlouhý úvod, tak teď trochu čísel:
    Ke královně jsem šla v neděli dopoledne - na farmě lv 69 a na Baha 49. Zlatých banánů 5.
    Nyní jsem v 76. na farmě, zisk 5,06 mega. Na Baha v 79., zisk 2,75 mega. Zásoba banánů 247 (plus připočítat 40 za aktivaci pole a další za pandy, bambus, čilli a pepř). Na kontě je o 500 tisíc krejcarů víc, ale kolik jich přibylo skutečně, to nevím, hodně jsem v neděli i v pondělí utrácela (hlavně za pandí chlívky a krmivo, také za pandy do poháru chovatele), dokupovala déle rostoucí zvířata i stromy ve velkém. Zkoušela, kombinovala a hlavně se řídila zkušenostmi těch, kteří už po dvou dnech byli u královny. Jim patří také velké díky, protože to pomůže víc než číst stále dokola, že to nepadá.
    Ano, dovolila jsem si luxus nakrmit 40 pand superkrmivem a to dokonce třikrát. Přesto je nyní jeho zásoba o 350 kusů vyšší. SH o 800, zuzi a SH o 400. Soustředila jsem se hlavně na banány a SK. Košů na sbírání bylo celkem 319.

Proč tak dlouze o tom píšu? Protože se stále považuji za začátečníka. Ne, nechlubím se tím, ani si nehoním ego. Píšu to i jako poděkování všem těm, kteří mi posílali akční dárky, aby viděli, že jejich velkorysost a přejícnost nebyla zbytečná.
    Určitě budou i akce, které nezvládnu. Ať už časově nebo možnostmi začátečnické farmy. Ale když už se do toho pustím, snažím se pro to udělat maximum.

13. Levlef

Levlef Baron fóra

mohlo. ale zbytek mého příspěvku už pro jistotu nikdo nečetl, protože to by se nehodilo do krámu ...

... jak je možné, že kamarádka lvl 71 kašle na strategii, pěstuje si do stodoly co potřebuje a akční, chlévy nebourá, prales taky nepoužila, a byla hotova o dva dny dřív s vypadávátky? Není nakonec nejlepší strategie se na celou strategii vykašlat? :)

bursuk59 a STYBI tohle ocenili.
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ale četl, opět program a jeho nastavení....
    já mám druhou farmu, které se moc nevěnuji, čili jen MJS, nějaké pečivo, padátek dost, ale tady méně (od začátku co hraji) nestěžuji si jen konstatuji, splním i královna rozhazovala odměny.
    Ale tady hodně lidí "křičí" proto, že nemohli chytat dříve ,-)

bursuk59 a STYBI tohle ocenili.
  15. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Místo abych si šel lehnout (ráno jsem stával ve 3:55 do práce), tak jsem od 22:45 do 0:20 chytal čokolády. Těch asi 147 košíků bylo na mojí docela dost. Jinak velká spokojenost spokojenost s touhle akcí. Tolik banánů, bodů zkušenosti a superkrmiva za 1 hod 35 min bylo docela nadlidský výkon. ;)

16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, včera jsem dodělala akci a večer strávila s královnou a bonbonky. Akci hodnotím kladně, zdálo se to být složité a těžké, ale nakonec se to dalo a za ty odměny při chytání sladkostí to stálo. Na to že jsem neměla na akci moc času a sklízela 1x denně jsem měla nakonec 181 košů - dalo to asi 130 banánů, 740 SK, 296 SH, pčes 2000000 krejcarů a postup na Baha o 10 lev. :)
    TCH nic k radosti - u TS potěšila pitomba XXL a moringa XXL

17. Levlef

Levlef Baron fóra

Pitrysek - no, prave, progran... priste se schvalne vykaslu na jakoukoli strategii, prekopavani farmy, presazovani atd - a treba se opravdu ukaze, ze je lepsi nedelat nic :D

ale jinak celkova spokojenost, v tajemných želvy, na Baha postup o 12 lvl, pres 200 bananu takze se odemklo hodne stromecku a kyticek, SH a SK mraky - jo, dobry :D jen proste asi nekoupit koše = nedodělat a číst tyhle počty u ostatních, farmu bych zrušila. To jediné mne na akci mrzí - závislost na vypadávátkách, aby mohla být odměna.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pitrýsku
    já je taky nebaštím..
    Možná jednou při cestě autem, při otevřeném oknu!
    Ale to jsem byl ještě zvědavý prcek!

Taky dnes jsem měl otevřené okno kvůli přehřátí myši při tak krásné akci!
    No moucha žádná...
    :D

A ještě tu mám jednu.
    Trochu morbidní ale šén...

Mraveneček v lese kácel,
    seknul se a vykrvácel.
    Marně stíná pěstičky,
    nemá krevní destičky.

19. blond87

blond87 Pisálek fóra

ja byl u kralovny 282 presne a mam asi plus minus 215 bananu 500 suzi hnojiv 1300 super hnojiv 400 ultra hnojiv 600 superkrmiv 2,5 milionu krejcaru a asi 7 nebo8 postupu na baha (251-259 lvl),takze parada akce ale kdo nedosel ke kralovne jakoby nehral tuto akci paradni odmeny byly az tam:inlove:

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Levlef - četla jsem...Kámoška může mít jiné složení chlívků například. Určitě nemáte na plochách úplně to samé. Navíc na každé farmě to funguje maličko jinak. Je třeba dlouhodobě zkoušet, z čeho ti padá a z čeho ne. Proč někomu padá z bobrů a mně dají max tak bobek...Proč někdo točí růže, když u mě víc funguje pórek ? Je kámoška stejný trh ? Je to vůbec ovlivněno trhem (serverem)?
    Milion otázek a místo odpovědí se můžeme jen dohadovat. Prdni se na kámošku a zkoušej to na vlastní triko ;) Na většinu věcí si prostě musíš přijít sama :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.