Karnevalová královna (3.2. - 9.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. podoliakovacudlice

podoliakovacudlice Zelenáč fóra

Ahoj ,určitě ,barvu potřebuješ na postavení chlévů či výroben .Ve městě nalevo je dílna kde si je postavíš podle druhu materiálu ,který ti vypadává při sklizni a barvu potřebuješ třeba na knírárnu ,pštrosí výběh,pštrosí farmu ,barvírnu,včelí úl,kukaččí domov a pod.Jukni se tam určitě ji využiješ :)

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  2. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Tato akce byla moc pěkná. Nic jsem nekupovala a padátek bylo dost. Stačilo jen na začátku propočítat kolik bude zapotřebí polí a kolik chlívků. Něco jsem sice musela pobourat, ale stálo to za to. Odměny jsou naprosto luxusní, jen postrádám trochu lístků na kombajn.
    Přeji všem, aby to stihli dokončit, i když pro pracující to je jistě náročnější...

evainfo, myš59 a danielaloblova tohle ocenili.
  3. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

janar53- to si piš, že to stojí za to, chytej a uvidíš. [​IMG]

Já ráno popravila a vypadlo 56 ks zatím asi nejvíc a protože jsem chamtivá přeskládala jsem chlívy za krátkodobější ve 13 hodin snad bude ještě nějaký košík.
    Z této akce mám takovou radost, že jsem si pořídila na památku ( v jiné akci ) Vejce Opičího krále i když jeho užitná hodnota je nulová, snad bude hezký.[​IMG]

4. -Zuzana48-

-Zuzana48- Pisálek fóra

Díky Královno!Parádní akcička!Ahoj

5. ítío

ítío Pisálek fóra

Tak mi chybí ještě šest papírků,abych mohla do průvodu. Bohužel nepadají:cry:

ldivacka a myš59 tohle ocenili.
  6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Ono by to chtělo začínat i končit trochu později, ale to by zase nevycházelo při rozpěstování na počátku akce (kaštánková řada je na 6 hodin). Prostě si nevybereš. Snad jedině začínat stejně (14:00) a končit v 18:00 - tedy mít akci o něco delší. Jenže to by pak někdy kolidovalo se začátkem jiné akce (jedna akce stíhá druhou), takže si nevybereš. Navíc začátek ve 14:00 je dobrý kvůli přípravě na akci (stromy - 20h před akcí tj. 18:00, karafiát jako nejdelší plodina do 22:00, chlévy nevím, z mého pohledu by to potřebovalo řazení podle času a položení barevných stájí a výroben na plochu rovnou v jednom kroku /aspoň pomocí kombajnu/, ale to je otázka jiná, která by měla patřit do jiné části diskuzního fóra).
    Akce samotná nebyla skvělá, byla přímo famózní!!! Nepamatuji se, že by něco bez výrazných nároků na pořizování čehokoli jiného kromě kombajnu přineslo takový výnos - a to hraji opravdu dost dlouho. Jen zlatých banánů (přímo od opice a za přísunem BBZ způsobený postup přes 4 levely během akce) mi přibylo dosud skoro 400! Neuvěřitelné! BZ a BBZ jsem pak přestal sledovat, protože jsem si sice na počátku zapsal, kolik mi chybí do dalšího levelu, ale to jsem jaksi netušil, že ten level (na BAHA dokonce několikrát) překonám. Kdybych to tušil, měl jsem si zapsat absolutní hodnotu BZ, BBZ a KR, ale kdo mohl vědět, že to bude takový masakr?
    Fantastická hra!
    Co bude příště?

7. alena1480

alena1480 Pisálek fóra

Já akci nestihla dodělat, ale nevadí. Stále mi na levé straně chybí 4 úkoly a vypadávátka nemám. Škoda. Dokupovat nic nebudu.

karolinka120484, fany2020 a myš59 tohle ocenili.
  8. satelit

satelit Hvězda fóra

Ahoj 19bobina51 musím reagovat, taky hraji hru od samého začátku,žádné koše jsem nekupoval a u královny si užívám odměn už tři dny,a denně mám tak 100 bonbonových košů.Ale než jsem tohoto stavu s farmou dosáhl,musel jsem proto něco udělat.Obětoval jsem měsíc šlechtění ve skleníku a vyšlechtil u všech plodin co to šlo ,,Lásku k SH".(Tady je ta pilnost).Na foru jsem se dozvěděl vše od zkušených farmářů a potom vyzkoušel v praxi a ono to jde.Padátka teď pro mě nejsou problem,na začátku akce obětuji jednu plochu a s pomocí karafiatů nebo cibule vyšlechtěných ve skleníku si jich nadělám aspoň polovinu co je potřeba,zbytek v průběhu akce dopadá.Závěrem chci napsat,že to naše farmaření je pořád o pilnosti a v noci jsem nevstával.Hezkou hru všem a hodně padátek.

9. blondmary

blondmary Magnát fóra

Tak postavila som ešte posledné chlievy, ktoré budú končiť poslednú polhodinu pred skončením. Nech vypadne ešte aspoň nejaký ten košík a túto akciu vyžmýkam do poslednej kvapky, lebo možno sa už nikdy nezopakuje. A to sa nepovažujem ani za chamťáka ani
    za závisláka.:D:D:p.

10. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

majkl8888: Jestli tě to jinak baví, tak vydrž. Na tvém levelu jsem na tom nebyla jinak. Akce jsem nedávala celé ani omylem a když se mi někde podařilo získat MJS, mohla jsem se po ... blahem. Kde to jde, vyzobávej si ty odměny, co jsou pro tebe zajímavé a hlavně se nestresuj tím, že to nedáš celé. Když vydržíš, budeš postupovat a pročítat tipy od ostatních hráčů na fóru, jednou to přijde. Zatím jsi hrozně nízký level. Ta hra je tak postavená, že nemáš vše hned na začátku. Chce to postupovat, přemýšlet nad taktikou a bude líp.

Tak já jdu na poslední smršť ke královně a pak se jdu zase tvářit jako zodpovědná matka :D

11. sabi32

sabi32 Pisálek fóra

Ja jsem zrovna zacala behat s kosem a zajimave je ze kdyz vypadne banan kos se mi sekne a banan sup na zem.

12. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dobrý neskorý večer, alebo skoré ráno.
    Včera som toto vlákno nemohla ani čítať, lebo som za živý svet nevedela získať tie krepé vypadávatka -papiere - nech už aké - koľvek. Potom s vypatím všetkých síl a finančnou dotáciou som zvládla 3 karnevalové úlohy a konečne som sa dostala ku kráľovnej. A je fakt, že to stojí za to. Na takéto mini hry som hrozné drevo, ale na moje schopnosti - som spokojná. Slušné postupy,fain so SH, SK, ale aj s ostatným. Chválim, chválim, chválim... Ale sa aj bojím, či nám to RT nezoberie spať. Takto sa rozbehnúť pri odmenách - to nebýva zvykom. Veď v poslednom čase sú ohrozené a obr-stromy a chlievy. Ak to vydrží, je to fakt najlepšia akcia za 5 a1/2 roka čo tu bola (odkedy hrám.)

13. paty24

paty24 Zelenáč fóra

krasna akce, diky

blondmary a myš59 tohle ocenili.
  14. agent1617

agent1617 Zelenáč fóra

nemohl by mi někdo poslat jako dárek papírový proužek,prosím,prosím - agent1617, díky

myš59 tohle ocenil(a).
  15. eli2006

eli2006 Vážený autor

Včera jsem dala na plochu myši a doufala,že budou k něčemu a byly,odchytala jsem dalších 16ZB. Na něco byly ty potvůrky dobré.Jinak mě znich mrazí brrrrr.

blondmary a myš59 tohle ocenili.
  16. lejipa

lejipa Aktivní autor

tak akce dokončena,protože papírky :music:nepadaly tak jak bych potřebovala , a když jsem se dočetla kolik času se stráví u královny ,tak jsem poprvé zakoupila koš,bylo mi líto toho množství košíků
    jinak akce super,dárků nespočetně,jen potřebuji poradit na příště jak na vypadávátka,začátek vždy skvělý a pak nějak s odřenýma ušima :oops: :D

myš59 tohle ocenil(a).
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To je možná tím, že ho chceš honem chytit a odchýlíš se myší z vodorovné polohy :) chce to klid a kdo si není jistý ať si udělá na stole tlustou čáru a přes ní nepřejede :) většina lidí má periferní vidění tak to zvládne

Janké861, blondmary a myš59 tohle ocenili.
  18. rampusak

rampusak Veterán fóra

janabaj to tak dlouho farmaří naše sousedka, kdysi dávno se tu probírala strategie jak na akce a úspěch hned na začátku s padátky, nesklízet farmu mít co nejvíc narvanou. Já farmařím o 2 roky méně ale v padátkách jsem na tom o dost líp než ona i když uznávám že farmu mívám lépe nacpanou, sem tam jsem do hry nasypal. Dost jsme ji posílali v OD, ale stejně, to co spadně ze stromu me za jednu sklizen to ona má tak za 4 sklizně. Já nepoužívám koláče ani marmošku, u mě je to na škodu, s padátky jsem potom na tom hůř. S ní jsme zkouseli jak s tak bez a efekt stejne nula, z jedné sklizně bída. Většinou má pohopole, do práce a polorodina, takže když jsou proč je nevyužít. Z těch ji to leze nejvíc jenže nemá moc obr stromků na SH, nebylo štěstí. Me vypadne z jabka papír jí leda tak červ. Bere to sportovne, zase tak závislá na tom není ale jasné že jí to mrzi, jedna z mála radostí. Má 18 ZB, mohla mít daleko víc. Většinu akcí dojede poslední den kdy pošle holuba konečně hotovo, já mám padátek o pár stovek navíc. Jo, jasně je to o čase, jednou nebo 2x denně na farmu je prostě málo když to neskáče a i když se zvýšila návštěvnost tak to poznat stejně není. Po každé sklizní ním všem s prominutím spadne držka, meleme po jednom kuse když se zadaří, prostě velký rozdíl. Akce jsem nedával tak do 80 levlu s klidem, bývalo to o fous. Teď už jsou další vymoženosti, skleník ten mám ale nemám stonek na SH. Využívám ho, protože mám relativně dost stromku na SH ale mít 16tisíc ks oproti jejím 2000 a něco je rozdíl. Vyplácat to na akci a stejně nevidět finito je škoda, bohužel, pohopole, půlpole, pidi, víc stromků nebo víc polí, efekt je stejný, na konci sklizně se málem nenamele ani jeden kus. Mě by to asi lehce iritovalo, ona je naštěstí flegmoš v tomhle, život s ní točí jinak a tak má stále farmu jako relax. Ale přáli jsme jí aby si nalovila pár banánu SK SH jako asi půlka z nás. Jenže přát někdy nestačí. Není lenoch, když nejde na forum tak se zeptá nás co s tím, já myslím že za ty roky nepatříme k blbým farmářům co nečtou a nemění strategii ale co platí jinde nemusí fungovat zákonitě stejně všude. I zákon si každý soudce vyloží podle svého rozpoložení tak proč se divit a řvát tu jestli jste tak hrdí že se neskloníte a nezkusíte rady jiných...no to je docela silná kávička. Cením si spíše rad jak na to a jak lovit s košem od hráče co je hodně vysoký level, podle něho jsme tak jeli a děkujeme, šlo to líp, rozhodně daleko cennější než napsat paráda, jde to samo jen se musí u toho přemýšlet. Nevymysleli jsme na její farmě nic, škoda.

LubicaKrakova a myš59 tohle ocenili.
  19. supersisa

supersisa Pisálek fóra

akciu nemôžem dokončiť pre papierové prúžky, preto prosím kto môže poslať budem mu vďačná ďakujem

20. Peťák

Peťák Pisálek fóra

Dobrý den,

(původně jsem chtěla napsat "zdá se mi to a nebo...", ale po včerejších 150ti hrách a dnešních 30ti je mi jasné, že se mi to rozhodně nezdá) i u Vás bylo výrazně přiškrceno množství předmětů vyhozených královnou? Minimálně o čtvrtinu, možná třetinu. Muselo k tomu dojít někdy po šesté ráno, do té doby to fungovalo dobře. Není to poprvé, co RT něco podobného ke konci akce udělal a stávat by se to určitě nemělo, je to strašně nefér k hráčům, kteří s minihrou začali (nebo dokonce začnou) hrát o hodně později. RT vždy doufá, že jsou hráči, často platící, úplně natvrdlí a nevšimnou si toho. Já si myslím, že by to mělo být oznamováno a to dostatečně dopředu, aby všichni věděli, že je třeba akci dokončit XX hodin před oficiálním koncem.

Naposledy upraveno: 9/2/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.